0 oy
176 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,811 puan) tarafından
Köyden yeşil biber getirdim baya var dolaba koymak istiyorum nasıl yapabilirim kızartma güzel  oluyormu sonra nasıl kullanıyorsunuz 

8 Cevaplar

+1 oy
(14,268 puan) tarafından
tüm de koyabilirsin, doğrayıp da koyabilirsin. ben kızartma yapmıyorum donmuş biberle ama yemeklere koyuyorum 
-Reklam-
+1 oy
(20,552 puan) tarafından
Ben yemeklik doğrayıp poşetlerde saklıyorum. Yemeklere koyuyorum. Kızartmalık olarak koymadım hiç.  Ama fırın yemeklerine koymak için iri iri doğrayıp koyduğum da oldu. 
0 oy
(498 puan) tarafından
Öylece atıp yemeklere kullanıyorum yada kızartma yapıp domates soslu mükemmel oluyor
(1,811 puan) tarafından
Kızartmasıni merak ediyorum bu sene deneyeceğim inşallah
0 oy
(4,217 puan) tarafından
Direk yikayip atabilirsin cikarip sudan gecirince ayni taze gibi oluyor zaten
(1,811 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(121 puan) tarafından
Ben yikayip posetliyorum. Tadi vs hic bozulmuyor gayetde guzel oluyor. Bagzilarini dograyip posetliyorum bagzilarinida kizartmalik olarak uce dorde boluyorum
(1,811 puan) tarafından
Bende geçen yıl diri atmıştım güzel oldu kızartma yapan da varmış onu merak ediyorum teşekkür ederim
(4,474 puan) tarafından
Don bir şekilde buzluktan çıkarıp kızartıyorsun onu buzunun çözülmesini beklersen kötü oluyor o kararıyor
(416 puan) tarafından
Ay patlayip catlamiyorum yag o zaman etrafa
(4,474 puan) tarafından
Dograyinca patlamiyor
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Ben genelde kızartmalık koyuyorum iki üç parça kesip buzluk kaplarima koyuyorum dön şekilde de çıkarınca direk yağa atıp kapağını kapatıyorum çokta güzel kızarıyor 
(1,811 puan) tarafından
Menemen fln oluyor mu çıkınca tadı güzel mi
0 oy
(1,029 puan) tarafından
Kızartma güzle olmuyor bence. Ben küçük poşetlere yemeklik doğrayıp atıyorum 1 yemeklik şeklinde. 

Birde tepsi atıyoruz ya tavuk, onun için ayrı domates biber beraber doğrayıp atıyorum. 

Yada közle soy at dolaba. 
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Ben yıkıyorum doğruyorum direk atıyorum çıkarıyorum yemeğe katıcaksam küçültüyorum kızartıcaksam öylece kızartıyorum çok iyi oluyor her sene 3-5 kilo alırım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 221 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 292 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 169 göst.
18 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,716 cevap

46,556 kullanıcı

Kategoriler

...