0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (1,459 puan) tarafından
Iyi geceler hanımlar,   ara ara paylasiyorum yine esimle bir anlasmazlik. 

Esim babasindan kalma yeni sayilabilir ama eski model koltuk takimi buzdolabi ve tv getirdi eve evlenirken 3 yil omce. Dolabi hic kullanmadim gerek gormedim. Koltuk takimi da 3+1de yasarken sorun etmedim bos olan odada duruyordu. Simdi ise 2+1 evde yasiuoruz ve bu koltuk takimi odayi kullanilmaz hale getirdi. surekli benim akrabalarim kalmya gelecek diyip bos bos kalablik ediyoruz. Simdide ikinci bbegim dogacak . Inanir misiniz bir dolap koymaya yer yok.  Artik bir kac gun icerisinde konuusp koltuklari satmasini veya ihtiyaci olan birine vermesini isteyecegim. Gardrop , hali ve oyuncak dolabi alip  biraz cocuk odasi duzenlemek istedim. Dolap alma konusu actim dolaba ne gerek var sanki evde yer mi var diyor. Sizde dolap mi onemli bs bos duran koltuklar mi. Resmen adamin ne gerek var laflarindan gina geldi

Soruma gelecek olursak sizin cocuklariniizjn cocuk odasi takimi var mi . Siz olsaniz yerimde ne yapsrdiniz.tesekkurler iyi geceler 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim esimde para verdim deyip bi çok şeyi atmaz ama ben akıllı kadın olarak ne yaparim suikast duzenlerim hiçte acımam:))))) koltuğu bi kir dolaba bi tekme at bak nasıl elden cikiyor
(1,459 puan) tarafından
Zaman ayirdiginiz icin tesekkurler arkadaslar. Tarafsiz yorunuz ve fikir verdiginiz icin . Dertlesmek iyi geldi birazda olsa
(903 puan) tarafından
Ne demek ne zaman istersen yazabilirsin ben hep dinleyen tarafım çevremdeki herkesi seni de dinlerim
(1,459 puan) tarafından
Evet tesekkur ederim
Sanirim en buyuk ve tek hatam. Aslinda meslwgim var iyi bir ailem var. Sevgi saygi yok
 Beni burda tutan ne bilmiyorumm
(1,459 puan) tarafından
Cok tesekkurler. Iyi geceler
(903 puan) tarafından
Rica ederim iyi geceler
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Koltuklar kullanılmıyorsa yer kaplamasına gerek yok. Çocuk için dolap çok gerekli bence. A dan Z ye her şeyini yerleştirebilirsiniz. Benim çocuklar için oda takımım var. 
(1,459 puan) tarafından
Tesekler fikir verdiginiz icin. L koltuguma rahat 3 kisi yatabikiyor. Ve akrabalari gelmiyor uzaktalar hepsi. Onlar gelecek diye koltuklar bos bos duuryoe odada adim atacak yer yok resmen. Cocuk icin dolap gerekli diyorum 2 yas oglum var benim dolabimi ortak kullaniyoruz cocugun kiyafetleri rezil halde resmen. Kizim ekimde dogacak. Ikisinin kiyafetleri icin soyle guzel bir dolap alayim hali alayim oyuncak dolabi alayom diyorum odada yer mi var diyor bir de oturup sakince konusulacak birisi degil.  Insallah kendi evim olursa od takimi alacagim bende. Simdilik bi dolap alsam diyorum gereksiz esyalardan koyacaj yer bulamiyoruz
(402 puan) tarafından
İllede misafire yatak istiyorsa sünger alıp dolap arkasında saklayın. Lazım olunca onu serersiniz. Birde iki çocuk eşyası da fazla olur, dolap olmalı. Çocuk eşyaları için eşinizin dolap bölmesini kullanın. Kendi yeri daralınca belki fikri değişir.
(1,459 puan) tarafından
Ya biz aslinda akrabalarindan uzaktayiz. Herkes isinde gucunde kimse tatile gelemiyor. Gelse de oda kucuk old. Icin koltuklar acilip yataga donusmuyor. Dolap olmayinca hersey ortalikta geziyor. Bukezde bana cok daginiksim sanki dolap alsan duzenli olacaksin diyor. L Koltugumjz cok buyuk aciliyor ve 3 kisilik oliyor. Bende gelen orda kalir dedim. Bir de yasadigimiz sehirde akrabalari gelse abisinin 2+1 bos evi var yani misafir gelse mutlaka agirlayacak yer bulunur. Benim fazla kiyafetleri at iki raf ayir bana gereisnj sen kullan diyor. Birini de cocuklara dolap yap diyor. Koltuklara takmis kafayi resmeb
(402 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun, zor gerçekten.
0 oy
(636 puan) tarafından
Koltuğun ayak kısmını iyice zedele oturunca Cat diye kirilsin. O zman mecbur çıkaracak o evden. Ve tabiki çocuk dolabı daha onemli. Kucuck bir dolap bile olsa bebek bezi çorabı yedek biberonu her şeyi alıyor ortadan kaldırıyor. Cok büyük ihtiyac. Benim iki kızım var ikisine bir oda yaptım ranza şeklinde. Buyuk sürgülü gardolap aldım. Sadece çocukların değil evdeki fazla çarşaf yastık falan da koydum içine vallahi ihtiyaç 
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler fikir verdiginiz icinn. En iyisi oyle yapayim baska turlj kurtulacagimiz yok. Haklisiniz dolap tum kalabligi topluyor. Oglumun kiyafetleri esyalari hep daginik kaldi bir de daginik biriisn katlasan koysan duzgun durur diyor. En iyisi kavga cikarip o esyalari evde atmak.
(636 puan) tarafından
Birde eşyalar kokar yaa kaç sene olmuş artık istediğin kadar sil temizle yinede kokar
(1,459 puan) tarafından
Inat olsun diye koltuklari bir kez bile temizlemedim. Aynen zaten odada adim atacak yer yok. Oda kucuk acilmiyor koltuklar inatla bu esyalari tutuyor adam
(636 puan) tarafından
Tamam sen onları YANLISLIKLA kır :D
(1,459 puan) tarafından
:) en iyi cozum bu gibi gozukuyor
0 oy
(569 puan) tarafından
Çocuk için dolap gerçekten çok gerekli bütün eşyalarıni topluyor 
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin. Haklisiniz oglumda dolap yoktu benim dolabi ortak kullandik rezil oldu cocugun esyalari. En iyisi fazlaliklari atmak
(569 puan) tarafından
satın sattığıniz paraya da dolap alın ikinci el satan yerlere fotografini gösterin gelip alırlar
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ev için neye ihtiyaç olduğunu en iyi evin hanımı bilir. Evi biz kadınlar kullanıyoruz. Onlar genelde dışarıdalar ve öyle detayları görmezler. Görseler de takılmazlar. Bence letgodan satın koltukları ve çocuklarınıza dediğiniz gibi bir oda düzenleyin. Erkekler sonrasında anlıyor iyi birşey yaptığımızı. İlla yaşamaları lazım. O anlamıyor diye kendinize eziyet etmeyin. Anladığım kadarıyla eski eşyalar da içinize sinmemiş. O durumda insan evini benimseyemiyor bi de. Satıp ihtiyaçlarınızı gönlünüzce almanız daha mantıklı
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler yorum icin. Evet tam olarak istedigim bu. Yani duzen tutmuyor cunku fazlaliklari koyacak dolp yok. Bir de 3+1 olsa neyse bos odada duu4 ayda yilda bir temizlerimm diger evlerde bundan dolayi sorun etmedil azla esyalari. Birde 3 yillik evlilikte eski esya ciddwn insan benimseyemiyor. Ama tv getirdi saglam calsiiyor eski sayilmaz bozulmuyor onu at demiyorum. Bozulana kadar kullanalim yenisinj aliriz diyorum. Yoksa esyalar icinde oda demode duruyor. Yani esimi anlamak zor bazi seylere kadindan fazla kariisyor mesela esyalari alirken onun yuzunden perde secemedik neden senin istedigin perdeler oluyor dedi. Nevresim takimini benimde sevecwgim bir renk al diyor.  Yani ben kacgaya girismeden guzellikle kendiis desin istedim artik 2 cocuk olacak dolap lazim oda duzenleyelimm hem zaten dolap parasida vermez mesela kendime akilli saat bakar ama dolaba pahali der oyle birisi. Yinede konusip dolap hali oyuncak dolabi falan alacagim
(1,096 puan) tarafından
Rica ederim. Eşim de öyle ya. Bazen öyle gerekli şeylere yok diyor. Sonra kendine telefon akıllı saat filan bakıyor. Dedim ya evi onlar kullanmıyor. Siz onu tatlı dille ikna etmeye çalışacaksınız artık.
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurlerm evet ben bir kez tatli dille soyleyecegim. Baska tahammulumu zorlayan konular da oldugu icin artik ikinci defa saniirm kavga cikaracagim. Gercekten cok anlayissiz biri esim. Annemler cocuga bisiklet aliyor evde yer mi var evi hurdaliga cevirdinjz diyor ama bu eski esyalara kiyamiyor. Ablasinin evi kotu durumda odada perdeleri bile degisik renk koltuklari yanik buna ragmen evdeki esyalari paylasirken ona vermemis bunlari
(1,096 puan) tarafından
Aa ne güzel işte. Ablasına vermek güzel fikir. Tabi kabul ederse.
(1,459 puan) tarafından
Ablasi 18 saat uzakta malesef. Yani ona bile benim ihtiyacim yok abla sen kullan dememis . Onu demeyen insan koltuklari atalaim diye eminim esmeye gurlemeye baslayacak
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Ailelerine ait olan şeyleri değerli görüyorlar maalesef benim eşimin bekar evinden eşyalarını ben seçip getirdim kv hala içte halı mı almadım o orda kaldı diye söylenir dediği halı da normal değil yani yılların halısı ortadan ikiye kesmiş yolluk gibi kullanıyor onu getirip evime serecekmişim 37 ekran tüplü TV var ne attirabildim ne sattırabildim ki evde iki tane TV zaten var :)
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler buda aynisi iste dediginiz gibi bos yer olsa seslenmeyecegim ama dolap olmayinca duzen olmuyor
0 oy
(6,520 puan) tarafından
Uzun olduğu için okuyamadım zamanım kısıtlı k.bakma. 

Oğlumun odası yok bnm misafir odasıni bosaltcam oda yaptım baza aldım. Dolap almadık henüz. 
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler yinede. Benimde fazla odam.yok koltuklarin oldugu yere dolap hali ve oyuncak dolabi alalim diyecegim
0 oy
tarafından
Tabıkı odası var çocuğumun ıkıncıye de yapacagım o yüzden odamın bırısı şuan bosneskı koltuklar vardı tasınırken yenı eve getırmedım nıye hem taşımaya uğraşayım hemde bır yıla evden çıkacak şey için kendımı bunaltayım ki bence böyle şeylere ev duzenı vs kadınlar karar vermeli ya
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler. Ya bizimde bu ucuncu evimiz en bastan kabul etmesem olacakmis. Istanbula tasindik goturduk geri donduk tekrar getirdik.  Fazla oda olsa seslenmeywcwgim de bir de demode yani insan kendi evini benimseyemiyor
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Ben geniş bi evde oturuyordum zamanında ikimizin ailesi de burda kalabalık oluruz diyerek 2 takım koltuk aldım bi takımının üstüne dahi oturulmadi.  Gecen sene 2+1 eve taşındık ve eşime ben cocuk odasi yapcam diye o kullanmadığımız koltukları annemlere goturttum (yerleri var). Kızıma da takım değil ama bi oda yaptım cocuk için oda hele hele dolap kesinlikle önemli ben dolabını doğmadan hazirlamistim
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler. Evet bende genis ev olsa seslenmeyecegim diger evlerde oyle idi. Ama ikinci cocuk dolap ciddi ihtiyac
0 oy
(1,608 puan) tarafından
Bizim de giyinme odamız vardı orda kırık koltuk vardı ben üzerine eşyalarımi koyuyorum deyip atmiyodu. Taşındık ev küçüldü hepsi çöpe gitti şükür
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler. Bizimde diger evler 3+1 di seslenmiyordum. Ama simdi iki arti bir ve ikinci cocuk artik dolaba cidden ihtiyacim var
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Çocuğum doğmadan odasını aldım çünkü oda kesinlikle gerekli. İki çocuğa ekstra ekstra gerekli. Oyuncakları, kişisel eşyaları herşeyi kendi odasında oluyor sonuçta. Evde düzensizlik olmuyor. Birde ne gerek var babasının eski eşyalarına. Satın yada ihtiyaç sahibi insana hayrına verin daha iyi. Bir evde ne kadar çok gereksiz ve fazla eşya varsa o ev o kadar huzursuz ve basık oluyor. Evde gereksiz spatula bile bırakmam 
(1,459 puan) tarafından
Tesekkurler. Aynen bende bu sekilde dusunuyorum. Hatta ev buyuk olsa yine birsey demeyecektim ama dolap ihtiyca iken koltuklari kimse kullanmiyor biri gelse kalamaz bile acilmiyor oda minicik cunku

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 520 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 467 göst.
19 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 620 göst.