0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
Aynı ev üstü gibi oluyor demi herseyinize karışan birisiyse

35 Cevaplar

+1 oy
(774 puan) tarafından
Moral bozan biriyse oturmam.Benim kaynanam yardımseverdir ama gevezedir illa moral bozcak
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Asla kabul etmem ağız tadıyla kocanla tartışamam bile altlı üstlü olursak hemen müdahale eder
+1 oy
tarafından
Oturmam ne kadar uzak o kadar iyi elimde olsa farklı şehirlerde oturmak isterdim bırak alt üst oturmayı 
0 oy
(10,074 puan) tarafından
Ben oturuyom. Bazi şeyleri görmeyip duymamayi umursamamayi ogrenirsen sıkınti olmuyor :D 
0 oy
tarafından
Ben otururdum zararından çok faydası var severim de kendisini. 
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Hemen hemen öyleyiz. Aynı bina yani. Ama pek karışan biri değil. Yine de bi yere giderken falan ben şuraya gidiyorum senin de haberin olsun diyerek çıkıyoruz genelde. 
0 oy
tarafından
Ben yan daireyi bile istemedim 
0 oy
(541 puan) tarafından
Allah korusun aynı sokakta oturdum gördüm göreceğimi 
0 oy
(5,700 puan) tarafından

Oturuyorum zaten 20 senedir :D Artısı da var eksiside. 

0 oy
(11,780 puan) tarafından
kaynanamla anlaşırız sağolsun karışmaz öyle ama istemem, o da istemiyor. evleneceğimiz zaman bile dedi 1 dolmuş mesafesi olsun evlerin arası diye. kendi o şekilde oturmuş senelerce çok sıkıntısını çekmiş 
0 oy
tarafından
5 yıldır oturuyoz uzaktaki insandan daha uzagiz çünkü karışmıyor şükür jsjs
0 oy
(709 puan) tarafından
3 sene oturdum alt ust altta kaynana ortada ben ustte elti en son ev alip ciktim(kactim) tovbe oturmam:))
0 oy
(51,051 puan) tarafından
ben istemedigim icin kirada oturuyorum
(142 puan) tarafından
Bende ayni durumdayin uzak olsunlar
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Allah yazdıysa bozsun 
0 oy
(6,802 puan) tarafından
Ben oturuyorum zaten bir oturuyoruz eşime ben kaç kere dedim yan yana ya da altlı üstlü bı ev bulalım diye de maddi imkanlar el vermedi yer içeriz geçeriz evimize dedim 
0 oy
(474 puan) tarafından
Ben öyle oturuyorum ben altta kaynanam Bazen çok güzel çok iyi çocuklarıma emanet edeceğim en yakınımda biri var bir şeye ihtiyacım olduğunda isteyeceğim biri var Bazen de gerçekten de her şey bunları soruyorlar
0 oy
tarafından
Kaynanamı aşırı severim ama altlı üstlü olarak bırak kaynana ile oturmayı  kendi annemle bile oturmazdim. Mesafe her zaman iyidir ilişkiyi sağlıklı tutar ama çok yakın çevrede aşırı yakın akraba daha doğrusu aileden birileri olunca sıkıntı yani. 
0 oy
(2,744 puan) tarafından

Büyük konuşmuyorum ama asla kaynanayi geçtim görümcenin sokağında ucuz ev vardı onu bile istemedim uzak olmaları daha iyi :)

0 oy
tarafından
Tabiki de alsa istemem büyük konuşmim aynı ev yada altlı üstü hiç fark etmez aynı yine 
0 oy
(996 puan) tarafından
Karşı karşıya oturuyoruz karsmiyor eşimden dolayı eşim onlara kızdı karıma sakın karsmayin hesap sormayın yoksa burayı yerle bir ederim dedi korku verdi onlara bu yüzden bana karşı çok iyiler  hiç sorgu suallari yok 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,108 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 993 göst.
0 oy
19 cevap 1,606 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ysf (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,054 göst.
18 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu