+2 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (3,735 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Gördüğüm en güzel rüya <3  iyi ki doğmuş, iyi ki bizim olmuş evimizin süslü çiçeği <3 bu sefer farklı bir konsept yaptık nasıl olmuş teyzeleri ☺️

Fotoğraf gitti :P

17 Cevaplar

+3 oy
(310 puan) tarafından
Allah bağışlasın. Bahtı da kendi gibi güzel olsun.

Ama çocuğunuzun fotoğraflarını az sonra kaldıracak bile olsanız sadece Türkiye değil tüm dünyaya açık olan bu platformda paylaşmayın. Google verileri arasına girdiğinde sil sildiğinizi sandığınızda bile silinmiyor bu fotoğraflar ve kötü niyetli çok çok çok insan var. Bakınız bir Afgan da görebilir bu fotoğrafı, yapay zeka ile çocuğunuzun yüzünü kullanabilecek yeteneğe sahip kötü niyetli kişiler de. En basitinden daha bugün bir kullanıcı burayı eşinin de takip ettiğini söyledi. Hevesinizi anlıyorum, ama çocuğunuz için faydasız hatta ne yazık ki zararı dokunabilecek bir şey bu paylaşımlar.
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canım rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin 
(3,735 puan) tarafından
Amin inşaallah teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Maşallah maşallah Allah bağışlasın konsept de çok güzel prenses de öyle, nice güzel seneler eklensin ömrüne ❤️
(3,735 puan) tarafından
0 oy
(308 puan) tarafından
Kendisi zaten çiçek dier çiçeklere gerek yoktu Rabbim bağışlasın derdini gostermesjn
(3,735 puan) tarafından
0 oy
(365 puan) tarafından
Ayyy çok begendım maşallah kızına benimki de Eylül'de 3 yasına gırcek  ve bende bu konsepti düşündüm  zor mı cıcekleri bu hale getırmek  nerden aldn bıde  bana da yardımcın ol
(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️ beyaz ipe aralıklı bağladım çiçekleri her ipe 7 adet bağladım, tavana bantla yapıştırdım. Tavana kadar çiçek olmasına gerek yok üst kısım görünmüyor zaten 1 metre kadar boş olsun tavana yakın kısım
(365 puan) tarafından
Ama cıcekleri nerden aldn
(3,735 puan) tarafından
4 sene önce almıştım gelin çiçeğimdi onu bozup bu şekilde yaptım sonra tekrar buket yaptım ama yapay çiçekçikerde vardır
0 oy
tarafından

Maşallah süphanallah çok güzel olmuş ❤️ nice mutlu seneleri olsun 

Çiçekleri nasıl yaptın acil bilgi istiyorum:)

(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️ beyaz ipe aralıklı bağladım çiçekleri her ipe 7 adet bağladım, tavana bantla yapıştırdım. Tavana kadar çiçek olmasına gerek yok üst kısım görünmüyor zaten 1 metre kadar boş olsun tavana yakın kısım
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Sade ve şık nasıl yaptınız çiçekleri maşllah yeni yaşi hayırlı olsun çok beğendim her zman sadelikden yanayım <3

(3,735 puan) tarafından
(1,064 puan) tarafından
Çok hoş kendiniz aldniz icecekleri
(3,735 puan) tarafından
Benim gelin çiçeğimdi ☺️ tekrar buket yaptım
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Maşallah subanallah Allah doğum günü kutlu olsun prensesin❤️Rabbim yüzü gibi kaderinide güzel yazsın ❤️
(3,735 puan) tarafından
0 oy
(2,083 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın çok güzel olmuş nice güzel seneleri olsun prensesin ❤️
(3,735 puan) tarafından
0 oy
(6,423 puan) tarafından
Maşallah çiçeğe Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin❤
(3,735 puan) tarafından
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Çok güzelsin prenses maşallah sana 
(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Çiçek gibi olmuş <3

(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(28,780 puan) tarafından

masAllah Rabbim bağışlasın 

(3,735 puan) tarafından
Amin inşaallah ♥️
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Maşallah. Bende 3 yaşında bu konsepti yapacağım Instagram da görmüştüm. Çok hoş nice güzel yaşlari olsun. 
(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Çok guzel.masallah maşallah fistik 
(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel olmuş hem kendisi hem süsler ♥️
(3,735 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(586 puan) tarafından

Maşşallah Barekallah Rabbim korusun bahtıda kendi gibi  güzel olsun inşallah bende hamileyim inşşallah benimde kızım olur<3<3<3

(3,735 puan) tarafından
Amin inşaallah ♥️ Rabbim hayırlı olanı nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 670 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,155 göst.
7 Ağustos 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
9 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asfkbraocl (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 437 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (3,735 puan) tarafından soruldu

403,619 soru

12,092,689 cevap

36,386 kullanıcı

...