Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Diz ağrısı prp yatıran
0
oy
89
göst.
8 Ağustos 2024
Aile
kategorisinde
Aydagul
(
133
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar dizimde iki yıla yakın ağrı var emar çektim menisküs yırtığı ve biraz da ezilme parçalanma var dedi Dr . Ve bana PRP yaptırmamı üç seans söyledi bu işlemi yapan ve işe yarayan var mı . Üç seans 10 bin TL tutacak . Yapan var sa yorum bekliyorum
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
8 Ağustos 2024
EsmaaEsinn
(
3,958
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçmiş olsun canım bilgim yok ama bende de diz ağrısı menisküs yırtığı var ama gel gör ki hangi doktora gitsem hepsi ayrı teşhis koyuyor ama ilaçlarla hafiflemiyor ağrılarım hangi bölüme gittin bunun için en son ortopedi fizik tedavi doktoruna git deyip gönderdi
8 Ağustos 2024
Aydagul
(
133
puan)
tarafından
yorumlandı
İki defa ortopedi ye gittim sadece röntgen çekip birseyin yok dediler ya ağrıyor dizim diyorum katlarken catir çatır sesler geliyor diyorum yok birşeyin deyip gönderdiler en son başka ortopedi Dr una gittim ben emar istiyorum dedim röntgen de birşey çıkmıyor dedim işte emar çekti o söyledi . İşte prp yapalım sana en az üç seans dedi yaşında genç olduğu için işe yarayacak ama yapmazsan ilerlerse ameliyat olman gerekir dedi
8 Ağustos 2024
EsmaaEsinn
(
3,958
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben hastanede ki tüm ortapedi doktorlarını tek tek gezdim hepsi bir mr sonucuna bakıp farklı farklı teşhis koyuyor umarım tedavi işe yarar kuzum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
8 Ağustos 2024
D i l a r a
(
3,040
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ramazan girmeden iğne yaptırdım. Hiçbir işe yaramadı. Sağlıkçı arkadaşımla konuşurken iğne yaptırdım dedim. Prp yapalım iğne boş dedi. Bu sefer prp denicem.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Senemerken
(
963
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayınvalideme yaptirdik ramazan bayramında hiç bukemezdi dizini şimdi rahat büküp hareket ettiriyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Another
(
645
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşime yaptirdik hem de maddi olarak zor bir dönemde. Kışın 3 seansa 7500 lira vermiştik ama benim görüşüm boşa masraf. O zaman belki işe yarar diye gözümüze gelmedi ama kısa süreli bir rahatlama sağlıyor, temelli çözüm değil.
11 Ağustos 2024
Aydagul
(
133
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet eczacı da oyle dedi boşa bir kaç ay iyi gelir sonra aynı dedi ... Dr ise yarayacaktır dedi bilmiyorum ki esinizin dizi yine aynı ağrıyor mu
11 Ağustos 2024
Another
(
645
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet hala ağrıyor. Temudan bir tane diz bandı aldı. Ucuz da bir şey. Onu taktığı zaman rahat ettiğini söylüyor. Ben şahsen boşa para harcamayin diyorum prp'ye
11 Ağustos 2024
Aydagul
(
133
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuyruk yağını deneyeceğim bir süre umarım işe yarar eşiniz de onu bı denesin bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ağustos 2024
Obirana
(
56
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaziyorum ama lincleyen ileri zekalilar gelirse beni savun. Kurban bayramindan 2 hafta kadar once cok kotu sekilde dustum. Dizim döndu. İlk sicagiyla anlamadim ustuune topal topal bastim ama 1 gun sonra o diz davul gibi oldu. Omrum boyunca ben oyle aci agri yasamadim. Hast gittik mr cekti ama sonuclar bayramdan sonraya kalir emziriyorum ilac hic kullanmadim. Bi tanidiginiz vesilesi ile kuyruk yagi kremi bulduk. Tam 1 hafta duzenli kullandim bayrama hic biseyim yoktu. Doktor 8 haftaya normale doner dedi. 1 haftada desteksiz acisiz yurudum merdivenlerd zorlanmamda bi 10 gun kadar sonra gecti. Onu bi arastirin derim. Duzenli kullanirsaniz ve hakikisini bulabilirseniz dizler eklem yerleri icin şifa
11 Ağustos 2024
Aydagul
(
133
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet kuyruk yağı dize iyi geliyor diyorlar onarıyormus onu da deneyeceğim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz