0 oy
399 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Günaydın herkese. Plan yapmıştık yarın denize gidecektik her kes ona göre işten iznini ayarladı ama ben bu sabah regl oldum:( şimdiye kadar hep girilmez diye duydum ama Google amca girilir diyor. Siz ne diyorsunuz bi mahsuru var mı girmenin 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakınca yoksa tampon kullan canım rahat edersin. D
tarafından
Sakınca olur mu bilmiyorum:):) internetten bakayım bir nasıl bir şey
-Reklam-
0 oy
(1,426 puan) tarafından

Tampon kullanabiliyorsan tampon al canım. Gün içinde değiştirirsin bir kaç kere bir şeycik olmaz :)

tarafından
Hiç kullanmadım internetten baktım şimdi gözüm korktu:):)
0 oy
(469 puan) tarafından
Ben denize gitmiyorum öyle durumlarda gunumu az cok biliyorum ona gore plan yapıyorum 
tarafından
Benimki düzensiz olduğu için gününü bilemiyorum maalesef bazen iki ayda bir olur bazen üç ayda bir
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Tampon ile girenler var ama suyun içine girince zaten o tamponda şişiyor ayrıca zaten adet iken ilk günü duş bile almayın diyorlar enfeksiyon riski açısından o yüzden hiç girmem ben zaten denizler kirli
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Gidin ama sen girmeyiver en iyisi. Otur öyle. Herkes evlenmesine baksın :D
tarafından
Patlarım ben girmesem :(:(:(
(2,330 puan) tarafından
Yaa yapcak bişey yok o zaman tamponu takarsın artık :)  kötü denk gelmiş
tarafından
Öyle olucak sanırım :-):-)
0 oy
(51,329 puan) tarafından
saglik acisindan bilmiyorum da girilmez kanli kanli ya
tarafından
Ya düzensiz benim normal de iki üç ayda bir oluyorum ama bu defa tam gününde gelesi tuttu
(51,329 puan) tarafından
peki doktora gittin mi duzensizligiyle.ilgili.canim normal mi
tarafından
Gittim polikistik over var dedi doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor 6 ay boyunca bende kullanmak istemedim
(51,329 puan) tarafından
neden ki kullan duzelsin canim
tarafından
Ben Bi kere kullandım mahvetti beni vücudumu yüzümü :( yüzüm kıl ve sivilce içinde kaldı vücudum aynı şekilde
0 oy
(5,492 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Normal tamponu kullanamadım ben aplikatörlü tampon var kotexin on kullanıyorum. Kullanımı basit ve konforlu. Normalde bile onu kullanmaya başladım ben çok iyi. 
tarafından
Denize girdin mi o şekilde hiç ? Enfeksiyon falan olur mu
(5,492 puan) tarafından
Girdim bir şey olmadı, Bugün de havuza gireceğim  :) regl külodu var pentinin  ondan da al tam koruma.
tarafından
Ayy çok teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Kiz kardeşim hastalandı tatile giderken tampon aldı 
0 oy
(3,981 puan) tarafından

Regl bikinisi diye bişey varmış nasıl bişey tam bilmiyorum ama. Denize gitmenize daha zaman olsaydı ondan al derdim. Gerçi bi günlükmüş. Tampona bak ama o şey de bana çok tuhaf geliyor ben takamam çıkaramam galiba:blink:

0 oy
tarafından
Ben girnezdim açıkçası deniz kirleniyor hemde sağlık açısından çok sakıncalı denisker kirli düşünsene her adet olan öyle girse tampon bile taksa sonuçta suda şişiyor ve denizle karışıyor haliyle mikrop 
0 oy
tarafından
Tampon kullanarak çok defa girdim.
tarafından
Enfeksiyon olmuyor dimi? Regl kilodu varmış onada bakıcam
tarafından
Hiç olmadim genelde bende şanssız bedeviyim hep regl olurum tatildeyken. Kullandım bir sıkıntı olmadı.
tarafından
Sorma ya normalde düzensizdir benim iki üç ayda bir olur polikistik over var ama bu kez tam gününde olası tuttu :-) teşekkür ederim bende bu sefer deniyim bakalım
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Havuza da denize de hep.tanpon ile girdim 8 senedir ne enfeksiyon ne bisey yasamadim tam.koruyor sızıntı vs asla yaşanmıyor 
tarafından
Ay çok teşekkür ederim ☺️
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Tampon kullanamadığım için ben girmiyorum. 
0 oy
(144 puan) tarafından
Böyle postlari görünce sinir krizi geçiriyorum ya. Tabiki de adetliyken denize girilmez tampon kullansan bile o şişer ve yine olmaz. Denizi pisletkemten başka bir şey olmaz yani bir sürü insan giriyor milletin günahına girersiniz. İğrenç bir sey yani bizde bugün denize gidecektik bu postu görünce girmem herhalde kesin sizin gibi düşünüp giren bir sürü insan vardır 
tarafından
Ne saçmalıyor sun sen? Sinir krizi geçiriyorsan o senin sorunun istediğin kadar geçirebilirsin:-) girme bencede denize benim gibi düşünen girmese dahi binlerce insan giriyor deniz suyu boğazına kaçınca tükürüyor sümkürüyor ve daha kötüsü işeyen bile var yetişkin çocuk demeden bencede sen girme bu kadar hassasan
(5,492 puan) tarafından
Denize millet işiyor :))
tarafından
Valla işeyen var ya kendileri olmasa bile çocuklar işiyor
0 oy
(12,599 puan) tarafından
tampon kullanabilirsin, regl külotları ve mayosu var bulabilirsen o da işine yarar. hatta regl cupları var, huni gibi yıkanıp tekrar tekrar kullanılıyor, onlar çok rahatmış 
tarafından
Evet bende baktım bir sürü seçenek çıktı ama onları nasıl kullanıcam onu düşünüyorum :-)
(12,599 puan) tarafından
başta ürkütüyor ama çok rahat. özellikle yazın o pedin değmesi falan ıyyy. cuptan kullanmadım ama o tampondan daha rahatmış
tarafından
Bende deniyim çok teşekkür ederim ☺️
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Allah için girme hem kendin için hemde deniz için .. enfeksiyon kaparsin tampon diyorlar ama oda şişiyor ..bizde kız kardeşimle gittik oda adetti girmedi ayaklarını soktu sadece. 
tarafından
Ya ben gidersem dayanamam girerim ya gitmyicem yada hem tampon hem regl kilodu ped bir sürü önlem alıcam
(3,843 puan) tarafından
Enfeksiyon olursun sonuçta regl iken rahim hassas oluyor
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Kanallar açık olduğu için enfeksiyon riski var diyorlar o yüzden hiç girmedim reglken. 
tarafından
Bende hiç girmedim ama bu kez çok heveslendik kızlarla iptalde etmek istemedim
(2,733 puan) tarafından
Tampon hiç kullanmadım ama bu zamanlar için kullanılıyor diye biliyorum.
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Havuza tampon kullanarak girmiştim.
tarafından
Bende öyle yapıcam sanırım
0 oy
(74 puan) tarafından
Bakteri açısından da iyi değil planını iptal etme git ama girme bence güneşlen
tarafından
Gidersem dayanamam ya :(
0 oy
(3,126 puan) tarafından
Tamponla girebilirsin ama sık sık değiştir tamponu o zaman bir sıkıntı olmuyor
tarafından
Öyle yaparım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 570 göst.
25 Eylül 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
0 oy
23 cevap 336 göst.
2 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.

408,353 soru

12,268,392 cevap

37,530 kullanıcı

Kategoriler

...