0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
krese gondermek istiyorum 4 yas 4 ay bensiz durmuyor 4 gun fln durdum yaninda bensiz iceri bile girmiyor ogretmenler bekletiyormu sizi icerde icerde bekleyincede kendimi iyi hissetmiyorum ne kdar surece alisti cocuklariniz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burda hata öğretmenlerde ilgisini çekerek içeri sokması gerekiyordu yada seni içeri soktuktan sonra çocuğun ilgisini başka yöne çekip dikkatini dağıtarak seni sınıftan çıkartması gerekiyordu o öğretmenler ne ise yarıyor orda bütün topu sana atmışlar çocuğu içeri sok diye
(76 puan) tarafından
hic girmiyorki ugrasiyor ogretmen  sagolsunda
tarafından
Ilk bi kaç gün zorla ugrasacak gerekirse seni sokacak sınıfa o sirada halledecek arkadaşlarıyla tanistiracak onlarla oynatirken dikkatini dagitacak bunun 1000 tane yolu var
-Reklam-
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Yakın arkadaşım 1 sene boyunca okulun kapısında bekledi 
(76 puan) tarafından
galiba benumde oyle olur
0 oy
(67 puan) tarafından
Geçen sene 3 yasa gönderdim güle oynaya gitti üç hafta ama kendini bilmez anne ve öğretmen yüzünden benimde çocuğum bozuldu bir anne vardı her gün sınıfa giriyordu oğlu ağlıyor diye en az bir saat dururdu içerde ben dışarda beklerdim sonradan müdür yasak getirdi ama benim kızım dedi onun annesi geliyor sen niye gelmiyorsun ben de onun gibi ağlarım sende gelirsin dedi ve başladı öğretmen de sürekli beni çağırdı orda temizliğe bakan ablalar dedi ki öğretmen cagirsa bile sis gelmeseydinix o öğretmen daha yeni ve bilmiyo keşke gelmeseydin çocuk alışacak artık dedi öyle de oldu yanlıs anlama senin için demiyorum ilk günler alışma süreci sınıfa girdik yanında da durduk bir iki saat tek eğitim gördü ama üç hafta olmuştur yani çok yanlış bence ve sende kalma okulda bence öğretmen seni arasada gitme
(76 puan) tarafından
bende hic hoslanmiyorum bu durumdan napcamida bilmiyorum nasil aliscaksa
(67 puan) tarafından
Gitme canım onunla ben okula bırakıp dönecem vala öğretmen arasada gitmeyecem çünkü rahatı bulmuş öğretmen diğer ikisi iyiydi yıllardır meslekte bu kız yeni mezun olmuş daha ataması olacaktı şansımıza böylesine denk geldik bizde şimdi dört yaşında kızım gönderecem yine
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben oglum buyudukce kucukk n neden bu kadar agladigini sormuştum anne sen beni birakip gidiyordun bana seni gelip alacam burda tanimadigin insanlarla kalmayacaksin demedin ki dedi şok olmustum aksam alicam derdim ama cocugun aksam kavrami gece yatarken miş yani dilini cocugun anlayacagi sekilde net konuş ve arkana bakmadan çık tek care bu
(617 puan) tarafından
Ha birde almaya giderken yaninda seker cikolata ne severse bi tane al ve çıkışında uslu durdugunu hic aglamadihini ogrendim aferim yavruma.diye ver ertesi gun evde ne yemek gormek istedigini soyle benim oglan pizza lahmacun falan siparis veriyodu alisana kadar boyle gittik sonra malzemem yook diye ayda.ikiyr indirdim ama o anaokuluna alisti ben goturmesem mi diyince bile gitmek istiyorum diye agladi bu sefer :)
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Ark oğlu da öyle girmiyordu ağlıyordu öğretmen dedi siz kapıda bekleyin ilk bir hafta arkadaşlarımda. Erken çıksın öyle öyle alıştı 
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Benim oglum 5 yasinda anaokuluna gitti. Bi cocuk neredeyse tum donem annesiyle geldi. Kadincagiz kapida bekliyodu. Yani cocuga bagli. Zamanla alisir bence.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 366 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,691 soru

12,393,579 cevap

44,007 kullanıcı