0 oy
500 göst.
Moda kategorisinde (1,288 puan) tarafından

Kizlar tam baslik bulamadm boyle yazdm goguslerim hem kucuk hem ayrik boyle bsy alsam olur mu kullanan var mi iyi mi zaten kapaliyim disarda ama evde yazma bile takmam sadece evde uzerime giydigim guzel dursun esime sexi goruniyim diye almak istiyom nasil sizce yada vereceginiz baska fikir var mi

image

12 Cevaplar

0 oy
(718 puan) tarafından
Kullanmadım ama bence terletir ve rahatsız eder ya. Terden yapışmaz belki. Kışın kullanırsın orası ayrı ama bence bu tarz değilde arkadan bağlamalı varsa ondan bak. Ram sütyen gibi değil de göğsü dik ve toplu gösterenlerden 
(1,288 puan) tarafından
Bilemedm bnde gorunce bi ilgimi cekti zaten destekli kullaniyom belki ise yarar dedim ama pek icimede sinmedi
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Kız silikon terletmez mi küçük beden destekli sütyen de aynı yapar bence 
(1,288 puan) tarafından
Olabilir bn hep yanlis yaptim simdiye kadar surekli buyuk beden destekli aldim goguslerim icinde kayboldu belki kucuk beden destekli alirsam toplar
0 oy
tarafından
Benim de iki göğsümün arasından havaalanı geçiyo resmen. Buna benzer bir şey vardı ama zamanla yapışkanlığını kaybetti en sonunda çöpe attım zaten rahat değildi. Memesiz ve mutluyum. 
(1,288 puan) tarafından
Al bendende o kadar ama memesiz ve mutsuzum erkek gibi hissediyom kendimi
tarafından
Dolgulu sütyen al bunlar terletiyor terledikçe aşağı kayıyor aşırı rahatsız edici saçma bişey
(790 puan) tarafından
Hahahah kahkaha attım benim de öyle ya ne yazikki sütyen vs de kullanmıyorum çocuk emince büyür dediler büyümedi boyle devamke. Miss gibi yaz aylarında sütyen gibi bir şeyle uğraşma derdi yok
tarafından
Memesizler olarak sütyen takmamanın keyifini en iyi biz biliriz :)) eğer yaz aylarında çok üzerime yapışan bişey giymediysem takmam, kışın hiç gerek kalmıyor zaten :D ağzıma girecek kadar büyük memem olacağına böyle küçük olsun daha iyi valla.
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Pek işe yaradığını söyleyemem doğrusu 
(1,288 puan) tarafından
Pek icime sinmedi bnmde bi sorum dedim
(2,168 puan) tarafından
Destekli sütyen takabilrsin
0 oy
(13,606 puan) tarafından
Yıllar önce abiyemin içine giymek için aldım kullanışlı ama çok iyi bakmak gerekiyor yapışkanlı gibi bi hissi var 
(1,288 puan) tarafından
Bakarim ama gunluk takmak icin biraz rahatsiz sanki pek icime sinmedi
(13,606 puan) tarafından
Günlük kullanıma uygun değil canım boşuna alma
0 oy
(3,669 puan) tarafından

Double push-up sütyen alıcaksın canım yani ekstra dolgulu diye geçiyor emin ol tam istediğin gibi :) 

Bir de seçerken model olarak straplez model bakabilirsin 

75 a sana olur diye düşünüyorum, genelde hep 75 b satılıyor b alma onlar göğsü biraz daha büyük olan için 

0 oy
(2,221 puan) tarafından

Benimkiler de resimdeki gibi yakın diye rahatsızım ben :angel: demekki millet bu görüntüyü yakalamak için bunu kulaniyor 

0 oy
tarafından
Destekli ve dar olanlardan tercih et bu zamanla kötü olur
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kız kardeşim düğünde gelinlik içinden kullanmıştı ama hiç memnun kalmadı çabucak yırtıldı
0 oy
tarafından
Mahvolursun bununla
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Güzel dantelli braletler, şort takımlar var. Yada dantelli, saten tulumlar. Onlara bak bari. Çünkü bu plastik ne bileyim çokta sexi durmaz gibi 
0 oy
(13,776 puan) tarafından
Aşırı rahatsız edici bisi ve hiç de dekolte yapmıyor  :))
(13,776 puan) tarafından
Dolgulu sutyen kullan canım onlar işini görür

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 523 göst.
26 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.
27 Temmuz 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu