0 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,061 puan) tarafından
Kızlar biz 3 eltiyiz kaynanam kayinbabam aşırı iyi düğünümüzü eşyaları altınları ful borçsuz kendileri yaptı artı herkese bi ev aldı her ayda bi miktar harçlık verir biz zoru gördük çocuklarım görmesin diye. kayinbabam yaşlı hala çalışmaya çalışır çocuklara torunlara faydası dokunsun diye gezmez harcamaz 3 eltiye bölüştürür. Sadece bana ev almadı beraber yasayalım mi ölürsek ev senindir dedi veya elim bollaşır kendime küçük bi ev alır gideriz annenle sen kal senin bu ev dedi seve seve kabul ettim çünkü huyları çok güzel faydaları var zararları yok. basta zorlansam da alıştım ben. ama bir gün olsun eltilerimin evi var rahatlar benim yok diye sızlanmadım  kardeşiz sonuçta o rahatsa bende mutluyum. ama büyük elti uzun zamandır mutsuzluğunu dile getiriyor sen fatura ödemiyorsun cocuklarina istediklerini alabiliyorsun gezip gördüğün yerleri biz hayatta gitmedik gibisine sürekli yarış haline girdi ama sessiz kaldım asla münakaşaya girmedim evine gitsem eli kolu dolu giderim gelse yatıya kal derim ilgilenirim. bayramda ufak bi sorun yaşadık bende sivri dilliyim korkar biraz bnden yüzüme bisey diyemez hak yemem ama hakkımı da yedirmem. bize gelmiş ben evde yokum kaynanama sataşmış çıkacak oda bu evden yada emekli maaşını bana vereceksin ben geçinemiyorum gibisine yüklenmiş ağza alınmayacak bi sürü söz. kaynanamı bana kızması için zorlamış kaynanam da çok sever beni savununca küstü gitti karı koca haftalardır ne gelme ne arama var heryerde  de engellemişler beni delirdim. ne tepki vereceğimi bilemiyorum ne yapmalıyım  

4 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kirliler bulaşırsan üzerine çamur bulaşır. İlgilenme.. Dünya malı dünyada kalırmış. Bölüşemiyorlar.. Bide kıskançlık felan. Boşver kayınvalidenle kayınpederinle iyi ol. Çekemiyorlar. Onlarda yani anasına babasına güvenerek evlenmedi oğlu sonuçta. Eltinde öyle kaynanasına kayınpederine güvenerek evlenmedi. Geçinemiyorlarsa adam 2. İşe girsin boşver. Onlar olmasa napacaktılar yani. Eltinden de uzak dur çekemiyor 
-Reklam-
+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Kıskançlık yapmışlar diyecem de kıskanılacak durumun da yok herkes onun yerinde olmak ister azıcık aşım kaygısız başım  diye. O kadar meraklıysa yer değiştirin
(2,061 puan) tarafından
Aynen araba alacaktı maddi destek çıktık sıfır daire okadar özenilecek hayatı var orayı kiraya verip sizin apartmana kiraya gelecem diyor illa dip dibe ne mantık ya
0 oy
(105 puan) tarafından
Sen annenle bu evde kal demişler ya orayı anlamadim. Ev iki katlı falan mı?  
(2,061 puan) tarafından
Ha yok aile apartmanı gibi bisey aynı evde kaynanamla kalıyorum alt kat daire boş oraya kiraya gelmek istiyor sıfır daireyi birakip
0 oy
(9,689 puan) tarafından
Kız ne güzel kaynana kayınpedermiş o. Eltin ayağını yorganına göre uzatsın. Sendeki nimetleri kıskanmasın. Bu senin problemin değil canım onun problemi kaynana kayınpeder yanında yaşamakta ne olursa olsun kolay değildir. Elindeki nimetlerden maddi manevi çok bahsetme onların yanında. 

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,223 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 155 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 519 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ogulcanmums (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 890 göst.

408,646 soru

12,280,343 cevap

37,872 kullanıcı

Kategoriler

...