0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (440 puan) tarafından

1 haftaya kızım 23 aylık olucak yarın 18 haftalık oluyorum bi prenses daha geliyor :)) sorum ilk kızımın tarağı vs tırnak makası ve burun aspiratörleri var 2 sene olucak kullaniyor ( burun aspiratörü hariç ) hala şimdi ben yeni doğacak kızıma ayrı almama gerek varmi tekrar nasıl yapmalıyım sizce hersey de pahalan di ama almam gerekiyorsa alıcam tabiki kıyafetler de ablasinın kileri giyinecek insalah yine yeni alıcaz tabi biraz alisveris yapicaz

6 Cevaplar

0 oy
(1,626 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ bence tekrar almana gerek yok güzelce yıkayıp kullanabilirsin
(440 puan) tarafından
amin ecmain .tarağı yumuşak kıllı ama o yıkanmaz sanirım birde normal tırtıkli tarak var o yıkanır galiba
-Reklam-
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Bende kullandım oğlumun eşyalarını. Yeniden alipta evde dukkanmi accam  . ':D 
(440 puan) tarafından
aslinda sadece tarak ve burun aspiratöründen bahsetmistim yıkasam yeni doğan içib mikrop kapmaz dimi yenidogan icin
(5,329 puan) tarafından
Kaynar suyla yıka bisi olmaz
0 oy
(712 puan) tarafından
Tırnak makası ayrı olabilir, sadece hijyen açısından. Onun dışında ben ikinci çocuğum olursa pek bir şey almayı düşünmüyorum. Zıbın falan alırım ya da çok hoşuma giden bir kıyafet vs olursa. Hele ilk 1-1.5 sene yeni kıyafet de şart değil bence. 
(440 puan) tarafından
yok cnm zaten fazla kıyafet almıcam hepsi var ablasınım giydiklerini giyimir saklamistim hep sadece iki üç takım almayi düsünüyorum
(712 puan) tarafından
Tabi canım özel günler için falan alınır yine. İnsan heves eder
0 oy
(271 puan) tarafından
Varsa kıyafet niye Alican cnm 

Bnmde oglumdan kalma 40 çift çorap biberon bez dört beş paket bez 60 takımdan fazla kıyafet vardı hepsini saklamistim 

Smdi bir oğlum dha oluyor hepsini yıkadım utuledim ona kullanicam 

Artık atarım dedim bı hastane çıkışını ve bornoz takımı aldım o kadar 

Masrafa gerek yok cnm varsa 

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
(440 puan) tarafından
hayır kıyafet konusunu demedim aslında tarak tırnak makası burun aspiratörünü demek istedim ayrı almama gerek varmi diye sonucta ilk kizim 2 sene olucak kullandi ya o yüzden
(271 puan) tarafından
Bnce gerek yok cnm
Sadece burun aspiratörun yedek başlıkları var ya ondan al tmm
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Bence ferek yok ya 
(440 puan) tarafından
kıyafet konusu degil tarak ve burun aspiratörü tırnak makası vs
(9,962 puan) tarafından
Tamam canim vence yine gerek yok
0 oy
tarafından
Tırnak makası burun asiparatoru gibi hijyenik eşyaları yeniden al sadece gerisi eskisini kullansada olur 
(440 puan) tarafından
kıyafet konusundan bahsetmemistim aslinda ablasinin kiyafetlerini giyinir sadece iki üc takım alirim o kadar ben tarak burun aspiratörü falan ondam bahsetmistim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
7 Kasım 2023 Aile kategorisinde Edakok (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
15 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (953 puan) tarafından soruldu

401,990 soru

12,034,320 cevap

36,262 kullanıcı

...