0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Merhaba herkese 

Yine ben yazıyorum dün yazmıştım ya uzun hani yoruldum diye..evi temizlemekten bilenler bilir attığım uzun sıkıntımı..

Bu saatte kadar uyumuyorum seslerden dolayı ölecem bu gidişle.. bir gram uykum yok

6 Cevaplar

0 oy
(4,634 puan) tarafından
Yaa kıyamam sana rabbim kolaylık versin inşallah sana şu kulak tıkacılardan alsan canısı 
(48 puan) tarafından
Ya bilmiyorum :( ben yaşamak istemiyorum içim yanıyor ateş gibi stresten dolayı kafayı yiycem en ufak ses duysam kafayı yiyorum ayaklarımda böyle huysuzluk var boguluyormusum gibi hissediyorum 4 senedir yaşıyorum bu durumu daha da kötü oldum.. kafayı yiycem .. amin Allah razi olsun daha 25 yaşındayım.. eşimden boşanmak istiyorum ama 7 yıllık evliyim ama bırakmıyor beni istemiyorum sıkıntıdan ölecem
(4,634 puan) tarafından
Sen çok içerlenmişsin bı psikolojik destek al bence canım hatta kendine akşamları uyumadan önce bir bardak papatya çayı yap tak kulaklığı seni iyi hissettirecek güzel şarkılar dinle uyumaya çalış bide en önemlisi namazını aksaltma elinden gelirse eğer kur an oku bu senin iç dünyani inan iki katı kadar güzelleştirecektir inan buna, kalpler ancak Allah'ı zikredince huzur bulur ayeti kerime de öyle buyurmuş cenabı hak
(48 puan) tarafından
Beni lincliyeceksin biliyorum ama yemin ederim kimseye zararım olmadi hatta aksine herkese iyi davrandım ama hep beni çöp gibi fırlattılar yani kötü davrandılar veya namaz kılıyorum arada dualarda ediyorum ama hiç bir faydasını görmüyorum..
Artık inancım bilene kalmiyor bu gidişle.. cunki bu hayatta herzaman iyi insanlar kaybediyor kötü insanlar kazanıyor ha öteki dünya diyecekseniz madem biz bu dünyaya gelmisik neden guzel yaşamaya veya iyi insanlar çıkmaz karşıma bu dünyaya gelmeseydim o halde öteki dünyaya gitseydim..
Gerçek anlamda söylüyorum ben Almanyada doğmuş buyumus birisiyim ve turkiyeye geleli 7 yıl oldu .. Almanlar gerçekten dürüst samami efendilik güler yüzlü.. buraya geldikten sonra psjilojim bozuldu.. eşim ailesi  aynı şekilde psjilojimi bozdular.. nolcak bilmiyorum
(4,634 puan) tarafından
Ee imtihan böyle bişey işte rabbim bizi başı boş bırakmadı hem inşirah süresinde ne buyurmuş her zorlukla beraber muhakkak bir kolaylık vardır, hem âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz Muhammed sav çok mu güzel bir hayatı yaşantısı vardı hayır o bizden bin kat daha fazla Zorluk yaşadı bide o Allah sevgilisi sen düşün bizim iki canımız sıkılınca bahanelere sarılıyoruz insan efendimizin hayatına bakıp okuyunca vallahi benim hayatım onun ki daha zor değil hatta onun hayatı daha zormuş der demem o ki sabır zor bişey ama Allah CC sabredenler ama namazla sabredenler için büyük bir mükâfat buyurmuş bunun hemen şimdi yarın bir yıl sonra yada beş yıl sonra gerçekleşeceğini bilemeyiz bı tek Allah bilir bizim için hayırlı zamanı
(48 puan) tarafından
Haklısınız herşeyin hayirlisi
(4,634 puan) tarafından
Ayn öyle gönülden Allah'a teslim ol namazla duayla Allah'a sığın vallahi elbet bunlar bir gün bitecek az sabır güzel kardeşim
-Reklam-
0 oy
(7,991 puan) tarafından
Madem kiradasiniz başka eve çıkın 
(7,991 puan) tarafından
Aynen . Oturup konuş sakin kafayla
(48 puan) tarafından
Kiminle konuşayım duvardan başka kimsem yok.. eşimle konuşuyorum he he diyip geciyor
(7,991 puan) tarafından
Ayrılık konusunda konuş.  Böyle hayat geçmez.
(48 puan) tarafından
Senelerce konuşuyorum .. sen bensiz yapamazsın sonra zorla yatağa girmek istiyor.
(7,991 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun diyecek bisi bulamıyorum
0 oy
(4,283 puan) tarafından
Allah senin herife merhamet versin çok gamsız 
(48 puan) tarafından
Amin:(
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım madem beben yok bebe yapma bari. 
(48 puan) tarafından
Olmuyor zaten :) Allah vermiyor
(9,718 puan) tarafından
Hani elbette istiyosan bir beben olsun ama bu adamdan değil :(
(48 puan) tarafından
İstemiyorum neden çünkü benim bu yasadiklarimdan sonra aynı şeyi çocuğumda yaşamasını istemem yani psjilojim bozuk olduğu için annelik yapamam en ufak sese bilene tahmulum kalmadi
0 oy
(19,919 puan) tarafından
Bence senin asıl derdin başka. Başka şeylere üzülüp buna bagliyorsun gibi geliyor. Altta da boğuluyorum falan demişsin. İstersen psikolojik destek almayı dene 
(48 puan) tarafından
İnsan boş yerine bu duruma gelmez.. benim durumumu yaşasaydin kimse sağ kalmazdı tüfek gibi heryerimden vurulmuş gibiyim
(19,919 puan) tarafından
İnsan tabi ki bu duruma boşuna gelmez. Ama herkrsin de derdi var. Allah kimseye kaldıramayacağı yük yuklemez. Kimseyi dertsiz sanma. Dert bı sende yok yani. Ben sana tavsiye verdim. Karar senin sadece
(48 puan) tarafından
Ben demedimki sadece dert var bendee ?? Sadece durumumu paylaşıyorum ne yapabilirim diye yani dertlesiyorum ne var bunda.? Sizde herkes paylasmiyormu derdini? İlla şimdi bu sıkıntıları yaşıyorum diye psikologa mi gitmem lazim.. herkes ozaman pjsilojik doktoruna gitsin bu site kapatilsin
(19,919 puan) tarafından
Ya arkadaş sen derdini yazmissin. Yazma diyen mi oldu.hepimiz yazıyoruz. Üstte bir yorumda kendin demişsin. Psikolojim bozuk diye. Ben uyuyamamanin tek sebebi ses gürültü değil gibi başka dertlerin var . Onları kafana taktiğin için uyuyamıyorsun gibi hissettim diğer yorumlarından dedim. O sebeple psikoloğa git dedim. Psikoloğa gitmek kötü bişey değil ki.
Ayrıca benim durumumu yasaaaydin kimse sağ kalmazdı demişsin. Ben de buna binaen hepimizin derdi var dedim. Sinirlenmeni gerektirecek bir durum yok yani. Ya da istersen sinirlen . Sen bilirsin
(48 puan) tarafından
Sinirli birşey yazmadimki.. haklısın yani sese karşı tahmulsuzlugum var onun için giderim
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun
(48 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,511 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
23 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,474 göst.
0 oy
9 cevap 665 göst.
28 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

410,076 soru

12,329,956 cevap

39,195 kullanıcı

Kategoriler

...