0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim bir aylık sürekli yeşil kaka yapıyor internette usutmustur ya da süt fazla geliyordur yazıyor sizce neden yeşil kaka yapıyor olabilir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Akşam burda bi postta gördüm iyi beslendiğine işaretmiş eğer yeşil kaka dışında bi sıkıntı yoksa üşütmemiştir bence
tarafından
Ara sıra altını degistirken hapşırıyor başka bisey yok çok fazla hıçkırik tutuyor bir de
tarafından
Benim bebeğim de aynı bence üşütme değil
tarafından
hickirik normal midesi büyüyor hickirdiginda biraz emzir geçer
tarafından
Tamam canim saol:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle usutmustur ben bunun için götürmüştüm hiç bir şey cikamamisti hatırlıyorum
tarafından
Üşütmüş mü demişlerdi canim
tarafından
Yalan olmasın tam hatırlamıyorum ama hiç bir şey çıkmamıştı ve annem kızmıştı sana götürme dedik bişey olmaz ondan diye .çok kafaya takiyorsan götür için rahat etsin ama usutmedir o
0 oy
tarafından
Demir ilacı kullanıyor musun cnm ondan olabilir ve eger 4 5 ayliksa ek gidaya gecemeye hazirlaniyor safra denen bir.enzim.uretiyor karacigerler ondan olabilir eger keyfi yerimdeyse huzursuzluk yoksa.bunlardandir korkma.canm.benim kzimdada oluyor
tarafından
1 aylık oldu bugün canim
tarafından
Icin rahat etsin bu saglikocagindkai ebene danis canjm
tarafından
Tamam canim yarın aşıya gidicez zaten o zaman sorarim
0 oy
(65 puan) tarafından

Canim bizim buralarda bebek yeşil kaka yaptığında bebek sancılanmış derler dogruluk payı olduğunu düşünüyorum  :)

tarafından
Evet kolik zaten zor yapiyo kakasini ondan mı yeşil oluyo yani
(65 puan) tarafından
Hani üşütüyorsa falan bebekler sancılanıyor ondan dolayi yeşil kaka yapıyorlar devamlı agliyorlar ben nane icirirdim rahatlardı sende deneyebilirsin  :)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
6 cevap 315 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,937 soru

24,422,482 cevap

351,691 kullanıcı

...