Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin görev yaptığı camiyi içkili biri bastı
0
oy
469
göst.
9 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Nare88
(
198
puan)
tarafından
soruldu
Adam manyak mıdır nedir diğer hoca da küçük kızıyla gelmiş .Elinde sopa millete saldırıyo.kameradan baktık .Bi de içkili halde caminin ordan arabayla uzaklaşmış.Sonra polisi aramışlar gelmiş işte sormuş hocalar bize bı zarar verse nolcak gibisinden .Kaderde ne varsa o yaşanır demişler dalga geçer gibi.Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız.Canımız bu kadar mı ucuz ve kime güveneceğiz?
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
9 Ağustos 2024
Toprak24.
(
541
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya böyle şeyler bana çok korkunç geliyo ssnki birileri ortalık karışsın diye yapıyor
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana bu dünya herşeyiyle korkunç geliyo .Yani adamin kimseye zararı yok camisine gelip gidiyo.Evde de başka dersler calisiyo .Ama yine de bı manyak denk geliyo .insan da ne huzur ne iştah bişey bırakmıyolar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Ağustos 2024
Gozdeh
(
11,790
puan)
tarafından
cevaplandı
madde bile kullanmış olabilir. maalesef bunlar her yerde. okulda, camiide, hastanede, sokakta
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bilmiyorum evi de yakın camiye . Savcılığa gidecekler ama nasıl bi sonuç çıkar ki
9 Ağustos 2024
Gozdeh
(
11,790
puan)
tarafından
yorumlandı
daha önce başka suça karışmadıysa adli kontrolle serbest kalır, maalesef bir şey çıkmaz. ha keşke azıcık yatsa belki aklıbaşına gelir
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Çoluğu cocugu varsa onlarada yazık gerçekten .Keşke yatsa yaşlı insanlara kocaman odunu almış saldırıyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
6haziran
(
2,274
puan)
tarafından
cevaplandı
Muhatap hoca olunca hemen kadere bağlamışlar işi. Kader tamam eyvallah da önlem işin neresinde. Adamı arayıp bulsunlar millete saldırmanın cezası neyse versinler. Ha ama belki o içtiği pislik yüzünden kafası yerinde olmadığı için ceza almaz. Ahh ah bu kanunlar.
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Nefret ettim zaten etimle kemiğimle bu dünyadan .Dünyada adaleti sağlayacak hiçbir kanun yok .Elini kolunu sallaya sallaya geziyo bu tipler .
9 Ağustos 2024
6haziran
(
2,274
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle. Birlik olup evire cevire döveceklerdi o zil zurna gezen bozuntuyu ama işte kimse he sen haklısın demezdi. Bide hoca ya. Döverek mi tepki gösterilir vs. Denirdi. Kınanırdı. Malesef bu durumdayız :)
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Zor tutmuslar kendilerini ama görev işte napican dediğin gibi kınanırlar fakat cemaatte farkında herşeyin .Yaşlı başlı adamlar.İnsallah çarpılır ya eli ayağı tutulur Allah'ın evine o şekilde girilir mi .Ne diyeceğimide bilemiyorum sinirden , üzüntüden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
Bahar..❤
(
2,932
puan)
tarafından
cevaplandı
Şu saate çıkıp sokakta yürüyebilir miyiz ? Asla ! Bu kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz resmen yoldan geçen biri canı sıkkın olup bizi öldürebilir yasanmadi mı yaşandı samuray kılıcı mesela.. çok yazık gerçekten şimdi böyleyse ilerde neler olur
2 önceki yorum göster
9 Ağustos 2024
Bahar..❤
(
2,932
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin kardeşlerim. Allah yolda yururken bile iyii insanlara denk düşürsun yolumuzu.
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnde öyleyim hatta bekarken bile öyleydim.Panik oluyorum herşeyde .Kimseye guvenemez oldum.biri bişey sorsa cevap vermek bile istemiyorum.Hatta gelen kargocuya bile güvenemiyorum.artik ne denir bizim bu duruma bilmiyorum
9 Ağustos 2024
6haziran
(
2,274
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen aynen geçen sabah mesela sırf adamın yürüyüşünden şüphelendim içimden geçirdim ne bu böyle ne biçim yürüyo kötü kötü gibi geldi. Ben öyle düşünürken arkamdan seslenmez mi bakar mısınız diye. Hiç bakmadım. Sonra tekrar seslendi yabancıyım buralarda çay içebileceğim bi yer var mı diye. Hızlı hızlı yürüdüm arkamı dönüp bakmadım bile. Yolda pek kalabalık değildi kalbim ağzıma geldi bir an. Valla şu devirde kimseye yer falan gösteremem
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizi bu hale getirenler gün yüzü görmesin .Bu dünya kime kalmış ki kimler gelmiş kimler geçmiş.Guzel güzel yasamak bu kadar mı zor niye böyle insanların yüzünden bizde böyle paranoyak olmak zorundayız.
9 Ağustos 2024
6haziran
(
2,274
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet yaa gerçekten öyle. Bize yazık oldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
olmuyor123
(
206
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne kadar da komik,hoca olduğu için kadere bağlamak.
Bilgileri sınırlıymış,Tedbir ve tevekkül kısmını atlamışlar.
9 Ağustos 2024
Nare88
(
198
puan)
tarafından
yorumlandı
Ve aldıkları maaşinda hakkını vermiyorlar.Kendi başlarina gelmediği için.Esime de en çok dokunan polisin dediği olmuş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Verilen cevaba bak kader. İyi o zaman hiç kimse sehitte sayilmasin kader diyelim.
Gerçekten artık dışarı çıkmaya korkar olduk. Eşim bazen diyor bu akşam da markete sen git gitmem diyorum, korkuyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ağustos 2024
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
cevaplandı
Doktorlara yıllardır bu muamele yapılıyor malesef. :)) muz cumhuriyetine hoşgeldiniz ://
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
210
göst.
Camiyi basan içkili adam tanıdığım biri çıktı
13 Ağustos 2024
Aile
kategorisinde
Nare88
(
198
puan)
tarafından
soruldu
dertleşmek
tavsiye-fikir
yardim
sohbet♥️muhabbet
0
oy
49
cevap
1,431
göst.
İçkili restorana kahvaltıya gider misiniz
12 Haziran 2022
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Enes2020
(
4,041
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
337
göst.
ASKER EŞİ TANİDIĞİ BAKSIN (GEÇİCİ GÖREV İPTAL EDİLEBİLİRMİ EDEN OLDUMU)
16 Ocak 2024
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
asker
eşi
dertleşmek
yardim
0
oy
2
cevap
283
göst.
Eşi asker olup halkaride görev yapanlar var mı?
20 Şubat 2021
Aile
kategorisinde
Bir erkek annesi
(
659
puan)
tarafından
soruldu
asker
eşi
dertleşmek