0 oy
195 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar lcw nin kız çocuk -bebek elbiselerinden hangileri güzel? Çok kararsızım ben sevemiyorum hiç. Sizin beğendikleriniz ya da aldıklarınız hangileri?

7 Cevaplar

0 oy
(36 puan) tarafından
Seçemiyorum*
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Benim kızım elbise giymiyor genelde şık takımlar var onlardan alıyorum. Kız çocuğu diye de her gelen elbise getiriyor bir süre dolapta duruyor sonra ihtiyacı olana veriyorum. 
(36 puan) tarafından
Evet çok güzel takımlar var da pahalı geliyor bana gittikçe fiyatları yükselttiler. Ben de çok nadir elbise giydiririm . Yazın serin oluyor diye alırım o kadar
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Bu sene lcw de guzel elbise yoktu. 

Ben sort etek aldim genelde. Daha rahat oluyo uzerine de bi kac gomlek bluz.
(36 puan) tarafından
Ben de aldım şort etekler uygulamada çok pahalı ama mağazada indirime girmişti geçen hafta 250 tl. Çok yakışıyor bebişlere
(5,499 puan) tarafından
Yaa bende hep netten alirip kuponla falan uyguna geliyo. Magaza da hep bana pahali gelmistir.
0 oy
(577 puan) tarafından

image

ben bu elbiseyi arkadaşımın çocuğunda görmüştüm ve çok beğenmiştim cinsiyet belli olunca kalırsa almayı düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Başka yerden bak e bebek cıvıl gibi
0 oy
(6,957 puan) tarafından

Kızımın bunlar canım 

image

image

image

image

image

image

image

(577 puan) tarafından
Alttaki çiçekli çok güzelmiş güle güle giysin :)
(36 puan) tarafından
Evet çok şeker o
(577 puan) tarafından
Favorime ekledim hemen :)
(6,957 puan) tarafından
Onu doğum günü için almıştım en üsttekinide bayramlık ama evde giyecekse en iyisi penyeler canım bunlar çok rahat olmuyor
(577 puan) tarafından
Benim kızım yok henüz şuan da da cinsiyet de belli değil ama heves edip h&m de penye olanlardan bir kac tane almıştım LCW de de favorilere ekledim duruyor öyle cinsiyet belli olunca o zaman alışveriş yapacağım. Bu arada postun sahibi ben değilim :) öyle begenince elbiseyi yazmak istedim
0 oy
(19,497 puan) tarafından

image

Kızıma bunu aldım. Çok güzel bence. Çok da begeniliyo

(36 puan) tarafından
Güle güle giysin:) böyle yakalı olanları ben de çok beğeniyorum
(680 puan) tarafından
Ben de aynısını kızıma almıştım bayramda. Çok cici çok hoş duruyor . Kuponla da baya uyguna gelmişti
(19,497 puan) tarafından
Ben de bayramlık aldım .

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 340 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,728 puan) tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,448 cevap

37,576 kullanıcı

Kategoriler

...