0 oy
250 göst.
Aile kategorisinde (443 puan) tarafından
Üroloji randevu alacam bir sürü doktor var. Uzman dktr. Doçent doktor. Yardımcı doçent bilmem ne aklım karıştı :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rütbesi onlar cnm profosor yani en üst seviye doktorun bi alt rutbesi oluyor doçent 
(443 puan) tarafından
anladım eğitim araştırma alacağım hastane birisi paralı yyazmış ama ilk defa randevu alacam nasıl oluyor
tarafından
Para dediği maaş olarak daha fazla alıyor demek istemiş... araştırma hastanesinde sen ücret odemeyeceksin cnm normal mhrs den randevu alcaksin o doktora
(443 puan) tarafından
Hee evet ayy çocuk bende kafa bırakmdı ya teşekkür ederim
tarafından
Olur öyle şeyler gayet normal cnm :)))
-Reklam-
0 oy
(556 puan) tarafından
Uzmandan daha yüksek docent cnm
0 oy
tarafından
Doçent saydıkların arasında en iyi en uzman gibi bir şey 
0 oy
(993 puan) tarafından
Profesorun bir alt kademesi docent doktor onun alti yardimci docent onun alti uzman doktor onun da alti normal dr 

Paran varsa profa yoksa normal doktora aliyorsun para durumuna gore yani prof ve docent daha fazla para aliyor 
(558 puan) tarafından
O paralı olanlar tıp fakültelerinde oluyor. Proflara görünmek için ekstra para ödeniyor
(993 puan) tarafından
Universite hastanesi degil mi egitim arastirma evet parali yani prof 1000 tlydi bizim burda uviversite hastanesinde
(558 puan) tarafından
Aynen üniversite hastanesinde parali oluyor proflar. Arkadaş eğitim araştırmadan alcakmis onda para yok
(443 puan) tarafından
Üniversite değil normal eğitim araştırma hastanesi
(9,037 puan) tarafından
Evet doçent ekstra ücret alıyor.
Eğitim araştırmada tirnagimi çektirdim ekstra ücret ödedim:D
0 oy
(11,257 puan) tarafından
tıp fakültesi mezunu, tusu kazanmış bitirmiş olan uzman. Üstüne doktora yapmış, yetmemiş doçent ünvanını almış kişi ondan üstün oluyor. üniversitelerde hoca oluyor 
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Ücretli olabilir.  Size vezneden ödeme yapmanız söylenir. Arayın sekreterliğini sorun. Araştırma hastanelerinde bazı Dr lara muayene ücrete tabi. Özel kadar olmasa da
tarafından
Her ilde öyle mi bilmiyorum ama sadece tip fakültesinde profosor ve docentler ücrete tabi araştırma hastanelerinde ben hiç denk gelmedim
(9,037 puan) tarafından
Ücretli ekstra ücret alınıyor eğitim araştırmadada
tarafından
Ben arastirma hastanesinde hiç denk gelmedimde o yüzden sasirdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
29 Aralık 2022 Aile kategorisinde Minik yavrum (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy