0 oy
421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (692 puan) tarafından
Kızlar burdaki postlarda okuduguma göre aile iliskileri cocuktan önce ve cocuktan sonra diye değişime uğruyor. Cogunlukla anne baba olmaya calisirken eş olmayı bırakıyor ciftler gibi geliyor bana. Buda bazen çözülmesi zor sıkıntılara kadar gidiyor sanırım.

Sizde nasil oldu ve o kari koca iliskisini nasil korudunuz 

14 Cevaplar

+3 oy
(986 puan) tarafından
Çocuk olduktan sonra tartışma ve kavgaların artma sebebi yorgunluk ve uykusuzluğun verdiği gerginlik çocuğun uyku düzeni kendi düzenimiz oluştuktan sonra her şey daha da güzelleşiyor yoluna giriyor 
(692 puan) tarafından
Evet o surec biraz zorlayabilir tamamen odak noktasi oluyor
-Reklam-
+1 oy
(373 puan) tarafından
Biz eşimle koruyabildik ama çok yorucu oluyor akşam 9 a kadar anne ondan sonra kadın eş oluyormussun gibi bir hiisiyat bazende iki çocuğun varmış gibi hissediyorsun hahaha
tarafından
Ay valla çok doğru yazmışsın:)
(11,567 puan) tarafından
Çok doğru söylemişsin. Benim için hayat 9dan sonra başlıyor. Resmen geceleri uyumak istemiyorum. Dizi izliyorum YouTube da takılıyorum. Kitap okuyorum. Kahvemi çayımı rahat içiyorum. Eşimle ilgileniyorum keyif yapıyoruz derken saat 3/4 oluyor. Sonra da uyanamıyorum gerçi :D ama o rahatlığı yaşamak iyi geliyor
(692 puan) tarafından
:)) erkeklerde cocuk gibi oluyor bazen dogru
(373 puan) tarafından
Evet 9 dan sonra özgürlük ahahah
Kendimize tek vakit ayirabildigimiz zaman
+1 oy
(1,142 puan) tarafından
Bizde çok değişti canim çocuk yokken eşim bensiz asla duramazdi ben bı yere gitsem iki dakika sonra yanımdaydı öyle sıkıca sarılıp uyurdu ki bazen nefes alamazdim bogulurdum ama şimdi gör varya ayda yılda bir uyurken bir birimize sarilirsak şükür ediyoruz herseyimiz çok rahattı yeme içme banyo şimdi kavga dövüş yemeğe otursak iki dakika sonra sofra savaş alanı gibi çay icicez saklaya saklaya içeriz ne bu hayatın tadı kaldı ne bişey:)
(696 puan) tarafından
Hepsi birkaç yıla bakar sonra çocuklar büyür odalarına çekilir arklarıyla takılmaya başlar bu günleride özleriz gibime geliyor :)
(692 puan) tarafından
Kolay degil hep fedakarlik istiyo ebeveynlik
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Çocuktan sonra her anlamda güzelleştik. Eşimle aramız zaten iyiydi ama çocuktan sonra sanki sevgimiz arttı anne baba olmak yuva hissi bizi daha güzelleştirdi.
(692 puan) tarafından
Oy masallah :) daim olsun
0 oy
(647 puan) tarafından
Bizim bozuldu acikcasi çocuktan sonra aramız, hele ilk bir yıl sürekli kavga ediyorduk. Bence zamanla düzene alıştık 
(692 puan) tarafından
Hepsi birer surec aslinda ama yıpratıyor ister istemez
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Şükür çocuktan önce ve çocuktan sonramız yok. Çocuktan öncede aynıydık, çocuktan sonra da aynıyız. Değişen tek şey kızımızın olması. O da bize ayak uyduruyor. İki tarafta anlayışlı olursa her şey düzenli gidiyor. Bir sorun olduğunda kim hangi durumdan sıkıntı çekiyorsa ya da morali bozulduysa oturup konuşuyoruz derdimizi her zaman açık açık dile getiriyoruz. Hiç bir zaman ben buna sinirlendim diyip trip atıp eşimin bunu anlamasını beklemiyorum mesela. Sorun neyse anlatıyorum rahatsız oldum diye. Eşimde aynı şekil. Her zaman bir birimizi dinlendirmeye çalışırız. Bir birimizin hayatını kolaylaştırırız. Her zaman bir birimize yardımcı oluruz.
(692 puan) tarafından
Masallah masallah  daim olsun boyle şeyler duyunca cok seviniyorum :)
0 oy
(68 puan) tarafından
Sevgılıyken nasılsak hayla aynıyız galiba bız delı dolu yaşıyoruz bu hayatı  ve en onemlısını soylım mı doğal olmak neysen o olmak 
(692 puan) tarafından
Ne guzel maşallah bunu koruyabilmek cok onemli
(68 puan) tarafından
Teşekkür ederim keşke herkez böyle olsa  ama olmuyor işte bazen
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Gerçekten evliliğimiz oturduğundan, rollerimiz oturduğundan sonra çocuk yaptık. İlişkimizi koruduk hatta çok daha güzel bir hal aldı şükürler olsun :)) 
(692 puan) tarafından
Maşallah daim olsun ne güzel bilincli olmak cok onemli
0 oy
(5,495 puan) tarafından
11 sene oldu ilk senemde çocuğum oldu tek farkı ilk uyandığında kızını öper oldu :)) şuan üçüncü sıradayız minik kizce ilk uyanıyor babası tepesine tünuyo büyüğü geliuo oda yapisiuo :))
(692 puan) tarafından
Masallah :) huzurunuz daim olsun ne mutlu size
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Benim bebeğim daha 1.5 aylık olacak. Evet cok yoruluyorum ama yatağa girdiğimiz an sarılması güzel sözü eksik olmaz. Sadece bebek çok ağladığı zamanlar üzüldüğü için sinirleniyor ben de ona bunun normal olduğunu aşılıyorum sürekli. Sevgisi sonsuz ikimize karşı da şükür. Her sey daha da rayına oturacak inşallah 
(692 puan) tarafından
Masallah daim olsun huzurunuz.  Evet yorucu ve zor bir surec ama bi o kadarda güzel:)
0 oy
(261 puan) tarafından
Yoo aslında biz sanirim çocuğun hayatimizi degistirmesine müsade etmedik. Cocuk yanımızda bile uyusa hiç yatakları ayirmadik.  Gezme tozma cocukla yaptık eşim eskiden de bensiz bir yere gitmezdi hala bir yere gitmez. Masaya  hep birlikte oturur hep birlikte kalkarız. Tatilimiz değişmedi . Hep çocuğu kendimize uydurduk onsuz da hicbisey yapmadık. Ama çocuk var diye hayatimizi da degistirmedik.  Ama bunda eşimin çok iyi baba olma etkisi de var yani kabul ediyorum çok iyi bir koca değil ama gerçekten iyi bir baba . Çocuğun her işini Kendi de yapar hepsini bana yigip bırakmaz.  Belki de ondan hicbiseyimiz degismedi.  Şimdi ikinci çocuğumuz gelmek üzere belki iki çocuk bizi zorlayabilir yine değişiklik yapmadan devam edebilir miyiz bilmiyorum görücez 
(692 puan) tarafından
Masallah ne güzel o dengeyi kurmak ve korumak zor olsada bunu beraber saglayabilmissiniz daim olsun
(261 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Ben baya sogumustum lohusayken ailesinin çağ dışı sacmaliklarini desteklediği icin. Dokunmasini bile istemiyodum ki nerdeyse bosanmayi kafama koymustum.hala daha o eski sevgim saygım guvenim yok. Cok kirildim. Hayal kirikligina ugradim. Yine de sonucta yakinlasiyosun. Bi de cocukla ilgili kavga cok oluyo 
(692 puan) tarafından
Kolay surecler degil yipratici surecler. Hormonlar bi yandan uykusuzluk bi yandan. Kosusturma bi yandan daha hamileligin etkisi gecmeden lohusalik. Kadin olmak gercekten cok zor ya
0 oy
(474 puan) tarafından
O kişiden kişiye değişiyor bence ben 3 çocuk annesiyim 6 yaşında oğlum 3 yaşında kızım 50 günlük de oğlum var şahsen ilk günkü gibi eşimle aynı sevgim Onun da bana karşı aynı sanki sevgili gibiymişiz gibi Gibi
(692 puan) tarafından
Masallah ne kadar güzel daim olsun :)
0 oy
tarafından
7 yıllık evliyiz bizde değişen birşey olmadı çocuktan önce nasilsak hala aynıyız 
(692 puan) tarafından
Masallah daim olsun ne guzel

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 607 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Afrasiyap (803 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 899 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 619 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 552 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,157 cevap

41,421 kullanıcı