0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (4,015 puan) tarafından
Selamün aleyküm hanımlar benim ilk gebeliğim ve 40 haftalık gebeyim 40 dk süre tutuyorum karnıma her 6-7 dk da bir kasılma geliyor belime ve kasiklarima sancı giriyor 30 saniye sürüyor geçiyor sizce bu doğumun habercisimi, ilk gebeliğim tecrübesizim yardımınız dokunursa çok sevinirim 

13 Cevaplar

0 oy
(4,015 puan) tarafından

En İyi Cevap
Cevap verenler Allah sizden razı olsun inşallah rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,015 puan) tarafından
Post yukarı lütfen 
0 oy
(4,922 puan) tarafından
Aleyküm selam canim evet vaktin de gelmiş zaten Allah bir avazda kurtarsın 
(4,015 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun peki bebeğin kasılması da mı doğum habercisi acaba
(4,922 puan) tarafından
Evet canım benim ben 37 haftada sadece kasılma ile doğuma gittim akabinde hemen sancım başladı rabbim zorunu kolay etsin ben gibi hiç birseyin farkına varmadan doguruusun inseallah
(4,015 puan) tarafından
Ayy amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah
0 oy
(709 puan) tarafından
Evet suan duzensiz sancilar ama heran siklasa bilir rabbim yardimcin olsun canim hadi hayirlisiyla al evladini kucagina
(4,015 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun peki sence ne yapmam lazım kolay bir doğum olsun diye
(709 puan) tarafından
Suan sicak bir dus al
Çömel  kalk hareketi yap
Merdiven inme cikma sansin varsa in cik
Bu hareketleri devamli yap ve yaninda biri varsa beline sivazlama seklinde masaj uygulasin
Oncelikle sakin kal sanci geldikce derin nefes al ver dogum anina kadar ıkınma  yapma ebeler ıkın  demeden korkulacak birsey yok 4 normal dogumum var son yarim saat sanci biraz fazla olacak 2 dk surmeden bebegin kucagina gelecek sicacik yumusacik pamuk gibi teniyle minicik parmaklariyla yuzune dokunacak emmek icin seni arayacak bunlari düşün  hep
(4,015 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim benim içimi azda olsa rahatlattın dediklerini yapacağım öncelikle duş aldım geldim birazdan merdiven inip çıkacağım
(709 puan) tarafından
Hic korkma canim insanlarin anlattığı  gibi öcü degil normal dogum sakin kalir ebeleri dinler ve guzel ikinirsan 1 dk bile sürmüyor  ayrica ikin dediklerinde kendini sikar gibi afedersin buyuk tuvaletini yapar seklinde ıkın  diger turlu vucut kendini kasar ama kesinlikle sakin ol korkma  rabbim yaninda yar ve yardimcin olsun
(4,015 puan) tarafından
Hıhım tamam kardeşim benim Allah razı olsun inşallah dediklerini aklımda tutacağım inşallah
0 oy
(3,681 puan) tarafından
As cnm bnm alabilirsen ayakta bir duş al istersen bol bol yürü zamanın gelmiş 
(4,015 puan) tarafından
Hıhım tamam kardeşim Allah razı olsun inşallah
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Tecrübem yok ama evet başlamış gibi... Allah sana da bebeğine de sağlık ve kolaylık versin inşallah. 
(4,015 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun
0 oy
(476 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla al bebisini
(4,015 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun inşallah
0 oy
(3,667 puan) tarafından

Evet bebiş geliyorum diyo Hadi hayırlısı :) sancı aralarındaki süre kısalmaya başlarsa hastaneye git canım 

(4,015 puan) tarafından
Hadi inşallah öyledir şuana kadar hala devam ediyor ama dayanılmaz derecede değil bakalım hayırlısı canısı
0 oy
(14,753 puan) tarafından
evet dogumun habercisi canim bende 11 gun once boyle yaptim dogumu duzenli gelmeye baslayinca sure tutmayi biraktim sanci geldikce acilma olsun diye comeldim kalktim gittigimde 8 cm acilma vardi hemen aldilsr doguma 
(4,015 puan) tarafından
Ayyy hadi darısı başıma inşallah yaa
(14,753 puan) tarafından
Allah bi avazda kurtarsin kuzum panik yapma sakin ol nefesini kontrol et bunlar onemli
(4,015 puan) tarafından
Hıhım tamam kardeşim Allah senden razı olsun inşallah ❤️
(14,753 puan) tarafından
senden de razi olsun ❤
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Sanci kasiklara vurursa kolay dogum olur yazıyor kitapta . 

Birde yalancı dogum sancısı olabilir . Gününde gelmis
(4,015 puan) tarafından
Valla kasıklara ve bele vuruyor ağrı
(7,494 puan) tarafından
Bu akşam dogurursun belki :D
(4,015 puan) tarafından
Hadi hayırlısı ile inşallah yaa
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Düzensiz ama sancın var gibi hatırladığım kadarıyla benim de böyle olmuştu sonra düzene girmişti bele ve kasıklara vurur
(4,015 puan) tarafından
Evet Ayn o durumdayım şuanda
(3,853 puan) tarafından
Yakındır gelmesi sancıni takip et düzene girerse geç kalma hastaneye
(4,015 puan) tarafından
Şimdi biraz şiddetlendi gibi
(3,853 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı doğumlar versin inşallah
(4,015 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ❤️
0 oy
tarafından
Benimde öyle baslamıstı 1 bucuk güne dogurmustum ama açılmana baglı hızlı acılırsa daha cabuk dogurursun benim acılmam suni sancıyla yapıldı tabi yine normal doguramadım orası ayrı
(4,015 puan) tarafından
Elhamdülillah gayet hareketli bebek ama sancılar çok ama çok azaldı artık Allah'ın izniyle doğurmak istiyorum :(
tarafından
Cok sukur canım ama evet zamanın gelmiş tetikte ol hastaneye gitmek icin
(4,015 puan) tarafından
Dua et gülüm yaa artık sancılarım sıklaşsin tez vakitte doğurayim diye  artık canım sıkılmaya başladı :(
tarafından
Canım dogurdunmu ?
(4,015 puan) tarafından
Hayır doktorum bana pazar günü son gelmezse gel yatisini verecez suni sancı ile doğurtacaz seni dedi  :(
0 oy
(417 puan) tarafından
Doğum canım benimde böyle oluyor du bir kaç saat içinde düzenli sancı tutmuştu dakika tut canım beş dakika da bir tutunca hastaneye git. Rabbim yardımcın olsun inşallah.
(4,015 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim şuan dayanılmaz derecede değil bekliyorum bakalım neler olacak duanızı eksik etmeyin olur mu ❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 87 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 250 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 246 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.

408,520 soru

12,275,096 cevap

37,715 kullanıcı

Kategoriler

...