0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından

Ay kızlar aşırı kötü bir rüya gördüm benim eşim işi gereğisiyle bazen haberlere yada röportaja çıkar dün de öyle bir şeymiş eşim konuşuyor onlara sonra bir kız geliyor yanına diyor ki bununla beraber hallettik isiimizi kıza sarılıyor bnede ordayım tabi kızı kovdum ordan sonra o şekilde haberlere çıktık kavga anında :D ay komik gibi geliyor ama aşırı sinir oldum ve eşim bana aşırı sadık biirisidr elhamdülillah karşıdan kız gelse başını yere eğer onu öyle görünce sinir krizi geçirdim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,156 puan) tarafından

Hayırdır inşallah :D rüyalar tersine çıkar merak etme canım. Aklından bile geçirdiysen rüyana girebiliyor. 

(1,694 puan) tarafından
Sabah işe giderken bir yakışıklı geldi gözüme çok kıskanç biriyimdir öyle uyuyunca gördüm herhalde :)
(1,156 puan) tarafından
Bazen ben de öyle kanım kaynar ve hemen kuruntulara başlarım. Bi de benim işim daha zor. Eşim her gün bi bayan arkadaşı ile beraber gidiyor işe. Şirket arabası onda. Ve kadın çok güzel.  Her gün kafamda kuruyorum hahah Allah esirgesin..
(1,694 puan) tarafından
Ay aman seninki daha zormuş neyse kocalarımıza sonsuz güveniyoruz ama ipleri de elden bırakmıyoruz tabiki :)
(1,156 puan) tarafından
Aynen öyle canım :) Allah korktuğumuz yere uğratmasın :)
-Reklam-
0 oy
(3,186 puan) tarafından

Buraya fazla takılma :Dokuya okuya kafada kuruyorsun 

(1,694 puan) tarafından
He valla kimseye güvenimiz kalmadı neler gördü bu gözler :)
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Ahaha haberde bile kavga ettin he işte gerçek türk kadını:)
(1,694 puan) tarafından
Hahah asla medeni değilimdir kimse kocama sarilamaz :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 451 göst.
0 oy
13 cevap 596 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 651 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,090 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...