0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar 9 aylik ve  5 yasinda kizlarm var..  ben baska cocuk istemiyorm esim istiyor ama ben kararliym istemiyorm.. acik konuscagm.. esim haftaici asiri yorgun oluyor o sebeble pek yakinlasamiyorz genelde haftasonlari onda da hastalik, adet, baska bir engel olmazsa oluyor acikcasi cok da iliski olmuyor aramizda.. o yuzden eşim korunuyor ama ben korkuyorm kazaya kurban gitmekten cunku cocuk istemiyorm daha.. ek  bir korunma yontemi de ne yapabilirm igne olsa veya hap olsa zaten yakinlasma cok da olmadgi icin hep kullanmak istemiyorm.. spiral de bel agrisi yapiyomus sanirm benim hamilelikten kalan bir bel agrm var bazen ayakta duramiyorm spiral de taktiramiyorm bu aralar ne yapcagmi bilmiyorm eşimin korunmasi yeterli olur mu sizce..

11 Cevaplar

+1 oy
(28,805 puan) tarafından

Yeterli olmaz bnce ki eşin istiyorsa yani güvenme hemen ek önlem al ilaç iğne yada deri altı implant fln

(46 puan) tarafından
Gercekten haftasou gelmesini istemiyorm yada birsey ciksn da yakinlasma olmasin die
-Reklam-
+1 oy
(715 puan) tarafından
Eşin nasıl korunuyor o önemli.Geri çekilmeyse hamile kalma şansı yüksek.
(46 puan) tarafından
Yok canm prezarvtf ile ama onda da hamile kalan olabiliyomus.. beni de bazen sanssizliklar bulur.korktugum seyler basima gelir genelde
(715 puan) tarafından
Doğru kullanıyorsanız sıkıntı yapma.Çok düşük ihtimal delik çıkarsa ya da eşin delerse hamile kalabilirsin
(9,607 puan) tarafından
Aynen prezervatif ile ben yıllarca korundum bi kazamız da olmadı.
+1 oy
(335 puan) tarafından
Valla cnm olunca olunuyor 7 yıl çocuğum olmadı tüp bebek yaptırdım onda bır kızım oldu artık olmaz kafasıyla korunmadıkta o ay da iki veya üç defa yakınlığımız oldu adetim geçince test yaptım ve şok oldum hamileyim o yüzden bir ikiyle olmaz diye düşünmeyin eşinizle ortak bi karar vermeye çalışın 
+1 oy
(6,494 puan) tarafından
Aman bacım kocan bebek istiyosa güvenme ben 11 gün önce 3. Yü doğurdum. 

GÜVENMEEEEE
+1 oy
tarafından
Canım muhakak ikinci ek korunma yöntemi dene iğne gibi
0 oy
tarafından
+ bir korunma yöntemi daha eklesin eşin geri çekilme gibi .
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Üçüncüyü koca kurbanı olarak doğuran biri olarak bu başlık adeta beni anlatıyor. :) ne yapacağımı bilemiyorum ben de. 10 sene geri çekilme ile korunduk. Sorun olmamıştı.ta ki eşimin ne olacağ yaa diyip -afedersiniz- içeriye salmasına kadar.. 
0 oy
tarafından
Canım spiral bel ağrısı yapıyor , hap devamlı kullanmak istemiyorsun,  prezervatif güvenmiyorsun eşine başka yolu yok otur dua et. Aylık iğneler var yada kola spiral takılıyormus aile hekimindeki ebeye sor.
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Benim gibi suriyeye yolla kuzucan.d
(47 puan) tarafından
Bu yorum çok iyidi :D ahhahaha 7yildir olmuyor bende çok rahatım o konuda..herkesin sıkıntısı farklı kiminde olur kiminde olmaz..
0 oy
(9,607 puan) tarafından
Eşin geri cekilme ile korunuyosa asla güvenme bir tanıdıgım ucuncuyu istemiyodu kocası bilerek içine bırakmıs gebe kaldı kadın doğurdu. Boşandılar cocuk şu an genç oğlan oldu. Eşleriniz bebek istiyosa asla geri çekilmeye güvenmeyin. 
0 oy
(482 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun hamilelik zor çocuklar zor benimde üç tane kızım var en küçüğüm 5 aylık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alphavva (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.

405,555 soru

12,151,104 cevap

36,568 kullanıcı

...