+1 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (203 puan) tarafından
Kızlar gaz yapmayan yiyecekler neler ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım 

3 Cevaplar

0 oy
(14,605 puan) tarafından
öyle bir yiyecek yok. onun yerine bol bol kimyon tüket. kimyon tohumu al onun çayını yap iç canım
(203 puan) tarafından
Of ya
(14,605 puan) tarafından
asitli içecekler, baklagiller en sıkıntılısı ama taze fasulye ye onda da olur bir de bebekler emerken gaz da yutuyor. karın kasları tam çalışmadığı için yardıma ihtiyaçları var. gaz masajı öğren çok güzel videolar var YouTubeda. öyle kabaca iki karın ov, bacakları karna pek falan onları yapma. adım adım gaz masajı uygula çok işe yarıyor ve günde 3-5 bebek ne kadar izin verirse o kadar yap. karnını da sıcak tut bebeğin
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Canım benim de bebeğimin çok gazi vardı kimyon rezene falan hepsini kullandım gecmiyodu biz bağırsak düzenleyici kullanmistik.  Bir de gaz ilacı doktora söylersen tavsiyede bulunur çok rahatlatıyor onlar . Ama sen yine de acılı baharatlı asitli şeyler tüketme.  Kuru fasulye nohut barbunya tüketme. 
(203 puan) tarafından
Yok zaten onları hiç yemiyorum bulgur gaz yapiyomu cnm
(261 puan) tarafından
Ya bulgur gaz yapıyor diyen de var yapmıyor diyen de var annem bana sut yapması için yediriyordu.  Ama biz sonradan ogrendikki zaten bizim çocuğumuzun sut alerjisi varmış yani gazın sebebi oymuş ama tabi çok sonra öğrendik bunu artık bulgur etkiledi mi etkilemedi mi bilmiyorum canım
0 oy
(7,028 puan) tarafından
Bebeğim şuan gazdan ağlıyor. Gazın çaresi yok
tarafından
Benimkide 3 aylik sabah beri uyutamıyorum şuan sicak su torbasi koydum ayaklarinin altina uyumaya basladi siz havlu utuleyip karnina filanda koyabilirsiniz
(7,028 puan) tarafından
Denerim canım benimki yeni doğan. Bide çok sıcak zaten neden olıyor bu gaz
tarafından
Seninki minicikmis gizz o daha anne karni arıyodur kundak yap sadece ellerini olacak sekilde onda anne karni gibi hissediyolar ben muslin bezle hala yaparım o olmadan uyumuyo
(7,028 puan) tarafından
Kundak yapmadım ya sıcak bunalır diye
Sadece dediğin gibi ince penye battanşyeyle kolları dışarda bırakıp ayaklarını az bağlarım
tarafından
Hayir tam tersi ayaklari sakin baglama kalca çıkigina sebep olur tam tersi eller sarilirki sallamasin uyusun kendini uyandirmasin diye
(7,028 puan) tarafından
Bağlamak değilde battaniye sararım canım. Gevşek şekilde
tarafından
Yok ayaklari sarma elleri sar sadece belden üstünü yani benimki 3 aylik kundaksiz uyumuyo ben bunalıyorum sarmayim diyorum asla dalmiyo bagriniyo sarıyorum uyuyo ☺

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 157 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 163 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 266 göst.
20 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,776 soru

23,612,290 cevap

306,426 kullanıcı

...