0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Pogca yapmstm paylaşmıştım fırında alay etmiş ingilizce yazmstm yükleniyoer diye hahah o ne diye bizdede ondan canim demiş hep alaycı diğeri ztn dağları ben yarattım bu aileye en güzel gelin bn geldim heycanliisminz falan bı tuhaflar ya ne yapsam kücumserler bende kendi halimde takiliyorum kaynanam bana dedi sen bana dert yanma vs bidaha halbuki kendi yanıyor ben ona anne ne yapacağım bak kimseyi kırmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum uzak dursam oda ayıp olur dedim ertesi gün bir paragraf yazma eltin sana özelini anlatms sende yanlış anladın kocana gösterme kocama bn gostermedim kendi gördü o gösteriş hatta bn yatak odami kimseyle oturup konuşmam ayrıca yakında gormuyorki beni beni hep asagiliyor işte ay sen nasıl esyani parçalı halde aldın bn dukkanin en pahalı sini aldm biz farklıyız diyebiliyor en güzeli diyor burnumla alay ediyor herseyime kulp buluyor sen çok şanslısın hep geziyorsnz kocans eni dinliyor diyordu o  simdi kalkmış ben kötü olmuşum gibi konuşuyor ne yapsa kocası bana özelden atıyor Allah herkese mutluluk versinde bana attıkça gıcık geliyor neyi ispatliyorsun büyüğü desen hwrseey alay ediyor kucumsuyor çocuk buyutmemden tut ustmden başımdan hep bir tek o doğurdu o ana bn yanlslm sürekli elestryor kayannamda ona süs buna sus kötülük olmasn diye hep bana diyor artk hepsine mesefa koydum aramiyorum bile kaynanam kendi arar yazar ama farkında yani birşey derse diyeceğim anne sen demedinmi eşine evine bak bnde iyle yapıyorum vaktim yok kimseye  şimdide durumlarına yazıyorlar alay ediyor ne yapacağım ya

9 Cevaplar

+1 oy
(15,998 puan) tarafından
Ne diyorsun ablası kim bunlar gıııız o kadar sinirlenmişsin ki ortadan girmişsin mevzuya
tarafından
Bodoslama girmiş bende aynı şeyi söyledim:)
(11,005 puan) tarafından
İki eltisi ve kaynanası
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sinirden bütün giriş gelişme sonuç olayını eş gecmissin valla kimden bahsettiğini on cümle sonra anladim
(557 puan) tarafından
Gerçekten sinirliyim canim cünkü uzak duruyorum  attığım tek durum kizim evime eşim ama batiyor
tarafından
Durumlarını da gizle canim bırak kendi çaplarında eglensinler
(557 puan) tarafından
İnan sürekli skntya giriyoruz artk eşim diyor gozleri degiyor falan cidden artk öyle düşünüyorum hep elstri
0 oy
(11,005 puan) tarafından
Sil numaralarını yada kapat durumlarını onlar görmesin 
(557 puan) tarafından
Silemem çünkü ailesinile çok yakınız gidip gelmelernbn gitmesemde oluyor şimdi gelecekler köyden bn yemek vs hazrlcm mesela
(11,005 puan) tarafından
Durumunu kapat
(557 puan) tarafından
Öyle yapicak
0 oy
tarafından
Hiç anlamadım :)
(557 puan) tarafından
Bacimm elti gemisi neden yurumez alaycı olur elestiriri. Sidik yaristirr evim ayrı Barkım ayrı örnek vericem tatile gitti ikiside baya iyi yerlere aradım sordum  dönüşte yemeklerrini hazrldm agirladm ama mesela bn olduğum şehirde eşimle gezdik dolandik izin vardı yedik ictk dönüşte bana dediği sakın daha gezme az evinde otur bir zahmet artk sen çok gezyorsn adı şaka yapmak oluyor kendileri  iki eltisme lüks yerlerde kaldılar kaç gün bn soedummu neden geziyon aksine aradım sordum nasıl geçiyor eyemek yaptm dönüşte
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Engelleyin demiycem ama gizleyin paylaştıklarınızı . En sağlıklısı bu olur ,laf sokmak istediğiniz sözler vs olunca gizliliği kaldırırsınız . 
(557 puan) tarafından
Öyle yapicak artk ztn onalrda gizliyoeki kaynım kaç defa gizledi eşime unutmsutu yemeğe gitmsti eşim dedi sende neden görünmüyor bakmış o bn görmedim düşün okadar hesaplilar bn paylaşım ayptgmdan gezdim oluyor onlar olmuyor yani kesem ayrı evim ayri
(1,144 puan) tarafından
kıskançlık hasetlik işte boşverin . kafanıza takmaya bile değmez .
(557 puan) tarafından
İnan okadar takiyordumki ama uzak duruyorum gene ayni
0 oy
tarafından
haset ediyorlar. kendilerinin yaşayamadıklarını yaşayamıyorlar diye seni küçümsemeye çalışıyorlar güya. asla onların yanında ya da onların göreceği şekilde paylaşımlar yapma ve konuşma. haset o kadar tehlikeli ki Allah korusun bir anda herşey tepetaklak olur.
(557 puan) tarafından
Oluyorki ztn sürekli basimizia bişey geliyor en son dolandirildik işte canim
tarafından
tahmin ettim uzak durun gizleyin durumlarınızı. canlı da asla hayatınız hakkında bilgi vermeyin. sık sık nas ve felak okuyun yanlarına gittiğinizde
(557 puan) tarafından
Bide ailede kiz yok sidik yarışı dalar kız doğurmaya bnm kıza bile yarisiyrolar düşün alalha biraktm ayricada kızıma öyle değerde yok neyin yarisiysq torunsa hepsi torun
0 oy
(16,371 puan) tarafından
Baktın alaycı yorum yapıyor mesaj gör cevap verme 
(557 puan) tarafından
Valla artk öyle yapacagim
0 oy
tarafından
Yaw engellesene agizlarinin payini versene ne diye susuyorsun kendini neden ezdiriyorsun oldu ona ayıp olur buna sus ben neyim insan değil miyim taş miyim ben herseye sabır gosterecem
(557 puan) tarafından
Artk mesafeliyim canim farkindalar ztn ondan kuduruyorlar eşimde bana düşkün batıyor
tarafından
Esin yanında zaten daha ne diye takıyorsun engelle def et hayatından gitsin kendinide kimseye ezdirme
(557 puan) tarafından
Canim engellerim ama yüzyüze geliyoruz devamlı
tarafından
Gelmek zorunda değilsin hadi Bi şekilde zorunlu oldu diyelim konuşma muhatap olma hicbiseye mecbur degilsin
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Herşeyi birbirine girdirip anlatmışsın canım, anladığım kadarıyla WhatsApp grubunuz var, herkes degisikse sende yaptığın yada yapacağın birşeyi paylaşma. Kimseye göstermek zorunda değilsin. En güzeli ne göster ne söyle ne de başkalarına yorum da bulunma. Yoksa daha çok sinirlenir ve üzülürsün
(557 puan) tarafından
Hayır normal wtshap durumuna canim ben kimseye göre şekillenemem gsotermek zorunda degilm ama paylaşım yapmayı severim mekan çekmeyi kahve çekmeyi durumu gizleyecegim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 466 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2801 (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,930 göst.
14 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,587 soru

24,388,464 cevap

349,128 kullanıcı

...