0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
33 günlük bebeğim var. Uyanınca hemen emmek istiyor doydugunu bilmiyor sanırım fazlasını şu gibi atıyor ağzından en son da tabi bu sürekli değil arada oluyor dikkat edip kesiyorum artık. Her emzirmemde altını değiştiriyorum sürekli cişli bezi var kaka daha nadir. Çok içtigi için mi. Altını da.ne zaman Açsam ikiniyor ve atıyor kakasını ekstradan bu her bebekte mi öyle yoksa bizimki annem hazır açmisken atayım diyor  

7 Cevaplar

0 oy
(431 puan) tarafından
Benim kızımda çok emerdi çok gazliydi ondan çok emiyodu 
(47 puan) tarafından
Gazi da var evet damla aldık ama etkisi yok gbi huzursuz bir şekilde emiyor kafasını sallıyor kızarıyor
(431 puan) tarafından
Her bebeğe her gaz damlası yaramiyo canım degisceksin damlayı 1 aydada bağışıklık yapıyodu benim kızıma sürekli damla degisirdik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gazlı bebek sürekli emmek ister cnm
(47 puan) tarafından
Ayy doğrudur canm var gerçekten kızarıyor sürekli.
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Canım benim kızımda aynı öyle mesela altını acacagimda 

Citcitlisini açıp öyle 5 dk bekliyorum sonra büyük tuvaletini yapıyor ilk aylar günde 10 defa kaka yapıyordu 

Şimdi 3 e düştü

Yaptıkça acikiyor normal
(47 puan) tarafından
Bende bekliyorum mecburen böyle çok bez telef oldu alt açma minderi üstüm basım hep batıyordu şimdi önlem alıp pipisine bez koyuyorum altına da pamuk mendil yapıyor öyle üstüme sicramiuyo en azindan
0 oy
(18,498 puan) tarafından
İlk zamanlar çok cis kaka yaparlar. Normal. 
(47 puan) tarafından
Aman biseyi olmasın da kusması beni korkuttu ama onada normal fazlasını atar dediler
0 oy
(1,116 puan) tarafından
büyüdükçe bez sayısı azalacak,çiş kaka yapması doyduğuna işarettir ne mutlu size ki kabızlık çekmiyor . çoğu bebek altı açıldığında rahatlama hisseder ve yapar . süt kesiği gibi çıkarıyorsa çocuk doktoruna gidip ilaç alabilirsiniz reflüsü olabilir ,ama normal az çok miktar çıkarıyorsa fazla geliyordur süt . 2 saatte bi emzirmek gerekiyor zaten ,uyandıklarında genelde aç oluyorlar o yüzden emmek istiyor . 
(47 puan) tarafından
Arada evet süt kesiği de oluyor gazını alıp tıp tıp vururken çıkıyor o. Ama emerken sonunda su gbbi atiyor sütü ağzından . Bu arada benimki 2 saatten öncede uyaniuor ozlikle gece saat başi uyanıyor uyusun diye emziriyorum huzursuz biraz umarım düzelir
(1,116 puan) tarafından
9 ay bi sıvının içinde büyüdü,sonra hiç bilmediği dünyaya geldi ettafında su yok ,canı su istese içemiyor ve ağlayıp emiyor, elini hareket ettirse boşluğa düşüyor ve buna hiç alışık değil,ayaklarını kımıldatsa karnınıza değiyprdu şimdi ise hiç bişeye değmiyor ve yabancılaşıyor . En güvenli en huzur bulduğu tek bi yer var o da sizin kollarınız ☺️ bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı olsa da bu günler geçecek .. bi sonraki kontrolunuzde ara ara çıkardığını söylersiniz ,kilo alımındaki artışa göre belki ilaç yazarlar belki de egzersiz önerirler .
0 oy
(11,082 puan) tarafından
Normal canım ilk zamanlar bebekler emerken bile yapıyor her emmede bez değişir mutlaka 
(47 puan) tarafından
İlk gebelik olunca acaba bişey mi var korkusu geliyor. Sağolasın canım
0 oy
(256 puan) tarafından
Çookk normal küçücük mideleri var günden güne genişletiyorlar çok fazla da dile getirme içiyor ediyor diye Allah bağışlasın 
(47 puan) tarafından
Zamanla tecrübe edeceğim inşallah hâlini durumunuAmin cümlemizinkini canım Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla büyüsün hepimizin yavrusu.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 46 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Elfu (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 153 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
1 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu

403,849 soru

12,098,593 cevap

36,408 kullanıcı

...