0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından
Asya Aybüke olacak inşallah kizlar 

Aybuke ismini ruyamda gördüm 

Asyayi babasi istedi 

Ben hamile.olmadan önce hep derdim kizim olursa Leylim koycam 

Leylim Aybüke mi yoksa

Asya Aybuke mi 

13 Cevaplar

0 oy
(1,358 puan) tarafından
Bence Aybike ismi (doğrusu Aybike diye biliyorum) her iki ismi de zorluyor yan yana. Ya tek koyun ya da yanındaki isim kısa ve bir çırpıda çıkan bir şey olsun. Aybike Ece gibi
(396 puan) tarafından
Vallah Aybike de koyan var Aybüke de :)
Simdi ikimizde istedigimiz isimlerden vaz geçemiyoruz :)
Gulmemizde geliyor o diyor sen kisa isim koy ben diyorum olmaz günah rüyamda gördüm bence sen kisa bi isim koy oda diyor olmaz günah niyet ettim bi defa :)
-Reklam-
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Aybuke nin yanına ikinci isimler hiç olmamış. 
(396 puan) tarafından
Çocuğun ismi afrikadakilerin ismi gibi sonsuz olacak gibime geliyor :)
Çok uzun değilmi iste o yüzden kararsiz kalıyoruz :)
Yurtdisinda yaşadığımız için Asya ismini telafuz etmeleri daha kolay ama aybuke ismini tam soyleyemiyolarda
0 oy
tarafından
Rüyanda gördün diye koymana gerek yok ki canım ikisini de koyun o zaman birini söyleyin
tarafından
Ben de rüyamda gördüm ama rüyamda gördüğüm ismi koymadım
(396 puan) tarafından
Vallah ne bileyim cnm rüyamda gördüğüm için koyayım dedim
İkisini koysak dahi galiba sadece Asyayi kullaniriz
tarafından
Söylemezler bence ikisini birini diyecekler onun için ben olsam Asya'nın anlamı bilmiyorum ama
Aysa inci koyardım
0 oy
tarafından
Ya bende Baybars mi Barlas mi ederken aybars koydum :) ama Aybüke tek koy uzun çünkü bu
(396 puan) tarafından
Hahaha ben bekarken nefes koyarım diyordum heryere nefes yazardım :)
Senelerce hemde :)
Gecen sene bi dizi oynadi güzel günler diye orda ki kiz çocuğun ismi leylim'di sonra onu kafaya koymuştum kizim olursa koycam diye sonuc nemi oldu
Hamileyim 29 haftalik ben hiç aklimda olmayan ismi koyacam :)
tarafından
Kızımı eşim koymuştu daha nişanlıyken :)
(396 puan) tarafından
Maşallah :)
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Aybukeyle digerleri cok uzun geliyor sanki
(396 puan) tarafından
Bi ismi kullanırız büyük ihtimalle yani Asya'yi
Eğer bu iki isimde tam karar verirsek
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Sadece Aybüke bence uyumlu değiller 
0 oy
tarafından
Asya Aybuke hem guzel hem modern leylim isminin akran zorbaligini tahmin edersin heralde 
0 oy
(7,592 puan) tarafından
Asya Aybüke çok zor telaffuz ediliyor çok uzun , leylim ile de çocuklar okulda dalga geçer maalesef leylim ley diye 
0 oy
(839 puan) tarafından
Valla Aybike ve ya Aybüke yanina hiçbir isim gitmiyor benim fikrim bu tek başına çok guzek bir isim leylim ismi kulağıma hiç güzel gelmedi asya da güzel ama çok demode bakın siz fikir soruyorsunuz ben de şahsi fikrimi söylüyorum Allah analı babalı buyutsun
0 oy
(779 puan) tarafından
Canım yurt dışında isen  Asya tek güzel . Aybüke uzun ve rüyanda gördün diye koymak zorunda değilsin.  Benimde adım leyla bana da herkes leylim der :) 
0 oy
(536 puan) tarafından
Bir isim tek daha kolay olmazmi canim eğer iki tane koyacaksınız asya aykbuke daha iyi
(396 puan) tarafından
Asya Aybüke de kararliyiz ben leylimi öyle bi ara dusuustum cnm
(536 puan) tarafından
Ya hepsi güzel canim ztn ben ikisini genelde koyuyoruz ama kullanmıyoruz o anlamda dedim yoksa tabiki sizin tercihiniz
(396 puan) tarafından
Zaten öyle oluyor benim ilk çocuğun erken doğumdan kayip ettik
Uzun bi süre sonra 4 seneyin sonunda simdi kendiliğinde tekrar hamile kaldım erken doğumdan sonra pcos olduğunu öğrendim oda süreci uzunlastirdi
Hamileligimi öğrenmeden 4 gün önceden rüya gördüm bebeğin adi aybikeydi bende eger hamile kalırsam kizim olursa aybike ismini kayarım dedim
Sonra eşimde ilk ismi asya olsun ikinci ismi de aybike olsun dedi TMM dedim :)
Durum bundan ibaret yani
(536 puan) tarafından
Başın sağolsun canim saglikla kucağına al inşallah ama rüya kısmına bende takıldım bnm annemde kardesimde görmüştü öyle koydu isim yunus emre ama biz yunus diyoruz hep
0 oy
(4,118 puan) tarafından

Ben de hsmileyken rüyamda bi isim gordum koymadim da begenmedim de :))) bin kere dogurmiycam bi rüyaya bırakamazdim bu isi. Tek isim asya veya leylim ikisi de güzel 

0 oy
(932 puan) tarafından
Yeni nesil çocuklara isim koyulurken anne baba kendini tatmin ediyor resmen herkes benim istediğim isim olsun diye tutturuyor .sonra ortaya birbiriyle uyumsuz alakasız isimler çıkıyor .okulda sınıf listelerine baktigimda inanın isimler facia 2 isimler 3 isimler nedir bu çılgınlık Allah aşkına.daha sade söylenmesi kolay iki isim olacaksa da uyumlu olacak isim olmalı iki ismin birisi tamamlayıcı isim olmalı .azıcık kendi heveslerinizden vazgeçin çocuğunuz büyüyünce ismini severmi onu düşünün .leylim falan çok çok saçma bir isim yani .Asya ve Aybuke de birbiriyle uyumsuz naçizane tavsiyem çocuğunuzu düşünün kendi zevkinizi degil
(396 puan) tarafından
Sen şimdi bana fikir mi verdin yoksa kendi düşünceni benim yerime mi getirme mi istedin ?
(396 puan) tarafından
İsim isimdir tabiki anne baba koyacak çocuğunun ismini bi başkası degil asya veya aybuke herzaman koyulan bir isim bunun neresinde tuhaflık gördünüz leylim arapca kökeninden gelme lila yok bilmem ne koyanlardan iyidir diye düşünüyorum senin okulda duyduğun isimlerle benim söylediğim isimler benzerlik tasiyormu acaba bide belirtmiştim aybuke ismini ruyamda gördüm diye
(932 puan) tarafından
İster fikir olarak algılayin isterseniz düşüncem olarak algılayin .siz leylim koyun okul çağında leylim ley diye dalga geciip kızınızı aglatsinlar bunu mu istersiniz.arapca kökenli olsa ne olacak .lila ismini de savunmuyorum ayrıca o da ayrı bir saçmalık .asya ve Aybuke kötü demedim birbirine uyumsuz dedim .
Benim kızımın adı Neva anlamı güzeldi kulağa hoş geliyordu ortak karar verdik eşimle .yanına başka ismede gerek duymadım  . 12 yıllık öğretmenim inanin sınıfimda onlarca isim duydum hepsi anne baba çatışmasının ürünüydü .zorbalığa uğrayan dalga geçilen çok cocuk oldu .sadece çocuk açısından düşünerek yorum yaptim ben .sizin çocuğunuz zaten kadar sizin buraya herkese açık post açtığınız için yorum yaptım yoksa beni ne ilgilendirirki
(396 puan) tarafından
Ama orada duydugunuz isimlerle.ilgili de çıkıp diye bildinizmi neden bu ismi koydunuz diye herkes çocuğuna sizinde koydugunuz gibi istediği ismi koya bilir yurtdisinda yaşıyoruz leylim ley diye cagirilacagini düşünmüyorum :) önemli olan iki ismin yakışık yakışmayacağını değil kulağa hoş gelmesi anlamının güzel olmasidir
Sadece fikir sormuştum düşünce degil
Neyse yinede teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 193 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mervedqn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 478 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gebebirqnne! (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gebebirqnne! (0 puan) tarafından soruldu