Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Arkadaşlar merhaba herkese
0
oy
292
göst.
10 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
soruldu
Arkadaşlar bunu okuyup cevap verirseniz çok mutlu olurum ben eşimle bundan kaç gün önce bir kafeye gittim bundan öncede gittm o kafeye eşimle ve orda bir kız var her gittgmzde onla bakisiyorlar bu gittgmzdede pencereden sağdan soldan hep bakistilar kız eşimi görünce hemen havalara girdi bir konuşma tarzları falan yapıyor sonra çocuk susadı orda o kadar çalışan var gitti o kıza sordu su nerde diye sonra eve geldik ben onla üç gün konusmadm gelip sormadı bile dün kendi konuştu benimle işte bişey yiyordu banada yermsn dedi ben de hayır yemicem dedim bana sen benimle neden konusmuyorsun dedi bende soyledim bakistigini o kızla bana ben ona bakmadm bilmem ney falan bağırdı bir ton birdaha senle biyere gitmicem diye bende masuz dedim ki kız bana dediki dedim şuradaki senin neyin oluyor bana bakıyor sürekli dedi dedim masuz dedim ama bunu bakim ne dicek diye eşime yarın gidelim kızla yüzleş o zaman bakmiyosan kıza falan dedim yok benden boşan inanmıyorsan git ben gelemem bı yere falan dedi zaten sürekli face'de instada da kızlara bakan bir insan kaç kere yakaldm zaten ben şimdi bu eşime nasıl davranmalym elimde kanıtım yok biseyim yok kimse bana inanmaz napacam bana bir şey soylermsnz Allah rızası için okuyup geçmeyin bir akıl verin o kendini haklı çıkarır hemen elimde kanıtım olmadığı için napacagimi şaşırdım çünkü
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
+1
oy
10 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ama ağzınla söylemişsin zaten sürekli bakiyor diye kabullenmişsin sen durumu hadi eşin ayrı bir serefsz ama masada karısıyla cocuguuyla oturan adami kesen kizinda ahlakına tukureyim
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama canm evet işte de benim elimde kanıtım olmadığı için ailem bana inanmaz yani şimdi ben napmalym hadi o baktı benim eşimi gör nasıl bakıyor
10 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Birşey diyim mi abartmiyorum ama hani insan gözü kayar falan o ayrı da benim yanımda başka kızı suzecek adamı varya o masaya gömerim
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bacm beni adam ****** ediyo inanmiyosan git diyo
10 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Haksız erkek modeli işte
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Ağustos 2024
Kahvelihuzur
(
7,107
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocanın ar damarı çatlamış canım senin yanında bile yapıyorsa utanması bile kalmamış o kızda nasıl bir salakk acaba karısı yanında adama bakıyor kabullenilecek şey değil
4 önceki yorum göster
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacm bana diyorki sıktır git evden beğenmiyorsan biliyor ailem arkamda değil
10 Ağustos 2024
Kralice55
(
8,252
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailenin de suçu var evlat hata yapsada evlattir atılmaz.
Konuş ailenle . Herseyi anlat . O adamın yanında durulmaz
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacm ben anlattm bunu diyorlarki kuzenim gil o kızda gözü olsa seni goturmez oraya tek gider
10 Ağustos 2024
Kralice55
(
8,252
puan)
tarafından
yorumlandı
Tek gidip yapmadığı nerden belli . Öyle adamla 1 dakika bile gecirilmez
10 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla hiç kusura bakmasınlar onlarda çanak tutuyor eşine hiç muhattaba alma hayatını ne şekilde kurtabilirsin ona bak yaşında küçükmus hiçbir şey için geç degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
Milena16Miran
(
7,155
puan)
tarafından
cevaplandı
Karısının yanında rahatça başkasının karısına kızına bakan adamı da Allah bildiği gibi yapsın hem suçlu hem güçlü şuna bak
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana inanmiyosan çık git diyo çıkıp gidecem aileme desem inanmazlar kanıt yok bişey yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
......
(
892
puan)
tarafından
cevaplandı
Tamam ben yanlış yönlendirmek istemem ama ben kendi karakterimi söyleyim doğru mu yanlış mı bilemem böyle bir şey iki defa yaşarsam o kızı rezil ederim eşimi de rezil ederim hemen feministler toplanmasin yani benim huyum bu yanlış olabilir
10 Ağustos 2024
Bebeklerim
(
531
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklı bir yorum
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacm etsem benim eşim bana neler eder ailemde arkamda durmaz
10 Ağustos 2024
......
(
892
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla doğrudur ona bişey diyemem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,444
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen orda bakınca ses çıkarmamissin resmen flört etmesine göz yummussun. İstediğin kendini yırt o kız da eşin de kendini haklı çıkarır
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet doğru ama ben elimde kanıt olmadan bişey yaparsam kimse inanmaz
10 Ağustos 2024
Busraaaaaaaaa
(
4,444
puan)
tarafından
yorumlandı
Daha ne kanıtı bekliyorsun bacım resmen cilve yapmışlar birbirlerine bakisti gülüştü diyorsun kanıt derken yatakta mi basmak mi derdin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
Miyu_Miyu
(
598
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle kendini her şekilde haklı çıkaran insanlarla başa çıkmak zor aile içinde genel olarak nasılsınız bilemeyiz ama aranızda sevgi saygı kalmamışsa en iyisi ayrılmak aranızdaki ilişkiyi bilmeden tahmin ederek yapıyorum bu yorumu. Benim eşimin başkasına baktığını beğendiğini bilsem ben kaldıramazdım demekki sevmiyor böyle yapıyor derdim. Erkeklerin büyük bir kısmı sevmediği bir kadınla yaşayabiliyor temiz ev acıktığında yemek tüm ihtiyaçlarını karşılayan biri var. Bence açık ve sakin bir şekilde konuşun sevip sevmediğinden emin olun hislerinizi söyleyin belki biraz üzülür vicdanı varsa
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacm sordum seni seviyorum diyip gecistryo Allah'a kurana yemin ediyor bakmadm diye inanmiuosanda git diuo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
Bebeklerim
(
531
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsaydım ki yaptım da baktığını gorsem eşimin o anda tepkimi verirdim tartışırım yani gerekirse onu orda birakip iyi bakismalar der çıkar giderim kıza da gelince yanına gidip esimi birine mi benzettin yada taniyor musun bakıp duruyorsun derdim
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke o an yapsaydk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
Elizan nur
(
2,980
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok beklemişsin, kafedeyken kocanın gözlerini oyacaktın kocan hastaneye sen eve gidecektin,neden o kafeye tekrardan gidiyorsun sende de suç var
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacm ben ***** olmasam gitmezdm ama kuzenime anlattm oda diyor o kızda gözü olsa seni götürmez yanında tek gider diyo
10 Ağustos 2024
Elizan nur
(
2,980
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen onun bunun dediğine ne bakıyorsun, eğer sen rahatsız oluyorsan gitmiyecen o kafeye ,nerden biliyorsun belki tekte gidiyordur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
Ebram
(
853
puan)
tarafından
cevaplandı
Gitme canım sende o kafeye yada gittiysen kızı cagursaydin masaya kocanın yannda senin gözünü oymami istemiyorsan kocanada aynı sekilde deseydin ona göre davran deseydin bak bakım bı daha bakıyor mu birde iyi ders verin yani yapıp yapıp afediyrsaniz ondan da güç alıyordur
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Affediyorum evet onunda götü kalkiyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ağustos 2024
yag_murr
(
617
puan)
tarafından
cevaplandı
Keske oyle demeseydin simdi cesaret bulup gidip kiza benimle tanismak istiyorsan yanimdakilere sormana gerek yok diyip işi ilerletirse ne olcak riskli bir hamle yapmissin boyle bir durumla hic karsi karsiya kalmadim ama muhtemelen o an tokadi patlatır önüne dön derdim
10 Ağustos 2024
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
yorumlandı
Canm zaten bana dediki kızın adı neymiş falan madem konustun diuo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
189
göst.
Arkadaşlar herkese merhaba
27 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
5
cevap
156
göst.
Herkese merhaba
18 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
gamzekusdemir
(
332
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
4
cevap
185
göst.
Merhaba herkese bir görücü randevusu
21 Eylül 2023
Diğer
kategorisinde
Emrikonun annesi
(
1
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
yardım
0
oy
2
cevap
207
göst.
Tuvalet eğitimi 3. günden herkese merhaba(*_*)
15 Mayıs 2023
Diğer
kategorisinde
Avokado
(
1,138
puan)
tarafından
soruldu
410,726
soru
12,358,408