Ben oldum olası hep degsiik rüyalar görürdüm.hamilelik dönemimde özellikle .biraz korkularım da vardı falan derken .namaza başlamıştım .hep böyle acayip rüyalar görmeye başladım.film senaryoları gibi aynı.kaynanamlar falan vesvese oluyordur dediler.iki gün önce yine bir rüya gördüm.Aklima takıldı anlatmak istedim.hem sizde benim gibi misiniz hemde belki yorumlayabilecek bir arkadasimiz çıkar.Ruyamda akşam saatlerinde Ay , Güneş ve yıldızı bir arada gördüm.bir daire çizmişler gibi öylece gökyüzünde duruyordu.somra yıldız ve güneş söndü.Ay bir anda parladı dolunay oldu .nurdan ışıklar saçmaya başladı.isigindan gözüm kamasiyordu.daha sonra Ayın içinden kocaman avuç açmış bir el gördüm.Bir erkek eliydi.epeyce yiğit kalın parmaklı bir erkek eliydi .sürat falan yok.cunku sürekli ışıklar belirdiği için net bsey de göremedim.sadece dolunay yükseliyordu gensileyip ışık saçıyordu.Ayin içinden avuç açmış bir el belirdi o sekidle biraz bekledi.sonra tekrar isiklandi etraf.ve beyaz kundaga sarılmış bir erkek çocuğu vardı o avucun ortasında. (Hamile falan değilim,korunuyorum 4 aylık kızım var).yanımda kuzenim vardı.ona sen doğum yapacaksın evden çıkma diyorum o da diyor ki benim dogumuma daha çok var.bende hayır sen yarın öğlene doğru doğum yapacaksın diyordum.. etkileniyorum böyle rüyalardan.hepte böyle rüyalar görüyorum