0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (71 puan) tarafından
Kizim iki aylık sprial taktırmayi düşünüyorum aranızda takan varsa bilgi almayı çok isterim 

9 Cevaplar

0 oy
(51 puan) tarafından
Benimde merak ettigim bir konu... 

Bekleyelm cevaplari
(71 puan) tarafından
İnşallah verirler cevap hem korkuyorum açıkçası kaymasindan yan etkilerinden ama yapacak bir şey de yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnm arkadaşım taktrmisti adetlyken 2 ci gün acısını hissetmedim dedi baya korumuş 
(71 puan) tarafından
Ya inşallah  korkuyorum çok acisindan açıkçası
tarafından
Korkma canm adetlyken yapıyorlar kaygan olduğundan hissedilmiyormus zaten ama gebe kalma da yüksek başka bı arkadsim onunla kaldı hamile ben baglatacam en iyisi bu doğumdan sonra inşallah
(71 puan) tarafından
İşte eğer taktirilirsam o+geri çekilme ile korunurz
tarafından
Yani sizin tercihiniz
(71 puan) tarafından
Kondom çok pahali olmuş
0 oy
tarafından
Taktırdktan 1 ay sonra kontrole gel diyolar mutlaka git arkadaşım kontrole gitmedi ağrıları çok vardı bı gitti doktora sprel kaymış hatta doktor kızmış kontrole gel diyoruz niye gelmiyosun 

Çok tehlikelidir istigramda da görmüştüm kadının kalın bağırsağına kadar gitmiş 
(71 puan) tarafından
Ooo takarsam giderm onlara da
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Bende oğlum 2 aylik taktirdim. Hamdolsun hiç sıkıntı yasamadim canim. 2 yıl olacak haftaya yine kontrole gideceğim. Sana kontrole gel diyorlar ihmal etme. İlk 1 ay daha dikkat et. Ağır kaldırma. Ağrısına gelecek olursak inan bende korkudan erteliyor dum hep. Ama dogum yapmanın yanında inan hiç birsey. Anlik bir ağrı oluyor sonra kalkıp gidiyorsun. Hafif adet olmadan sancı oluyor ya bir kaç gün öyle oldu. Çok şükür ne bir kanama ne bise hiç olmadı sukur. Adette olmamıştım. 13 aya kadar da yine adet olmadım doğum dan sonra. InsaAllah sende korkma dikkat edersen ilk zamanlar Bi sıkıntı olmaz 
(71 puan) tarafından
İnşallah cnm bana da yan etki yapmaz belki saçma olabilir ilişki esnasında hiç hissedilmiyor dimi
(7,480 puan) tarafından
Yok canım niye sacma olsun. Hepimiz o yollardan gectik:)) eminim herkesin aklından geçmiştir bir kez olsun:D
(71 puan) tarafından
:)) işte o yüzden insan tereddüt ediyor
0 oy
(5,579 puan) tarafından
Neleri merak ediyorsun cnm
(71 puan) tarafından
Yan etkisi nasıl kaymasndan çok korkuyorum
(5,579 puan) tarafından
Bebeğim 6aylikken taktım şuan bir buçuk yaşında taktiginda sanki ine yapiyo gibi bı ağrı oldu bende 10yillik taktım sonrasında ağrı sızı faln olmadı adet günüm her zmn ki gibi tabi biraz yoğun kanamam oluyo sprelden önce kanamam yoktu sadece bir gun
(71 puan) tarafından
Anladm her gun kanama olmuyor dimi
(5,579 puan) tarafından
Yok cnm 25 26gunde bir olurum sprelden öncede öyleydi 5 6gun sürer
(71 puan) tarafından
İnşallah takarsam öyle olur
0 oy
(5,197 puan) tarafından
4 yıl oldu taktirali 10 yıllık bakır taktırdım diğer çocuklarımın arasında da spiralle korundum Allah a şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım bir dakikalık bir işlem coka acılı ağrılı değil 
(71 puan) tarafından
Peki sadece onunla mi korunuyirsnz
(5,197 puan) tarafından
Evet canım tek spiral
(71 puan) tarafından
Açıkçası spriali tercih etmemin sebebi kondom almamak pahali gerçekten
(5,197 puan) tarafından
Hiç kondom falan yada başka bişey denemdim canm kirkimin içinde taktiyrorum spirali tamam
(71 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(816 puan) tarafından
Canım ben de taktırdım bebeğim 2 aylıkken şimdi 2 değil 3 yılıma girdim takarken hiç acımadı hiç canım yanmadı sadece kendini kasmamaya dikkat et kendini kasmazsan hemen olup biten bir işlem nasıl olduğunun farkına bile varmayacaksın
(71 puan) tarafından
Anladm çok teşekkür ederim bende devlette taktrcm eğer takarsam bkcm inşallah bana da yarar peki sadece onunla mi korunuyorsnz
(816 puan) tarafından
Yok yok canım sadece onunla korunur muyum ben mesela yumurtlama günlerimi takip ediyorum spiral Bir de artı geri çekilme yoksa kordonla ve spiralle'de  hamile kalanları çok gördüm bu yani üç yöntemle korunuyorum
(71 puan) tarafından
Bende korfon  geri cekilmeyle kaldim zaten
(816 puan) tarafından
Kaza kurbanisin desene:))))))
(71 puan) tarafından
Öyle oldu biraz
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Pek ağrısı yok takarken ilk takdiktan 1 ay snr kontrole gittim yerindeydi ipiyle beraber Dr yılda bir gelmen yeterli dedi 10 yıllık hastanede takdim yakalı 3 ay oldu doğumdan sonra 40. Gün taktım lohusa bitikten hemen ama taktiktan sonra 20 gün falan kasik ağrısı oluyordu Dr ilk 3 ay normaldir dedi
(1,991 puan) tarafından
Hangisini taktın boncuklu mu hormonlu mu adlarını doğru söyledim mi bilmiyorum ama
(7,372 puan) tarafından
Vllh sondaki kaza ile oldu o yüzden tedbiri elden bırakmadan hemen taktım ama %99 koruma etkisi varmış
(7,372 puan) tarafından
Kız boncuklu hormonuda ilk defa duyuyom bir bakır var bir de hormonlu,bana hastanedekinden Dr kendisi taktı hangisi bilmiyorum ama bence hormonlu olanı taktı
(1,991 puan) tarafından
Bakır hormonlu ve boncuklu var hangisi daha iyi bilmiyorum
(7,372 puan) tarafından
Hmm hiçbir fikrim yok o konuda ayrı bir post açarak fikir edinebilirsin
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Bende merak ediyorum boncuklu mu diğerleri mi hangisi iyi nelere dikkat etmek gerekiyor 5 gün sonra taktırmayı düşünüyorum 

Bide annemin komşusu söyledi devlette daha iyi takılıyor özele girip takma dedi doğru mu bu 
(71 puan) tarafından
Baklim eğer takarsam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aylinercaneymen (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ozge_gezgc2 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 112 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.

412,541 soru

12,420,467 cevap

45,192 kullanıcı

Kategoriler