0 oy
42 göst.
Aile kategorisinde (1,080 puan) tarafından
Kızlar günaydın 

Tam inat zamanlarında başladım ama mecburdum hazırdı çünkü kuru kalkıyodu, uzun süre tutuyodu çişini artık yaz bitmeden bu işi bitirmek istedim ama kızımın bu ara üç yaş inadı tutuyo var mı diyorum yok diyo iki saniye sonra saliveriyo. 

Var mı öneriniz napabilirim gece iki kere yaptı mesela kaldırıp tuvalete tutmama rağmen o an yapmadı cani istedigi zaman yaptı 

1 cevap

0 oy
(261 puan) tarafından
Yaşı gelmiş mevsim olarak da en uygun zaman. İki üç gün heryere isiyolar gerçekten ama sonra yavaş yavaş alisiyolar.  Bu süreçte önemli olan tekrar bez kullanmamak. Yani şimdi sen aman zaten öğrenemiyor deyip bez takarsan asla öğrenemez.ya da gece yatağı ıslatmasn diye bez takarsa asla gece isemeyi bırakmaz ona güvenip. Emin ol çişini tutamadgi için değil inat ettiği için tuvalete değil de yere isiyolar. Oğlum bezi bıraktığında 26 aylıkti. Tuvalete götürüyordum geliyordm isiyodu 2 3 gün böyle sürdü bu süreçte benim inancımı koruyan tek şey ne öğle uykusunda ne gece uykusu uykusunda hiç kaçırma olayı yaşamadı. Sonra çişe alıştık bir de kaka sürecine girdik çünkü bu yaşlarda cocuklsr kakalarini kendilerinden bir parça gördükleri için başka bir yere atmak istemezlermis bir kaç gün de kakayi yolaklamakla geçti.  Kısacası hepsi sabır işi sabredersen muradına erersin.  Ama bez takarsan yandın. Bir kaç arkadaşım öyle yaptı cocuklar 4 5 yaşını geçti hala kaçırma yaşıyorlar hala gece uyurken bez takıyorlar. 
(1,080 puan) tarafından
Takmıyorum gece de canım ama kaldırmak mi gerek yoksa bırakayım yatsın mi zaten yaptı gece iki kere. Biriktirdiği için mecbur kalkıp değiştirdim çok islandi çünkü bakıcam bi bu gecede
(261 puan) tarafından
Eğer uykusu çok ağır geliyorsa ben gece 3 4 saatte bir uyandırmayı dene uyandır sor çişin var mı de . Islakliktan kendi rahatsız olmuyor mu
(1,080 puan) tarafından
Uyanıp değiştir akittim diyo :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 551 göst.
0 oy
11 cevap 248 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hulya27 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
0 oy
5 cevap 229 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu

405,851 soru

12,163,610 cevap

36,614 kullanıcı

...