Merhaba. 1 hafta önce sezaryen doğumum oldu. Evde camasir yemek bulaşık gibi rutin işler var. İlk 3-4 gün ablamlar yengeler yardimci oldu ben dinlendim zaten ilk 3 gün baya kötüydüm.iki gündür ağrılarım gecti şükür. sadece ameliyat yerim aciyor sızlıyor cok rahat yürüyemiyorum eğilmek kalkmak zor oluyor, bunun dışında iyiyim.Nihayetinde benim de kizimin da beslenmesi sağlığı icin evin düzeninin de sağlanması gerekiyor eşim elinden geldiğince yapıyor ama 2.5 yaşında hareketli ilgi bekleyen bebeğe zarar verme ihtimali olan kızım da oldugu için yetişemiyor. Ki Pazartesi de işe başlayacak. Birikmeden yavaş yavaş ev işleri yapsam sorun olur mu, dikislerim zarar görür mü? Makineye camasir atmak camasirlari katlamak, bulaşıkları makineye yerleştirmek yemek yapmak gibi bunlarin disinda olanları ağır olan isleri eşim yapar. Sizler ne zaman evinizde iş güç yapabildiniz? Abimin eşi, ayaga kalktigim an bana kiziyor mesela dün bir sey almaya mutfaga gittim niye kalkiyorsun diyor. Kizim napiyor diye balkona ciktim niye kalkiyorsun git uzan diye kiziyor, bir ay falan yat, hareket etme, iş yapma 1 sene kendini koru, ağır kaldırma, agir isler yapma, patiksiz dolaşma gibi şeyler söylüyor. Bu biraz fazla gibi geliyor.