0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
82 gunnluk olduk kızlar kilom göbeğim kaldı emzitirken diyet yapaniniz var mı ne yediniz nasıl yaptınız sütünüz azaldı mı ya da kalitesiz oldu mu detox suyu falan içilir mi

2 Cevaplar

0 oy
(12,084 puan) tarafından
Emzirirken diyetten ziyade saglikli beslenmek onemli. Bunu yaparsan kiloda verirsin sutunde azalmaz. Ben bu sekde verdim ikisindede
(15 puan) tarafından
Biraz anlatır mısın csnim sutum azalıyor diye mecbur pilav ekmek yiyorimum ne yedin ne yemedin
(426 puan) tarafından
pilav neyse de ekmek yemene hic gerk yok ki
(4,156 puan) tarafından
Canim pilav ekmekten ne kadar vitamin bekliyosun ki hem sana yetsin hem sut yapsin. Bol protein ye. Bol su ic. Sutum olsun dersen anason ic. Suan mevsim güzel cesit cesit hersey. Karisik meyve salatasi yap yogurt ye.
(15 puan) tarafından
Rezene anason içiyorum oturduğum yerde pazar yok uzun zamandır meyve yememisim  sebze yediğim salata filan bebeğimin karnı davul oluyor gazı aşırı çok su içsem dokanıyor gaz yapiyor
(4,156 puan) tarafından
Oy canim kıyamam. Etrafinda biri yok mu ya da esin filan meyve alsa. Yani kiloyu dusunuyosan karbonhidrat az protein sebze meyve çok olacak. Ben böyle biliyorum. Kuruyemiş filan da yiyebilirsin. Benim de dokuz aylık bebegim var. Emzirmek cok aciktiriyo biliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Benim de 6 aylık bebeğim var. Ben de şurada bekliyim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 212 göst.
26 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
13 Mart 2022 Aile kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,474 cevap

36,430 kullanıcı

...