0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından

image

Sinek ısıran yerler ilk gün değil ertesi gün bu şekilde kabarıyor.doktor kortizonlu krem falan yazdı ama nafile.Kendi kendine geçiyo o zamanda vücudunda nokta nokta izi kalıyo.Başına gelen varmı varsa nasıl geçirdiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Benim böyle çocukluğumdan beri. Ben çocukken köyde beni bir böcek ısırmış o günden beri hemen herseye alerjim var. Bir yerime dokununca hemen kabarır siser. Sivri sinek ısırınca ısırdığı yer 10 kat şişer taş gibi olur elimi isirsa elimi kullanamam ayağımı ısırsa ayağımı kullanamam o kadar şişiyor davul gibi oluyor. Onun için yazın çok dikkat etmek zorundayım kendime. Ölümcül bisey değil ama acile gidip alerji iğnesi vurmadan düzelmiyor. Normalde de çok hassas bir cildim var . Lavanta yağını suyla karıştırıp çocuğun vücuduna hergun parfüm gibi sıkarsan sinek böcek fazla yaklaşmiyor 
(147 puan) tarafından
Lavanta yağını direk sürüyodum bende
(261 puan) tarafından
Çok yoğun oluyor kokusu öyle ben ufak bir sprey şişesinde suyla karıştırıp vücut parfümü gibi sıkıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Aynısı benim çocuklarımda da oluyor 
0 oy
tarafından
Ablamın kızıninda var bir yerinden isirsin sinek sanki vücudunun her yerini isirmis gibi kabariyor. Malasef kremlerini kullanmaktan başka bir çözüm o da bulamadı.
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Krem filan fayda etmiyor canım. Benimde öyle. 
0 oy
(398 puan) tarafından
Benim kızımda öyle geçen sokmuştu ağzı gözü hepsi şişti hastaneye götürdüm hemen alerji ilacı verdi geçti şükür 
0 oy
(598 puan) tarafından
Benim vücudum da öyle geçen bacaklarımı ısırmış hepsi yumurta büyüklüğünde oldu. Yüzümü ısırınca da gözümün etrafı şişiyor morarıyor bir çözüm bulamadım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 542 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 789 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 354 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 326 göst.
29 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yareeennnn (31 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,767 cevap

41,172 kullanıcı

Kategoriler

...