0 oy
173 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (664 puan) tarafından
İkizlerim 4 aylık ikiz bebek arabası almak istiyorum ama yanyana olanlar mi yoksa önlü arkalı olanlari mi alayım kararsız kaldım ve tam yatar olursa araba büyük olanlardır ama hani şu baston küçük olanlar varya katlayinca çok küçük oluyor onlarda hoşuma gitti ama tam yatmıyor yani kafamda deli sorular:) bir tane arabam var zaten baya güzel tam yatıyor falan bide bir tanede baston mu alsam ne yapsam sizin fikirlerinizi de alayım dedim

11 Cevaplar

0 oy
(11,304 puan) tarafından
Arkalı önlü alırdım ben. Uykusu olan arkada yatardı 
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Arkalı önlü bence
0 oy
tarafından
Yan yana almıştım sakın alma kullanımı çok zor oluyor hele markete falan girdiğinde, kaldırımlar zaten sürekli engebeler ile dolu geçiş çok zor. En iyisi önlü arkalı almak.
tarafından
Konuştu her sene kedi gibi doğuran bayan dogurgan ee isini biliyor tabi :))))
tarafından
He sık totonu sende doğur da görelim:)
tarafından
Hiç işim olmaz rahatim yerinde benim :)))
tarafından
He iki sene sonra sen ikinciyi yapıp evde kriz geçirirken ben fildir fildir geziyo olacam:)
tarafından
Hiç işim olmaz ubut onu sen :))))
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Önlü arkalı al yan yana olanlar zor oluyor yolda yürürken yolu çok kaplıyor
0 oy
(780 puan) tarafından
eğer dışarıda yalnız gezeceksen önlü arkalı travel sistem. ama yok yanımda biri olur diyorsan ayrılıp birleşebilen baston bebek arabalarından al onları arka arkaya da yan yana da sabitleyebiliyorsun. isteyince ayrılıyor da. sadece arka arkaya sabitleyince tümseklerden geçmek zor olur. yan yana sabitleyince de kapılardan sığmaz. o nedenle yanında biri daha olursa kullanımı daha rahat çünkü sıkışınca arabaları ayırırsın.
0 oy
(19,279 puan) tarafından
Bence tam yararlı al . 
0 oy
(409 puan) tarafından
Mecbur kalıp yan yana olandan almıştık bide iki teker eşim olmadan evden çıkamıyorum o kadar ağır hareket ediyo ki hele fayansta teker kitliyo eziyet gibi bişey arkalı önlü daha kullanışlı bizim binada birinin daha ikizleri var o arkalı önlü kullanıyor kadın hergun dışarda dolaniyo o kadar pişman oluyorum ki gördükçe biz eve hapsolduk resmen 
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Ben ikizlerime e bebekten yana yana olanlardan aldım ama çok pişmanım kullanan biri olarak sana tavsiyem kesinlikle arkalı önlü al , hem kullanması rahat hemde kaldırımlardan . market kapılardan kolay geçer, sağlıkla büyütün inşallah....
0 oy
(528 puan) tarafından
Benimki önlü arkalı. Arka taraf tamamen yatıyor. Ön taraf sadece oturur pozisyonda. Ama sizin için iki taraf da yatırılsa daha uygun olur. Çocuklarınız ikiz ve ufak henuz. Önlü arkalı yatırılabilen pusetler o kadar büyük ve ağır ki.. Baston tipli olanlar var ama bu sefer çocuklar büyüdükçe arkada oturan çok sıkışıyor, alan daralıyor. Yan yana olup hafif yatırılabilen bastonlar var. Katlayınca çok çok az yer kaplıyor. Benim ufaklık 5 aylık, yan yana olanlar tam yatmadığı için kayıyor. O yüzden şimdilik önlü arkalı kullanıyorum. 
0 oy
(2,094 puan) tarafından
33 aylık ikizlerime önlü arkalı kullanıyorum. Marketlere yan yan olan girmediği için. Aşağıdakiler hep şikayet etmiş ama benimkinden pişmanım ben açıkcası. Çok ağır ve hantal oluyor. Arkadaşımın yan yana olan Chicco ve çok rahat ,hafif. İnan pişman oldum almadığıma. Üstelik ağır olan çocuk arkaya konuluyor. Hani uyuyanı koyayım diye bir durum yok
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Joie nin ikiz arabasını almıştım kıza hamile kalır kalmaz .

Oğlumla araları 2 yaş 4 ay.

Hala kullaniyoruz oğlum 5.5 yaşında.

Kızım 3 yaşında

Çok memnunim ben.

Üstelik 2. El almistim

Diğer yanyana olanlar sığmıyor biyere.
Bu da yanyana ama asansör dahil herşeye sığıyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 430 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
28 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianne_tugce (1,560 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,758 cevap

36,823 kullanıcı

...