0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (2,651 puan) tarafından
Sıcaktan birazda tombiş oldugu için 6 aylık bebeğimin burnu cok tıkanıyor bende şırınga ile 5cc olup toplam 10 cc çekip önce sağ sonra sol tarafı sıkıp açıyorum toplam gece ve gündüz olmak üzeri 3 kere kadar açıyorum iki kere gün içerisinde burnunun kanadıgını gördüm oluk oluk kan değil burun karıştırınca kanayan kanama gibi ufacık eczacıya sordum bana bu şekilde yap dedi serumu ufak ufak sık genzinde kalsın yavaşca sil dedi sıktıgım serumun burundan cıkartmam lazım değilmi bana hafifden sık temizle dedi ben şırıngayla yaparken oldukça nazik yapıyorum yıllardırda böyle yaparım aspiratörle çekince hem korkuyor hemde asıl o zaman burnu kanıyor Eczacıda sadece sık içinde kalsın sil diyor

5 Cevaplar

0 oy
(2,734 puan) tarafından
Bir burundan sıktığında diğer burundan akması lazım. O yüzden kafayı biraz öne eğerek hafifte sıktığım deliğin tam tersine eğip o şekil yapıyorum. Ama 3 çok fazla geldi. 
-Reklam-
0 oy
(674 puan) tarafından
belki günde 3 diyedir. aşırı bi tıkanma yoksa günde 1e düşürebilirsiniz belki. bebeklerin burunları daha hassas ondan kanamıştır
0 oy
(2,293 puan) tarafından
10 çok değil mi 2 veya 3 yeterli olur. Ama eczacının dediğini yap bence daha iyi 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Ben tavsiye etmiyorum ya. Buhar banyosu yaptırın

Yani çok riskli. Akciğere şu kaçabilir, ortakulağa kaçabilir, en iyi ihtimalle mideye kaçar şişirir. 
0 oy
(136 puan) tarafından
Bende cesaretim yok dün yapmaya çalıştık biraz açıldı ama bebeğim çok ağladı ben aşırı panik yaptım:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 160 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nzli (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 788 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 287 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftm_krt (1 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,217 cevap