0 oy
83 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar herobabynin gece kaşık mamasını yiyor kızım. Bugün bir yere gitmemiz lazım mamayı yediği saatlerde.

Acaba mamayı yapsam 1 2 saat kavanozda dursa bişey olur mu ? Hep taze yapıp veriyordum hiç önceden yapmadım. Yapan var mı ? Cevap verirseniz sevinirim 

5 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Bence sulanır canim taze yap
(108 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gittiğiniz yerden sıcak su talep et o mamalar anlık yapılıp yenilen bir şey canım olmaz. Ya da termosunu varsa yanınıza al ılık su 
(108 puan) tarafından
Termosu evde unutmuşum canım şuan başka yerdeyim o yüzden termos aklıma geldi aslında da unutmuşum hazırlık yaparken
tarafından
Bak şöyle yap bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama hero baby nin kavanoz muhallebi ve ya sütlaçları var 2 tane al yedir doyuruyor bende öyle yapardım hala da yapıyorum zorda kaldıkça
0 oy
(326 puan) tarafından
Hazır olan kaşık maması ise bozuluyor canım o süre içinde kalmıyor ben bebeğime yapmıştım o sıra çok huysuzdu uyudu 1 saat sonra dedim bakayım şeyse vereyim baktık kesilmiş süt gibi olmuştu vermedim bende hep taze anlık yapıyorum kaşık maması yerine meyve püresi yapıp verebilirsiniz idareten 
(108 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yolda benzillik falan kafe falan yok mu sıcak su rica edin verirler ben çok istedim öyle verdiler sağolsunlar
(108 puan) tarafından
Bu aklıma gelmemişti bir daha unutursam termosu aklımda olsun inşallah teşekkür ederim
0 oy
(10,048 puan) tarafından
Yanına suyu ve mamayi ayrı ayrı al gideceğin yerde yedir bence 
(108 puan) tarafından
Ilık su için termosu evde unutmusum canım hallettim bir sekilde teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 881 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,912 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eso2121 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
18 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra129 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Daisyyy (1,136 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,591 cevap

36,639 kullanıcı

...