0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (908 puan) tarafından
Simdi ben 7 yıllık evliyim..2 yıldır kendi aileme 2 saat uzaklıkta eşimin ailesine 5 saat uzaklıkta bir yerde yaşıyoruz.. eşim diyor ki tayin isteyecem kendi ailemin yakınına gidelim dünyanın binbir türlü hali var bisey olsa hemen yetisebilmek istiyorum diyor..e dedim benim için de aynı şey geçerli.. bu seferde ben yetişemem dedim çünkü istediği yer benim aileme 600 km uzakta..ve şöyle de bir durum var..ailesi bi yaralı parmağa isemez.. benimkiler maddi manevi her şeyimize koştu onunkiler ev alcaz diye söz verdiler yalan oldu..yararları da yok zararları da yok..ama yakınlarına gidersek eşim çok değişecek gibi geliyor..her dakika hastalanan kaynanamin dibinden ayrılmaz.. bin tane de akrabası var onlardan çıkmaz.. yani benim evliliğin şu an ailelere uzağız diye çok iyi ama ileride bozulacagini hissediyorum..canim çok sıkıldı eşim gitcez diyor ben de sana güle güle dedim..bi de nankörlük yaptı.. kendi ailesinin kötü yanını ortmek icin seninkiler ne yaptı ki dedi.. düğün takilarimin bile hepsi benim tarafımdan..onların taktiklarini babasi aldı..  beyefendi unuttu hepsini..amaan bi yorumlayın istedim

9 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
Haklısın canım işin içine aileler girdi mi huzur bozuluyor maalesef inşallah düzene girer 
(908 puan) tarafından
Amin inşallah..teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Malesef değişir gibi geldi banada hele ki dolduruşa kolay gelebilen bi insansa. Kendimden biliyorum benim kendi ailemde çok yakın kayınvalidem de karşımızda oturuyor mesafeyi en başta  koydum o yüzden şimdilik kimse bişey yapamıyor fakat eltimin durumu bambaşka onun ailesi çok uzak en sonunda kadını çıldırttılar onlar yokken de eşiyle araları çok iyi. Ailenin yaptığı güzel şeyleri hatırlamıyorsa hatırlat en iyi şekilde. En sevilmeyen şeylerden biri vefasızlık bu konularda çok açık konuşmazsan ilerleyen zamanda sen üzülürsün onların yaptığı küçücük iyilik dağ olur senin aileninkini de iğne ucu gibi görürler. İnşallah orta yolu bulur gönlünün istediği yerde olursun. 
(908 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsın..gerçekten de onların yaptığı küçücük şey dağ oluyor..eşimin gözünde nasıl kıymetli nasıl kıymetli.. ben adil olmaya çalıştıkça eşimin tarafliligini gördüm.. bir de güzel yerlerde yaşayalım mantığıyla yaklaşsa yine bisey demezdim ama direkt aileme yakın olayım ne olacağı belli olmaz diyor..kendi çekirdek ailemizi geri plana atıyor şimdiden..
(23 puan) tarafından
Karşına al güzel bir ortamda yüzüne açık açık konuş aklında hiç bişey kalmasın. Keşke dememek için tüm tuşlara bas kısacası . Çekirdek ailesinin daha ön planda daha önemli olduğunu farkettir. Bende bu yollardan geçtim o yüzden seni çook iyi anlıyorum
0 oy
tarafından
Bisey olsa zaten onun ya da senin yetismen önemli değil,  polisi var ambulansı var itfayesi var , bence düzen bozmayın.
(908 puan) tarafından
Aynen öyle.. ben kendi aileme de yakın diye sürekli gitmiyorum kendi çekirdek ailemin derdindeyim ama eşim başka planlar pesindeymis..kimildamayacagim yerimden..
0 oy
(274 puan) tarafından
2 yil önce nerede yaşıyordunuz acaba yani daha once ayni yerde miydiniz herhangi bir sorun yaşadıniz mi bu konularla ilgili
(908 puan) tarafından
İki tarafa da daha uzak yerdeydik..o zaman da bi sorunumuz yoktu..:)
(274 puan) tarafından
Tabi erkekler bunu anlayamayabilir bence gerekirse defalarca ama sakince güzel bir dille eşinize gitmek istemediğinizi endiselerinizi anlatın. Yani sen git ben gelmiyorum gule gule gibi değilde bak benim böyle böyle endiselerim var düzenimizi huzurumuzu bozmak istemiyorum gibi anlatin ve ikna edin. Eger illede gidersenizde bu bahsettiginiz endiseler aklına gelecektir size belli etmesede dusunecektir. Mesafenizi mumkun oldugunca korursunuz yapacak birşey yok
(908 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyelerin için..bakalım sonumuz ne olacak
0 oy
tarafından
En iyisi her iki tarafa da uzak olmak ben olsam yerimden kipirdamam. Olacağı varsa siz ordaysaniz da olur zaten.
(908 puan) tarafından
Aynen ben de öyle yapacağım:)
0 oy
tarafından
Ne kadar uzak o kadar iyi benim eşim şehir dışı iş arıyor güzel iş bulsa gidecek buralardan
0 oy
tarafından
Ne yap et gitme ablamın eşi de aynı oldu uzaktayken çok mutluydum ne zaman memelekete gittik herşey bitti der.
(908 puan) tarafından
Kendi annemden babamdan da biliyorum..memlekete gelene kadar çok mutlulardi babam anneme aşıktı..sonra yok senin annen yok benim annem demeler başladı
tarafından
Aynen ya analarının yanına gidince bi bişi oluyo bunlara
0 oy
(4,067 puan) tarafından
Koca olsa yaranilmaz bacim. Lohusayken evimi teyzem temizledi dag gbi camasirlari kocamın donuna kadar teyzemin kızı katladi.anasi da bize örgüsünü alip geldi oturdu olmadi uyudu bi kap yemek bile koymadi önüme. Üstüne kendini acindirdi. Ben bisey deyince sen benim ailemden ne istiyosun diyo. Yok olmalarını istiyorum ne istiycem
(908 puan) tarafından
:)) valla yapılanı görmüyorlar yapmayana yapışıyorlar..benim de her tasinmamda her isimde annem yardım etti Allah için.. onunkiler yok belim yok g.ötüm diyerek oturdular
(4,067 puan) tarafından
Arkadasin dedigi gibi gozune gozune sokacaksin olmadi gozunu cikaracaksin. Ayyy cok sinir oluyorum hepsi ayni yaaaa
0 oy
(6,718 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bı durumda kalmışsın Allah yardımcın olsun inşallah gönlünce olur herşey 
(908 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederimm..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 219 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ashktanesi (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,271 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
8 Nisan 2023 Aile kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy