0 oy
89 göst.
Aile kategorisinde (133 puan) tarafından
Kizlar dizimde iki yıla yakın ağrı var emar çektim menisküs yırtığı ve biraz da ezilme parçalanma var dedi Dr  . Ve bana PRP yaptırmamı üç seans söyledi bu işlemi yapan ve işe yarayan var mı . Üç seans 10 bin TL tutacak . Yapan var sa yorum bekliyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(3,958 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bilgim yok ama bende de diz ağrısı menisküs yırtığı var ama gel gör ki hangi doktora gitsem hepsi ayrı teşhis koyuyor ama ilaçlarla hafiflemiyor ağrılarım hangi bölüme gittin bunun için en son ortopedi fizik tedavi doktoruna git deyip gönderdi 
(133 puan) tarafından
İki defa ortopedi ye gittim sadece röntgen çekip birseyin yok dediler ya ağrıyor dizim diyorum katlarken catir çatır sesler geliyor diyorum yok birşeyin deyip gönderdiler en son başka ortopedi Dr una gittim ben emar istiyorum dedim röntgen de birşey çıkmıyor dedim işte emar çekti o söyledi . İşte prp yapalım sana en az üç seans dedi yaşında genç olduğu için işe yarayacak ama yapmazsan ilerlerse ameliyat olman gerekir dedi
(3,958 puan) tarafından
Ben hastanede ki tüm ortapedi doktorlarını tek tek gezdim hepsi bir mr sonucuna bakıp farklı farklı teşhis koyuyor umarım tedavi işe yarar kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Ben ramazan girmeden iğne yaptırdım. Hiçbir işe yaramadı. Sağlıkçı arkadaşımla konuşurken iğne yaptırdım dedim. Prp yapalım iğne boş dedi. Bu sefer prp denicem. 
0 oy
(963 puan) tarafından
Kayınvalideme yaptirdik ramazan bayramında hiç bukemezdi dizini şimdi rahat büküp hareket ettiriyor
0 oy
(645 puan) tarafından
Eşime yaptirdik hem de maddi olarak zor bir dönemde. Kışın 3 seansa 7500 lira vermiştik ama benim görüşüm boşa masraf. O zaman belki işe yarar diye gözümüze gelmedi  ama kısa süreli bir rahatlama sağlıyor, temelli çözüm değil. 
(133 puan) tarafından
Evet eczacı da oyle dedi boşa bir kaç ay iyi gelir sonra aynı dedi ... Dr ise yarayacaktır dedi bilmiyorum ki esinizin dizi yine aynı ağrıyor mu
(645 puan) tarafından
Evet hala ağrıyor. Temudan bir tane diz bandı aldı. Ucuz da bir şey. Onu taktığı zaman rahat ettiğini söylüyor. Ben şahsen boşa para harcamayin diyorum prp'ye
(133 puan) tarafından
Kuyruk yağını deneyeceğim bir süre umarım işe yarar eşiniz de onu bı denesin bence
0 oy
(56 puan) tarafından
Yaziyorum ama lincleyen ileri zekalilar gelirse beni savun. Kurban bayramindan 2 hafta kadar once cok kotu sekilde dustum. Dizim döndu. İlk sicagiyla anlamadim ustuune topal topal bastim ama 1 gun sonra o diz davul gibi oldu. Omrum boyunca ben oyle aci agri yasamadim. Hast gittik mr cekti ama sonuclar bayramdan sonraya kalir emziriyorum ilac hic kullanmadim. Bi tanidiginiz vesilesi ile kuyruk yagi kremi bulduk. Tam 1 hafta duzenli kullandim bayrama hic biseyim yoktu. Doktor 8 haftaya normale doner dedi. 1 haftada desteksiz acisiz yurudum merdivenlerd zorlanmamda bi 10 gun kadar sonra gecti. Onu bi arastirin derim. Duzenli kullanirsaniz ve hakikisini bulabilirseniz dizler eklem yerleri icin şifa 
(133 puan) tarafından
Evet kuyruk yağı dize iyi geliyor diyorlar onarıyormus onu da deneyeceğim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
31 Ekim 2023 Aile kategorisinde Prensannesi26 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
20 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,780 cevap

36,186 kullanıcı

...