+1 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (615 puan) tarafından
Kızlar bebeklerinize çocuklarınıza ne sıklıkla oyuncak, etkinlik kitabı gibi şeyler alıyorsunuz acaba? Ben almak istediklerimi favorilere ekliyorum eğer fiyatı iyi düşerse alıyorum veya bazen bimde denk geliyor etkinlik kitapları ordan alıyorum. Belli bir düzeniniz var mı mesela ayda şu kadar diye. Birde boyama kitabı bittikçe alıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(6,961 puan) tarafından
Belli bir düzenimiz önceleri görüp beğenince alırdım şimdi kendisi istiyor zaten çok yüksek fiyatsa paranı biriktir diyorum öyle alıyoruz 
(615 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benimkisi daha anlamıyor para biriktirmekten inşallah ogrenir zamanla :D
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından
Kitap alacak olan yaş belirtsin tavsiyede bulunayim 
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Ben bi ara internetten ayda bir falan bikaç kitap alıyordum seyrekleşti sonra. Ara sıra indirim varsa alıyorum. Bimden de son zamanlara kadar nerdeyse her  gidişimizde alıyorduk. Kızım 4 yaşında seviyor ordaki kitapları. Bu ara gidemiyorum 2. doğumum yaklaştı. 
(615 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
İhtiyaç halinde alıyorum ama bazen kampanya falan olunca direkt alıp kaldırıyorum zamani gelince kullanıyorum. Mesela çocuk akademinin dikkat güçlendirme setleri çok güzel kampanya varken hem 2 yaş hem 3 yaş almıştım 2 yaşı 2 yaşında kullandık diğerini  3 yaşa gelince çıkarttım kullandım. geçenlerde 4 yaş indirime girmsiti neredeyse 100 TL'ye düşüyordu normalde 200 civarı hemen aldım koydum kenara Ocak subat gibi çıkarır başlarız ona da. Geçenlerde legolarda indirim vardı kızım bayılıyor onlara ama  4 5 yaş civarı içindi aldım koydum kenara seneye cikartirim dedim. Emin olmadığım hicbirseyi almam ama emin olduğum kesin oynar kesin giyer dediklerimi alıp koyuyorum. Yaz başlangıcında 1 numara büyük bot aldım kışa tam olur Allah o günleri görrmemize izin verirse. 
(615 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende denk gelince alıp ayırıyorum kenara
0 oy
(662 puan) tarafından
Duruma göre değişiyor. Genellikle indirimleri takip ediyorum. O an ihtiyaç olmsada bir kenara koyuyorum. Bir çok oyuncağı (yıkanabilir olanları) 2. El alıyoruz, o yüzden ileriki dönemler için de alıp saklıyorum. 
(615 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende ayırıyorum yaşına uygun değilse indirimdeyken alıp

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 426 göst.
21 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 410 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
16 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

408,519 soru

12,275,003 cevap

37,712 kullanıcı

Kategoriler

...