0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
27 aylık kızım üç gündür başladık sık sık tuvalete götürüyorum ama daha yapmadı hiç tuvalette altına kaçırdıktan sonra bana sesleniyor.Bu gece bez bağlamadim kuru kalktı sizce devam etmeli miyim? yaptıktan sonra söylemesi olumlu bir şey mi ve gece bez takmamali miyim ? Cevaplarsanjz çok sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
(133 puan) tarafından
Evet yaptıktan sonra söylemesi güzel bir şey biliyo en azından yapılmaması gerek altına diye daha yeni başlamışsın zaten gece altı kuru ise çok iyi ah bende başladım ama pişman oldum geri bez taktım asla alismiyo ve korkuyo yaa defalarca anlattım bak korkacak bişey yok diye ama yapmak istemiyor altına yapıyor hiç rahatsız olmuyo bazen söylüyor sadece ıslak diye çıplak durmak istemiyo oturmuyo şortlu ancak 1 kez yaptı geri hep yere koltuğa yaptı ve söylemedi de sifonu çekmeyi el yıkamayı seviyo ama asla  tuvalete lazımlığa oturmuyo zorlamak istemiyorum bakalım kendisi alışır inşallah zamanla zamana bıraktım Kasım'da 3 olcak yaşı küçükte değil öyle çok ama  işte istemiyo korkuyo oturmuyo sortsuz asla bakalım hayırlısı 
(55 puan) tarafından
Benimki de lazımliga oturmuyor Eylül de işe başlayacam şuan öğrenmesi çok iyi olurdu benim için
(133 puan) tarafından
İşte inatlasiyorlar bu seferde zorlamak isteniyorum ters tepcek bende oluruna bıraktım alıssaydi okula vermeyi düşünüyordum  3 yaş alan yarı zamanlı oyun amaçlı olarak farklılık olurdu evde durana kadar ama istemiyo napabilirim ki oluruna bıraktım bazen kendisi bezi dolsun gösteriyor ama bakalım yavaştan anlar ister inşallah
-Reklam-
0 oy
(13,367 puan) tarafından

Gece bez tabiki takma canım hatta kaldırma da ama sen kontrol için kalk eğer yapmışsa değiştirir yatarsın.

Söylemesi iyi bisi farkına varmış sen nazik dille onu anlat. Klozete değil eğer lazimliga oturuyorsa yapınca klozete dönmesine ve sifona basmasina izin ver. Eğer Wc ye yaparsan sana şunu alcam seni buraya goturcem gibi rüşvetler teklif et  :)

Kızım 25 aylikti böyle yaptım şuan 27 aylık arada ufak kazalar olsa da rahat

(55 puan) tarafından
Ne rüsvetler teklif ediyorum ;))Ay inşallah olur çok sağ olun
(13,367 puan) tarafından
Olur canım olur tuvalete oturuyorsa korkma sen zamanla kavrayacak  :)
0 oy
(374 puan) tarafından
Benim oğlumda 27 aylık bende sürekli tuvalete götürüyorum ama bezi baglıyorum kakası söylüyor ama şişini söyleyemiyor yaptıktan sonra söylüyor. Tuvalet saatlerinde tuvalete götürüyorum suyla oynuyor sürekli. Diyorum ki kaka yap kakaya bay bay yapalım diyorum kakayı oyun sanıyor  oyüzden rahatlıkla yapım su döküp bay  bay yapıyor bu durum hoşuna gidiyor. Ben tuvalete  götürmesem bile kendi bezini çıkartıp tuvalete gidiyor sırf suyla oynamak için tuvaleti bahane ediyor .  Ama ne zaman ciş yapacagını bilmemedimden bezini baglıyorum çişini tutamıyor hemen yapıyor
(374 puan) tarafından
Evindeki tuvalet klozetse geç alışır çünkü kakayla yeni alısıyor farkına varıyor. Alaturka tuvalete yaptıgı kakayı görüyo  sizin tuvalete kaka yaptınızı görüyor bunun normal oldunu anlıyor oyüzden rahatlıkla kakasını yapar.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 268 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,360 puan) tarafından soruldu

405,649 soru

12,154,779 cevap

36,588 kullanıcı

...