0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar oglum 5 i doldurdu bende 10 haftalık hamileyim 6 aydır gece kaldırıyoruz ama boş her gün kaldirmadigimiz vakitte çiş yapiyor her yer ıslak kalkıyor çok zorlanıyorum artık sizce ne yapmalıyım sizde de bu durum olan var mı bugün dayanamdim bez taktım 

3 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Cnm gündüz ne izliyor takip et bnm.oglumda 3 buçuk yaşında kışın birakti 

Eğer gündüz YouTube izlerse gece kaçırıyor takip edince anladım  YouTube yasakladim bıraktı 
Takip et istersen bsyden etkileniyor belli ki 
(11 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ilgilendigin için deneyeceğim
(4,132 puan) tarafından
Rica ederim benim oğlumda bir ara arabalar izliyordu dikkatimi çekti baktım işte arabalar örümcek şeklinde hayalet şeklinde korkutup kovalıyor diğer arabaları Hemen YouTube kestim hiç güvenilir değil çünkü
(11 puan) tarafından
Çok doğru söylüyor sun Allah'ım bize güç kuvvet versin değilse bu erkek çocuklarınin enerjisine yetisemiyoruz
(4,132 puan) tarafından
Aynen öyle valla 2 yaşında oğlum var birde o sabah 7 de horoz olup dikiyor bizi ayağa :D
(551 puan) tarafından
Şimdi kızım nastya ya bağlanmış onda çok birşey yok telefon yasak Tv'de işliyor oda benim izlenim altında olduğu için rahatım daha. Ve onlarda bizim çocuklarımız yüzünden trilyonluk olup çıktılar. Elif sinem ilk basladigi hayatı ile şimdiki hayatı arasında dağlar kadar fark var
-Reklam-
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Hacamat yaptırın iyi geldiğini duymuştum
(551 puan) tarafından
5 yaşındaki çocuğa.
(2,199 puan) tarafından
Evet 5 yaşındaki çocuğa, benim oğlumda altına kaçırırdı devamlı, hacamat yaptırdık iki kere kesildi.
(13,568 puan) tarafından
Evet canım bebeklere de yapılıyor
(551 puan) tarafından
Şaşırdım ilk defa duydum
(13,568 puan) tarafından
Eşime kırklı bebekken yaptırmışlar günümüzde yabancı ülkeler de doğan bebeklerinde kuyruk sokumuna hemen yapılıyormuş diye duymuştum
0 oy
(719 puan) tarafından
Yatmadan çocuk 1.5 2 saat önce sıvı alımını kesin görürsünüz farkı o zaman 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
9 cevap 305 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.