0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (1,643 puan) tarafından
İkisinden 60 çıktı sütüm azalmış galiba üç lt su içiyorum dikkat ediyorum ama niye böyle oldu dört aylık bebeğim 

7 Cevaplar

0 oy
(1,643 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu 
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Göğüs artık terbiye oluyor çocuğun tüketimine göre üretiyor canjm arada sağ böyle emzirme sonrası çoğalır öyle insallah
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Son emzirmeden ne kadar sonra sagdin 
(1,643 puan) tarafından
En fazla bir saat olmuştur
tarafından
Cocuk ne kadar emdi bosaltmis miydi
(1,643 puan) tarafından
Yani 15 dk emiyor genelde
tarafından
4 aylik olmussun gogsunun sisliginden bile anlarsin aslinda bosalip bosalmadigini bence sutun azalmadi senin cunku 15 dkda 4 aylik bebek gogusleri bosaltabilir 1 saat icinde de 60 ml sut uzetimi guzeldir ama ysnlis yobtemle kontrol ediyosun sutunu bak simdi cocugun kac saatte bi emiyo mesela 2 saat ya son emzirmenin ustunden w saat gectikten sonra gogusleri sagip bakarsin tek tek sag hangisinde ne kadar sut uretiliyo bu sekilde daha iyi anlatacaksin sagdugin sutu sirnigayla bebegine icir daha sonra da mesela 2 saat gecti ya bi daha emzirme zamani geldi o zaman da emzirdiktdn sonra sagcaksin cocuk bitirmis mi bitirmemis mi ne kadar sut emmis onu bu sekilde net ogrenebilirsin belki emzirme sonrasi hic sut cikmaz belkide 30 40 ml kalir normaldir cikan sutu de yine siringayls verebilirsin bebegin ne kadar sut emiyo bunu ogrenirsen ayina gore hesap yaparak doyup doymadigini anlarsin
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Dün biri burda süt çoğaltmayla ilgili bişi yazmıştı bi bak istersen bulursam atarım 
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
tarafından
Aşağıda arkadaş atmış inşallah faydası olur canım
0 oy
(1,672 puan) tarafından
Meme zamanla ne kadar süt üreteceğini öğreniyor canım 4 aylık olmuş bebişin, onun ihtiyacı kadar üretiyor bebeğin ne kadar çok emerse o kadar fazla süt sağarsın bebeğin emmesi ile makinenin çekmesi arasında çok ciddi bir fark var emme refleksi ile makinenin pompası aynı etkiyi yaratmıyor bebek emince oksitosin salgılanır bu da süt üretimini arttırır makine de böyle bir olay yok sebebi bu :)
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim sütüm yetmiyor mu diye korkuyorum
(1,672 puan) tarafından
4. Ayda bi uyku gerilemesi atak dönemi var ben de aynen o dönemde bebeğim 4 aylıkken bu atağı yaşadığı ve hic durmadigi için sürekli emzirirdim o yuzden sütüm yetmiyor gibi hissederdim sen bol bol emzir ve sağdığın sütü de ver, ilk zamanlar sagip dondurucuya attıysan onlari da ver bu dönem bittikten sonra normale döner inşallah
(1,643 puan) tarafından
Yaa gerçekten öyle çok teşekkür ederim canım benim
0 oy
(3,965 puan) tarafından
İncir suyunu dene ben emzirirken faydasını çok görmüştüm 
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
(3,965 puan) tarafından
İnternetten bak düzenli içince çok faydalı oluyor gerçekten
0 oy
tarafından

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 173 göst.
16 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde gonul_42gmail.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu

409,054 soru

12,294,423 cevap

38,293 kullanıcı

Kategoriler

...