0 oy
380 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (141 puan) tarafından

image.daha fazla kırmızı ve daha çok sivilcemsi bişeyler var

Nasıl geçer acaba hastaneyemi götürsem 

18 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Öncelikle kafasında ki şapkayı çıkarmayla başla canım 

Üzerinde ki uzun kolluyu çıkar zıbın giydir sadece , duş aldir havalar çok sıcak . Üzerine muslin ortsen yeter 
(691 puan) tarafından
Bu arkadaşın dediklerini yap
-Reklam-
0 oy
(5,499 puan) tarafından
İsilik sıcaktan oluyo duş iyi gelir. Bide işlemeler tahriş edebilir kıyafet konusunda dikkatli olun
0 oy
(5,751 puan) tarafından
İsilik olmuş canım günlük duş aldır geçer inşallah.
0 oy
(4,350 puan) tarafından
O kenarlikli seylerden giydirme canim ya boyunları cok hassas oluyo koltuk alti filan. Her gun yika. Kurularken havluyla degil pamuklu yumusak bi tulbentle kurula ben havlunun ustune seriyodum iyice emsin suyu. Bi de koltuk alti boyun bolgesi filan yaglamaya dikkat ediyorum
0 oy
tarafından
Canım bu sıcakta o çocuk pişer. 2. Olarak da o içindeki zibin sanırım dantelli gibi ya o çocuğa batar çıkart onu.o şapkayı da çıkart.Yazik çocuğa gece yatarken şapka tak zihin ve uzun,kollu giydir ama gündüz yapma banyo yaptır ama iyice kurula çocuğu.Gunduz de sürekli Müslim tarzı şeyler kullan 
0 oy
(709 puan) tarafından
Kiz cikar du sapkayi kaldir at ben bile bunaldim kisa giydir bebe pismis birde dus aldir hergun 
0 oy
(261 puan) tarafından
Herkes yazmış ama tekrar edeyim hava çok sıcak evet yeni doğdu üşür zannediyorsun ama üşümez emin ol sadece zibin yeterli şapkaya gerek yok eldiven takmayın tırnaklarını kesebilirsin. Bir de günlük duş aldırıp nemlendiricilerini kullanırsan bir kaç güne düzelir. Kimseye öptürme bu dönemde çok kalabalık havasız yerlerde de kalmasın 
0 oy
(295 puan) tarafından
Bn olsam bnde böyle olurdum, bu sıcakta o şapka o kollu zıbın ve o işlemer yaa bn bile burda bunaldım çocuk napsın
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Hava çok sıcak şapkaya hiç gerek yok üstündeki de uzun kollu sanki sadece zıbın yeter ince müslim üstüne de isilik olmuş duş aldırın ve orayı kuru tutun pişik kremide sür varsa
0 oy
tarafından
Sıcaktan olmuş benim kızım kışın ortasında böyle olmuştu doktor krem vermişti 3 güne geçmişti 
0 oy
(38 puan) tarafından
Havalar sıcak isilik olmuş sık sık banyo yaptir 
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Isilik olmus canim dus aldir fazla kalın giydirme hava cok sicak
0 oy
(73 puan) tarafından
Kiziminki de oyleydi pudra sürerek gecti bide üstünü çok örtme havalar sıcak zaten 
0 oy
(841 puan) tarafından
Günlük duş aldır canım sıcaktan bu halde 
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Şapka takma kolu kısa giydir ve her gün yıka sıcaktan oluyor 
0 oy
tarafından
Canım benim de bebeğim öyle olmuştu. Geçen ben de post atmıştım. Doktora götürdüm sıcaktan dedi ben de senin gibi yeni doğan kıyafet giydiriyordum hepsini bıraktım. Şu an kılimanin yanında bile kısa kol ,zıbın gibi şeyler giydiriyorum çok şükür geçti. Tabii çocuk polikliniğine götür krem yazıyorlar onu da kullan iyi geliyor.yanj sıcaktan oluyor fazla giydirme.
0 oy
(7,152 puan) tarafından
Kıyamam sıcaktan olmuş galiba şapkasını çıkar üstünü ince giydir annesi benim kkzm da bir yaşında önce bu şekilde oldu aile hekimi isilik dedi ama geçmedi acile götürdük egzama olmuş dedi devam ederse mutlaka acile götür belki egzama başlangıcı olabili gerçi çok küçük daha ama olursa mutlaka götür benim kızımın vucudünu sardı tamamen keşke en başta götürseynişim
0 oy
tarafından
Sıcaktan canm isilik olmuş bebiş duş aldr kısa kolla beziyle dursun havalar sıcak şapkayı takmana gerek bile yok öyle olursa vücudunda da baslar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Neslis (788 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 88 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Damlayaz (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 445 göst.
25 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...