0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar numaramı vodafone'a taşımak istiyorum ama çekim kalitesi hakkında bir bilgim yok kullananlar memnun musunuz?

5 Cevaplar

0 oy
(4,839 puan) tarafından
Değişiyor o bazı illerin köylerinde hiç çekmiyor ama diger hatlarda aynı bazı yerlerde hiç çekmiyor. Günlük hayatta iyi ama kullanımı çekimi. Elimdeki hat 30 yıllık neredeyse memnunum ben bir kere bile değiştirmedim.
tarafından
sakaryadayım çeker mi acaba ya. faturalı tarifeleri çok uuygun geldi kararsız kaldım
(4,839 puan) tarafından
Bilmiyorum o kadarını
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Canım uzun suredıe kullanıyorum oldugun yere baglı mesela bir akrabam var onların evınde cekmıyor sadece telefonum 
(68 puan) tarafından
Neden cayamıyorsunuz kı
tarafından
faturalıya geçmeyi düşünüüyorum 1 yıl sözleşme yapıyorşar ya cayma bedeli alıyorlar 1 yıldan önce caymak istediğinde
(68 puan) tarafından
Hayır canım 3 ay  cayma hakkın var ucretsız benım eşim öyle yaptı
tarafından
gerçekten mi vodafone için mi geçerli
(68 puan) tarafından
Tabıkı ilk 3 ay cayabılıyorsunuz
0 oy
(664 puan) tarafından
Ankara'nın coguuuu yerinde Vodafone cekmedi. Şuan Kayserideyim köye gittim orda bile çekti. Yani olduğun konuma göre keyfi yeterse çekiyor. Bende taşıdım hattımı bu sebepten nefret ettim artık 
tarafından
ya :( faturalı tarifeler o kadar yüksek ki en uygunu vodafone geliyor o da çekmiyor diyorlar
(664 puan) tarafından
Kendim için söylüyorum çekmedigi için komple taşıdım Vodafone defterini kapattım artık. Ev interneti de Vodafonedu onu bile kapattım o bile çekmedi.
tarafından
tamam çok teşekkür ederim herkes muzdaripmiş en iyisi geçmemek
0 oy
(67 puan) tarafından
İki ay oldu sanırım tasıyalı ama çekim çok kötü evde çekmiyor zayıf sinyal yer degistirin diyor nereyee geçsem yok çoktandır ailemle doğru düzgün görüntülü bile konuşamıyorum ve müşteri hizmetlerine bağlanmak işkencenin ötesinde bir şey deliriyorum bin pişman oldum esiminde vodofone hiç sıkıntı çekmiyor bir benim böyle 
tarafından
teşekkür ederim memnun olan çok az anladığım kadarıyla
0 oy
(14,902 puan) tarafından
pok gibi desem yeridir 10. katta oturuyorum zor cekiyor ankaranin ortasinda 
tarafından
sağolun artık netim vodafone'a geçersem pişman olacağım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 108 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy