0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (13,336 puan) tarafından
İstanbul, Arnavutköyde, yolda tartışıyorlar ardından kadın koşarak uzaklaşıyor. cani yaratık kafasına 3 el ateş edip öldürüyor kadını. sonra mahalleli linç edecekken polis geliyor. lütfen eşlerinizi iyi seçin, boşanabileceğiniz adamlarla evlenin, ne kadar da güzel bir söz. olayı merak eden varsa serpil gül yazıp Twitterda aratsın.

15 Cevaplar

+1 oy
(29,274 puan) tarafından

Vicdan yoksunu merhametsizler çok ülkemizde çok üzücü gerçekten idam gelmedikçe daha artıyor 

(13,336 puan) tarafından
o kadar rahat öldürüyor ki kanım dondu izlerken
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kesinlikle öyle parasına maaşına tipine değil adamlığına bakıp evlenilmeli ama kimin ne olduğunu da anca böyle olaylar olunca anlıyorsunuz 
+1 oy
tarafından
Kimbilir ne yaptı adamı delirtti boşanmakta neymiş erkeğin namusudur istediğini yapar kocası değil mi döverde severde biz yıllarca çektik sende cekseydin 2 tokat yani ne vardı sussaydin geberdi gitt bu dünyadan cirkef bi karı eksildi yoksa boşanmaya kalkarak kocasının namusunu kirletecekti (!) 
(4,419 puan) tarafından
Malesef bunları diyenler de kadın . Bizim burda eşimin  arkadaşınin karısı kaçtı adam çalışmıyor kumar oynuyormuş bide üstüne dovuyormus millet hemen kadının arkasından o* bilmem ne bı sürü laf söylüyor bilmeden ne biçim laflar söylüyor kadın bide bunları söyleyenler
tarafından
Erkek ne yaparsa hep haklıdır bu ataerkil toplumda bu zihniyeti artık kirmamiz gerekiyor yoksa cook kadinin canı yanacak
(4,419 puan) tarafından
Adam da hayırsız k*pek . Ben tanıyordum kadın asla çocuğunu bırakıp gitmez 8 yıldır tanıyorum adam asla çalışmadi gündelik ıvır zıvır işlerde hep var ya o kadın iyi bile dayandi  bide utanmadan dövmüş elindeki parayı alıp kumara gitmiş bide utanmadan karının arkasından edepsiz yakıştırma yapıyor
tarafından
Kendi eziklik psikolojisini kadına yüklüyor aslinda
(4,419 puan) tarafından
Ezik hemde ne ezik karısını çocuğunu ele kasıtlı muhtaç eden adama adam demem ben
+1 oy
(993 puan) tarafından
Burdan bosanacak kadinlara sesleniyorum kocanizi biktirin hatta o desin bosa beni diye o dereceye getirmeden bosanmayin bence 
(993 puan) tarafından
Mesela kadin sisman esi eziyor bosaniyor sonra sifir beden oluyor gezmeler tozmalar adam hazmedemiyor çekemiyor
(993 puan) tarafından
Bazi kadinlara erkek hayati zindan ediyir aldatiyor kadin bosaniyor işe giriyor ayaklarinin uzerinde duruyor erkek yine hazmedemiyor pesinde kosuyor kadin kabul etmeyince çekip vuruyor
(213 puan) tarafından
Vallahi ülkecek hiç ama hiç iyi durumda değiliz b.oktan sebeplerden hiç yere kaç kadınımız katlediliyor böyle
(993 puan) tarafından
Hicbir katlin gerekcesi olamaz Allah yasak etmis adam oldurmeyi ama cinnet getirip olduren cok oluyor bosanma saglikli olmali kadin adamin butun varini yogunu almamali cocuk adil iki tarafca saglikli gorulmeli iste bunlar olmazsa erkekler neyim kaldi bir canim var diyip boyle salakca seyler yapiyor
(213 puan) tarafından
Yani bikere o adamin silah tasimasi bile bambaska bi olay artik elini kolunu sallayan silahla geziyor ülkemizde maalesef çok geriden gelen bi cehalet var adam akilli yasa olsa böyle seyler yasanmaz ne gereken caydirma cezalari var ne bisey bence tecavuz katil direk idam gelse bak bakim kimse kimseyi oldurup atabiliyormu
+1 oy
(5,495 puan) tarafından
Bı hayat daha hiç uğruna gitti:( mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin çok zor 
0 oy
(793 puan) tarafından
Ne kadar iğrenç bir devirde yaşıyoruz beline silahı alan adamım diye ortalıkta geziyor ya her gün bir kişi katlediliyor
(13,336 puan) tarafından
cehalet. bireysel silahlanma önlenmeli
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Ölen öldüğüyle,  arkasında kalan acısıyla kalıyor. Herif en ağır cezayı alsa ne olur? Bir hayatı söndürdü. Umarım yine de en ağır cezayı alır (ki sanmıyorum)
(13,336 puan) tarafından
savunması ne olacak namussuz kadındı diyecek, bi takım elbise giyecek 2-3 sene sonra tekrar aramızda olacak maalesef
0 oy
(5,744 puan) tarafından

Allah belasını versinde gebersin inşallah i.t herif gücü kadınlarami yetiyor bu canilerin:(

(13,336 puan) tarafından
sürünür inşallah
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Bu olaylar burada ki  çaresizim  şiddet uyguluyor boşanamam annem babam kabul etmez  diyen kadınlara ders olsun size boşanin  deyince çok kolay sanıyorsunuz maddi olarak kimse yardım etmez yada çocuğum var çocuğum babasız büyümesin  diyorsunuz  bu kadının da belki çocuğu var şimdi annesiz büyüyecek çok yazık 
(668 puan) tarafından
İki çocuk varmış:(
0 oy
(10,466 puan) tarafından
Arnavutköy Taşoluk da oldu olay maalesef bizim evin orda duydum ama ne olayı gördüm ne tanıyorum. Sonu gelmeyecek mi artık bu kadın cinayetlerinin
0 oy
(213 puan) tarafından
Ay izlerken kanım dondu resmen yaa bu ülkenin hali ne olacak yazık günah bir kadın daha böyle bir cinayete kurban gitti şaka gibi resmen ya izlerken şoklar içerisinde izledim nasıl 3 el ateş ediyor ard arda ambulansin gelip mudahele etmesine bile izin vermiyor adam diyecek kelime bulamiyorum çok acı o geride kalan çocuklara ne olacak şimdi 
0 oy
tarafından
Başında ölsün diye bekliyor, gelen sağlık ekiplerininde müdahele etmesini engelliyor. Böyle şerefsizleri neden kurtarır polisler bıraksınlar linç edilsin. Olan 4 çocuğa oldu ne annesi kaldı ne babası :(
0 oy
(7,816 puan) tarafından
İzledim şimdi yani pislik herif bilerek öldürüyor işte ama adalet yok ki. Buna bir de iyi hal indirimi verirler. Allah hepsinin belasını versin
0 oy
(11,566 puan) tarafından
İzledim nefes alamadım resmen yüreğime taş oturdu Allah belasını versin. İçerde süründürsünler gebertsinler inşallah
0 oy
(531 puan) tarafından
Haberlerde gördüm bende

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 282 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 303 göst.