0 oy
295 göst.
Aile kategorisinde (61 puan) tarafından
Nerden başlasam bilmiyorum 4 yıl olacak evliyim 2

Tane de çocuğum var biri 1 yaşında biri 3 yaşında. Evliliğimin başında iyi gibiydi yada ben öyle görüyordum bilmiyorum. Şimdi berbat bir evliliğim var. Sevgi yok değer vermek yok, asla güzel bir söz ağzından çıkmaz hep eleştirir. Oturup bir muhabbet etmemiz yok. Akşamları çoğu zaman ben çocuklarla yatarım o ayrı salonda yatar çok kez bunu tartıştık. Gene değişen bişey olmadı. Dün gece gene salonda yattı. Sabaha kadar uyuyamadım oturdum ağladım. Sabah 7 gibi o çıktı bende kararlıydım evi terkedecem diye. O çıktıktan sonra bende çocukları hazırladım çıktım. Gurbetteyim gidecek hiç bir yerim yok. Cebimde de desen bir kuruş para yok. Gittim çocuklarla parkta oturdum 2 saat boyunca. Küçük kızım ağlamaya başladı eve gitmek istiyorum diye. Mecbur geldim... Sadece içimi döktüm istedim anlatacağım kimsem yok 

7 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sen cocuklarla yatinca adam salonda yatsa ne olur ayrica sirf adam salonda yatti diye de bencilce cocuklari alip sokaklara dusmen com kotu onlari ortada elle tutulur bir sebep yokken magdur etmen de cabasi cocuklarla birlikte uyuma madem bu derece takiksin iki kardes birlikte uyusun bor odaya koy iki yatak bebek yatagi kamerasi var al kur sesli de her ayri yatan adam aldatmiyor rahatina nasil geliyorsa oyle yatar insan 
(61 puan) tarafından
Mesele sadece adamın salonda yatması değil. Annesiyle aynı binadayiz her boş vaktinde orda. Asla bize vakit ayırmaz. Yaptığım herşeye laf söyler. Kısıtlar durumumuz iyi olduğu halde asla para vermez al bu da sana harçlık olsun demez. Buna benzer anlatamadığim çok şey.. iki üç gün bana kartını vermişti bende iki kez markete girdim 200 TL harcadim onu da eve ve çocuklara harcadım. dün akşam onun lafını bile yaptı siz hangi kadın bunu kabul edebilirsiniz. Bu evde hizmetçi gibiyim
(995 puan) tarafından
Once hizmetci olursun sonra kralice olursun o ev senin canim once sen kabul edeceksin orada hizmetci olmadigini
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inş düzelir
(61 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
(519 puan) tarafından
Canım ayrı yatmasına müsade etme bence araya soğukluk girer tabi bunu tatlı dille yap kavga etmeden
(61 puan) tarafından
Tatlı dille de söyledim
0 oy
(274 puan) tarafından
Aslinda ortada yaşanmış kotu bişey yok yani yapilan bir yanlış aşılamayan büyük bir kavga. Yani anlattiginiz kadariyla oyle görünüyor. Bana iletisim kopuklugu gibi geldi. Bunuda cocuklariniza bağlıyorum 4 yilda 2 cocuk bu geçişler sizin aranizi açmış olabilir. Daha fazla vakit gecirmek belki eski gunleri anmak beraber guzel biryere gitmek gibi birseyler yada gece oturup sohbet etmek icin bir adim olabilir bilemiyorum tekrar o iletişimi kurmaniz lazım. Acik açık suçlamadan konusmak. Bak beni bu durum çok üzüyor seni cok seviyorum ve bu aramizdaki sogukluk artik gecsin istiyorum gibi yumusak bi yaklasim belki iyi gelebilir 
(61 puan) tarafından
İnanın bunu çok kez yaptım. Olmuyor. Çocuklar zaten beni çok yoruyor. Bunaliyorum. Ne bir akraba ne bir komşu ne bir arkadaş. 7/24 evde çocuklarlayim. Üstüne Koca ilgisizliği. Koca eleştirisi. Koca kısıtlaması
0 oy
(294 puan) tarafından
Pazartesi doğum yapcam 2ci çocuk olucak :( korkmami lazım şimdi herkesti oyle
(519 puan) tarafından
Herşey kadında bitiyor derken şimdi bu postu açan arkadaşta mi yanı suç
(710 puan) tarafından
Suc demedim keske dedigimi iyi anlasaniz
(519 puan) tarafından
Kadında bitiyor iş derken ne demek istediniz o zaman
(710 puan) tarafından
Bakin bizler kadiniz biz nekadar anlasilmak dinlenilmek istiyorsak erkekte emin olunki okadar ister bayan ayri yarattıklarını  cocuklari yanina aldigini soylemis erkek milletinin aklinin cogu kismi ayri calisir belliki esi konusularak dert anlayan  bi tip degil onun yerine cocuklarini yatagina koyup biraz gidip suslenip az cilve yapsa o erkek o yataga kosa kosa gelir simdi diyeceksinizki o sekilde gelecekse hic gelmesin ama bazi erkeklerin anladigi dil o bir yapar iki yapar sonra o yatak alizkanlik haline gelir  ve sadece o is icin  degil orda uyumak icin gelir sorunlar bazen birden bire cozulmez yavas yavas biryerden baslayarak hallolur bugun bayan esini o sekilde yola getirir yarin esi baska bir konuda kendi istegiyle bazi seyleri yapar hersey karsilikli evet ama birinin bir adim atmasi lazim a yolundan olmuyorsa b yolundan gitmek lazim bazen sonucta kendi esi herkesten iyi tanir demekki biyerde yanlis yapilan biseyler var esininde kendininde yavas yavas tatli taktiklerle bu sorunlari asmasi lazim boyle oturup aglamakla veya kocasinin yatak ayirmasiyla olmaz bu isler yatak ayriliyorsa bir evlilikte hersey daha cabuk biter once ordan baslamak lazim
(519 puan) tarafından
Tabiki bence de o konuda haklısınız bende aynı sekilse yatak ayırmamasi gerektiğini söyledim bayana
0 oy
(67 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ısın ıcıne aıle gırdı mı herşey berbat oluyo şükür kı benim eşim öyle değil   ne kadar uzak durursam o kadar iyiyim kafasında
0 oy
tarafından
Neden ayrı yatıyor ben orayı anlamdım 
(61 puan) tarafından
Canı öyle istiyormuş herhalde. Bilmiyorum
tarafından
Çocuklar uyuduktan sonra yanına gir kıvrıl
0 oy
(3,556 puan) tarafından
İki çocuk arka arkaya olması çok kötü annenin maddi özgürlüğü olmayışı çok kötü bu şekilde çıkıp gitsen ne olacak Allah yardımcın olsun 
(61 puan) tarafından
Hiç bişey olmuyor tekrar geri geliyorsun

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 401 göst.
30 Ekim 2024 Aile kategorisinde Gizem_clk21eker (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 770 göst.
14 Kasım 2020 Aile kategorisinde ismican (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 175766 (311 puan) tarafından soruldu