0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,310 puan) tarafından

Kızlar reglin 2.günüydü bugün ve iyice azaldı böyle azalarak devam eder bende yerleşmemi diye test yaptım Yarın doktora gideceğim menepoz mu oldum düye :(((

image

2 Cevaplar

0 oy
(852 puan) tarafından
Benimde az 1 gun suruyor bikacgunde leke leke oluyo kansizlik var bende var ondan die.dusunuyorum
(1,310 puan) tarafından
Doktora gittin mi canım
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
Bende öyleyim ya bir buçuk yaşında kızım var bu zamana kadar hiç böyle olmadım aşırı yoğun olurdu şimdi dünden beri bezim bile dolmuyor ufak ufak lekeler oluyor kahverengi mesela bu sabah düzelir dedim gene Düzelmedi bende gebelikten korkuyorum hiç başıma gelmedi stres yaptım resmen
(1,310 puan) tarafından
Canım ne zamandır böyle doktora görünmedin mi ? Evde test yaptın mı ?
(359 puan) tarafından
Test yapmadım gebelik diye düşünmüyor aslında bu akşam itibariyle kırmızıya döndü kanama rengi ama yoğunluk yok ilk defa böyle oluyorum diğer ki adet döngüsünü bekyelecem yine böyle olursa o zaman giderim bu ay çok grip ilacı antibiyotik aldım belkide onun etkisindendir kanamanın yoğun gelmemesi çünkü ben aşırı yoğun olurdum çok sancılı olurumdum şimdi ki çok tuaf çözemedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevanin annesi (973 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 305 göst.
5 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Eslemeslem (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Linasu (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,896 cevap

42,234 kullanıcı

Kategoriler

...