0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
16 günlük bebeğim aptamil kullandık sonra sma optipro geçtim 3 gündür gazi da var bebeğimin biaogaia nurse harvesy fayda etmiyor kaka da en son dün gece 3 de yaptı 40 kusur saatten beri kaka yapmıyor gaz arada alttan çıkıyor artık mama almaktan bıktım aptamil conformail varmış onu mu alim hiip organik combotikmi alim bide hakiki zehtinyag alicam mamasina 

13 Cevaplar

0 oy
(7,073 puan) tarafından
Aptamil kızımada aşırı gaz yapmıştı Bebelac gold kullandım ben canım 
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Bebelac Gold canım gaz yapmıyor bende en son kızımda kullandım 18 aya kadar.
0 oy
(14 puan) tarafından
Ben 5 tane mama değiştirdim kızıma. En son doktorumuz çocuğun bağırsakları düzgün çalışana kadar sorun yaşamak normal kendini yıpratma dedi.  Her mama yapabilir bunu dedim biz en son Bebelac aldık o fena değildi 3 aydan sonra düzeldi. Kendini yıpratma mamaya zeytinyagi atabilirsin
0 oy
(2,023 puan) tarafından
Aptamil bizde de aşırı gaz yaptı ve kaka yapmiyrdu bebelec gold verdim çok iyi geldi dene bı istersen
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Benim bebeğime bir doktor Bebelac lf verdi tıbbi mama onunla rahat etti. Sadece eczanelerde satılıyor. Senin gibi bütün mamalari denemiştim. Çocuğum ya fışkırarak kusuyor ya ishal oluyor ya da kabız oluyordu. Doktora göturdum karnına dokundu bu çocuk gaz içinde dedi o mamayı önerdi şükür ondan sonra düzeldi. Biogai falan fayda etmiyor bitkisel olsun en iyisi olsun diye araştırdık hep ama gaz için de Metsil iyi geldi bize doktorunuza danışın mutlaka 
0 oy
(7,737 puan) tarafından
Bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamasi normal gazı çıkıyorsa sıkıntı yapma 
0 oy
tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam 5 güne kadar falan normaldi dışkılama olmaması ama mamada aynı şey geçerli mi bilmiyorum 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Aptamil genel olarak gaz yapıyor diyorlar canım. Biz hipp combiotic kullandık düzeldi. Kaka yapmaması da 5 gündü sanırım. 2 3 gün daha kakasını yapmazsa doktora götürün. Benim kızımda bir dönem kaka yapmadı 2 ay uğraştık. Fitil vermişti doktor 3 günde bir fitil at demişti. 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Kabızlık sorunu için atamalarda conformil kullanmıştık biz de oğluma. İçine zeytinyağı da ekliyordum
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Bebelac Gold kullan canım 
0 oy
(827 puan) tarafından
Canım benim bebeğim 15 gün tek emebildi 10 gün sarılıktan yoğun bakımda kaldı yoğun bakımda kalınca azda olsa sütüm gelyrdu Bebelac vermiştim hemşirelere orda yiyordu sorun toktu meme de tutoyrdu eve geldik tabi 2 haftalık olunca gaz sancısı başladı hastanede iken emzik biberon kullandığı için kafa karışıkl meme reddi yaşadık en fazla 20 güne kadar meme aldı sonra komple mama olunca Bebelac kabız ve gaz arttı Bebelac Gold aldım oda ishal etti alerji etti sonra sma optipro aldım oda kusma yaptı ondan sonra hipp organik combiotic aldım o çok iyi geldi gazını güzel cikaryt ve kakasını günde 2 Veya 3  yapyr bize hipp organik combiotic yaradı bebeğine denemeden sevdiği yarayacağı mamayı bulamazsın biz en son hippde durduk hipp biraz diğer mamalara göre tatsız biraz iştahsız içiyor ama kabızlık yok gaz her bebeklerde olur ama gazı da baya azaldı rahat çıkarabiliyor şuan 2 ay bir haftalık hipp 1 aydır hipp kullanyrz bir o bize iyi geldi dene bebeğin severse hipp çok iyi 
0 oy
(5,853 puan) tarafından
Bn iki çocukta sma optipro kullndim .  Gaz yapmıyordu. Doydukca büyük abdestini yapar zaten inan cnm her çocuk gazlı. Ayaklarını sıcak tut ayak usuyunce gaz olurmus. Bide daha çok küçük.

Yemeklerine dikkat et sıcak yemek yeme biraz soğusun . 

Bn nurse hurveys şurup verdim. 3. Ayda bitti bide azıcık kimyon veriyordum  masaj falan öyle geçiyordu zor bir süreç.  Gecicek inşallah bu günleri güzel bir şekilde hatırlarsın Allah analı babalı buyutsun 
0 oy
(883 puan) tarafından
Herşeyi denedim zamanında meger inek sütu alerjisi varmış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kgulsum590gmail.com (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 387 göst.
0 oy
17 cevap 359 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (865 puan) tarafından soruldu

409,794 soru

12,320,067 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler