0 oy
303 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (617 puan) tarafından
Kizlar fotograflarimi genelde telefonda saklamam silinir eder diye hep cikaririm vir suru albumum vardir iki senedir birikmisti 200 tane sectim cikariyim dedim tanesi 15 tl olmus ayyy delirmis bunlar bide diyoki dolar uzerinden cikti aldiklari icin bize de gelis fiyati bu diyo son zamanlarda fotoğraf cikaran varmi 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay evet canım bende o fiyatlara çıkarttım fazla pahalı geldi ama yapacak bir şey yok
(617 puan) tarafından
Cok pahalı butun anilarimdan vazgectim yaaa sadece dogum ve oglumun sunnet fotograflari iki üç de anisi olan fotoğraf sectim 60 tane 900 tl cok para yaaa tamam biriktirmistim ama birikimimin hepsi bütün fotograflara yeter sanmistim çok üzüldüm trendyolda var basim yapan saticilar var ama guvenemedim
-Reklam-
+1 oy
(153 puan) tarafından
Ay benim de çıkarmak istediğim o kadar çok fotoğraf var ki ama aşırı pahalı nasıl olacak bilmiyorum 
(617 puan) tarafından
Bide adam diyoki zam gelecek ha :) ekmek parasini gecmis 100 yil garanti veriyor dedim abi ben 100 yil yasamam ardimda kalanlarinda fotoğraf cok umruna olmaz indirim yapamazmisin dediki dolar uzerinden çıkarıyorlar valla yapamam
(153 puan) tarafından
Ahahaha ayy şaka gibi bi ülkede yaşıyoruz yaa :D
(153 puan) tarafından
Googlede hepmutluol diye bi site buldum fiyatları uygun bayaa ordan bi bakabilirsin istersen
+1 oy
(1,123 puan) tarafından
Ablmda ciakrmtis ama bu dolaba yapistıanalrda çok gzuel ahşap tarzı model di sanrm çok şık bilmem ne kadara bende kızımın bebeklikleri cikarmak istyom benim geçen sene telefon çalındı bütün herşey Giti  çok üzülmüştüm 15de çokmus ya 
(617 puan) tarafından
Ben albüm yapiyorum o yuzden 10*15 lik cikartiyorum albumde daha guzel oluyor o tarzlar yillar icinde kullanim olarak saglam kalmiyor bence
(1,123 puan) tarafından
Bende albüm istyom mesle ablmin albüm var eski fotraf makine fotoları var baktıkça çok etkileniyorum bende bu ara bakcam eşimde diyo kızımın vidyoalri falan flaşa atcam otrason videolari albüm yapcam
+1 oy
(144 puan) tarafından
İnstagram da bi siteye çıkarttırmıştım ama adını hatırlamıyorum uygundu  da internet den araştırın isterseni
(617 puan) tarafından
Trendyolsda var bi kac satici oyle ama yorumlarda kimisi memnun kimisi 6/7 ay sonra fotoğraf larin sarardigini yazmis güvensem mi bilemedim
(144 puan) tarafından
Sosyopix var oraya da bakabilirsin boyutları na göre fiyat değişiyor ve kalın baya
+1 oy
(143 puan) tarafından
Ben kedi7 diye bir yerden cikardim gayet uygundu kalitede fiyata göre gayet iyi aklinda bulunsun.
(617 puan) tarafından
Hemen bakayim bide arkadaslarim cesitli ilcelerde onlarda bakacaklar
(953 puan) tarafından
Ben baktım biraz önce çok uygun
(143 puan) tarafından
Her yerde fotograf olunca fiyat aynı olur burdan deneyebilirsin ona göre adeti artırırsın sonra istediğin boyut olabiliyor.Dolap için mıknatıslıda yaptirdim gayet saglamlar
+1 oy
(268 puan) tarafından
Bı tanıdığım Hepsiburada da fotoğraf çıkarma makinası almıştı 7 bine
+1 oy
(17 puan) tarafından
Resimli Magnet sayfasında  istagramdan sipariş verdim geçen çok memnunum güvenilir ve çok çok uyGun tanesi 1,5 mu ne geliyo galiba ve hediye bile çıkarıp gönderdiler 200 foto kargoyla beraber 300 ⁰ tuttu  + bide hediye bastirdiklari asla şaşmam onlardan
(617 puan) tarafından
İnstagrama giremiyorum ki
(17 puan) tarafından
Googlede  yaz bence çıkar ama ben istagramdan sipariş verdim kimse giremiyo zaten açılırsa bak mutlaka
(149 puan) tarafından
Resimli magnetin kendi uygulaması da var indirebilirsin istersen
0 oy
(12,648 puan) tarafından
İnternetten çıkartıyorum ben, resimli magnet çıkarttığım site
0 oy
(6,319 puan) tarafından
Aman yarabbim;)
0 oy
(1,708 puan) tarafından
Yazıcı alırsan fotoğraf kağıdı alıyorsun evde oturduğun yerden çıkarıyorsun, hem daha uyguna geliyor hem de evinde istediğin fotoyu çıkarıyorsun rahat rahat
(617 puan) tarafından
Simdi boyle bir yer buldum arkadasimdan kirtasiyr varmış onlarin orda guvenilir dedi o a 4 kalın kuşe kagida fotograf basiyormus attilar bana cok guzel kolay yirtilmaz solmaz sadece parlak değil mat bide bir a 4 kagidina iki fotoğraf basiyormus a 4 kagidi kuşe kagit 10 tlymis cok iyibuldum sizede fikir olarak kalsin kizlar oneri olarak verdiginiz siteler icin tesekkurler artik bu kadar foto biriktirmem hemen cikaririm
0 oy
(13,060 puan) tarafından
Harici bellek alıp yedekleyin
0 oy
(6,897 puan) tarafından
12 çok iyi valla bana 30 çokluda 25 dediler temmuz ayının ortasında 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 284 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Banubanu (106 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 456 göst.