0 oy
234 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (209 puan) tarafından

Yağlı mı kuru mu yıpranık mı? Saç tipim kuru dökülüyor ve onarım gerektiriyor bu yüzden  şampuan arayışındayım belki bir fikir olur bana da :)

17 Cevaplar

+2 oy
(20,548 puan) tarafından
Şampuanm haldır şaldır jfjfjfjfjffj
(560 puan) tarafından
Hahaahahah gece gece kahkaha attim yaa :D
(20,548 puan) tarafından
:D yaaa çok iyiiii
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Yağlı da değil kuru da değil ama kışın Bi tık kuruyor o da duş süresi yaza göre uzadığı için. Zaten kıvırcık kabarık saçım var o yüzden öyle. Head & shoulders ın mentollü olanı güzel yumuşacık yapıyor 
0 oy
tarafından

Benimde saçlar öyleydi şampuan arayışını bi kenara attım Bir çılgınlık yapıp  saçlarımı kestim erkek traşı gibi :D

0 oy
tarafından
Bioblas kullanıyorum doğumdan sonra saçlarım çok döküldü o biraz topladı saçlarımı 
0 oy
(493 puan) tarafından
Dp şampuan kullanıyorum tuzsuz olduğu için saçta kepek kabuk hiç bişey yapmıyor onun kremi ilede son durulama yapıyorum saç tipim yağlı ve dökülüyor ayrıyeten konazol kullanıyorum haftada 1 seboraik için iyi geliyor 
0 oy
(176 puan) tarafından
Valla hangisi uygunsa onu kullanıyorum bekarken çok süslü püslu bir kızdim saçlarım kıvır kıvırdi hocalarım hep hangi kuaföre gidiyordum diye sorarlar di o zamanlar Elidor kullanıyordum bide baya kremler falan alırdım 
0 oy
(635 puan) tarafından
Bıoblas saçlsrım yaglı 
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Benim saçlarım çok gür ve kalçadam kessem bile cok çabuk uzuyor yediğim vitaminler hep oraya gidiyor bence ondan kilo alamıyorum jdjdjd Elidor kullanıyorum artı kremi ile 
0 oy
(436 puan) tarafından
Aşırı yağlı olmayan bir sacım var kuru değil ama yağlıda değil. Yıllardır Head and Shoulders kadınlar için olanını kullanıyordum. Keratin bakımından sonra DP nin pamuk sütlü olanı kullanmayan başladım yaklaşık 1 aydır memnunum saçlarım yumuşacık 
(498 puan) tarafından
Keratini evde mi yapıyon acaba bir çılgınlık yapsam mı ama video dan bakucam yoksa hiç bilmiyorum
(436 puan) tarafından
2 kez kuaförde yaptırdım. Ama sonuncusu evde yaptım kuaför gibi tabiki olmadı ama yine de iş görür :)
0 oy
(13,592 puan) tarafından
Dp tuzsuz şampuan kullanıyorum yıllardır memnunum kuru saçlarım
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Sacim dokuluior yiprandi biraz bioxcin alcam simdi
0 oy
tarafından
Saçlarım boyadan dolayı biraz yıprandı. Dove kullanıyorum.
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Saç demeyin bana. Saçlarım küsmüş bana yıllardır. Yanık gibi duruyor. eski ışıltısı yok. Öldü. Tekrar dirilir mi bilmem
0 oy
(205 puan) tarafından
Geçen bir yerde okudum SLS içeren şampuanlar saç dökülmesi yapıyormuş bende burada durayım 
0 oy
(393 puan) tarafından
Alterra kafeinli şampuan kullanıyorum canim ve çıktıktan sonra aynı markanın kafeinli toniğini de kullanıyorum 
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Normalde pantane kullaniyorduk bitti diye bir kac gundur dalin kullaniyorum ben baya sevdim bundan sonra oglumla ortak kullaniriz :)
0 oy
(7,927 puan) tarafından
Clear  . Yağlı saçlarım var buaralar dökülüyor emziriyorum ondan galiba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
15 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 468 göst.
29 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 787 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (776 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
28 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu

409,908 soru

12,324,051 cevap

39,058 kullanıcı

Kategoriler

...