0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (2,328 puan) tarafından
Bakmaz olaydım Siz ne düşünüyorsunuz çok korkuyorum çocuklarım küçük onlar icin Rabbim sen uzak eyle bu sabiler hurmetine

12 Cevaplar

+1 oy
(327 puan) tarafından
Rabbim korusun canim burda gebelerde var etkilenmesinler.
(862 puan) tarafından
Evet canım ben etkileniyorum annem üzülme hiç birşeye diyo ama işte Allahım korusun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çıkarsa çıksın korkunun ecele faydası yok 
0 oy
(804 puan) tarafından
Valla canım bende çok korkuyorum Türkiye Demir kubbe bile hazırlamış 
0 oy
tarafından
Ne olmuş ki canım bakmak istemiyorum hiç ya
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Geldiyse başa kivranmak artık boşa
0 oy
tarafından
Allah korusun. Ancak Dünya savaşlarında her ülke savaşa dahil olmuyor. Gerçekten Allah korusun ya. Çünkü her ülke kendi çıkarı doğrultusunda hareket eder. Bir savaş olunca ülkece baş başasın. Filistin örneğinde olduğu gibi. 

Ülkemiz bu gibi durumlar için ciddi anlamda bir doğalgaz depolaması falan yapıyor ülkenin ortasında güvenli bir konuma. Biliyorsunuz doğalgaz rezervimiz neredeyse hiç yok denecek kadar az. Askeri gücü de yüksek tutuyor. Sürekli savaş uçakları geliştiriyoruz.. Kısaca her ülke bu tarz ihtimaller için kendince tedbir alıyor. 
(1,713 puan) tarafından
Tabiki alıyor katılıyorum ancak halk çok bilinçsiz ve ***** cesareti var bizimkilerde. Tarihten ders çıkarmak yok ve maalesef ülkemiz çoğu alanda yetersiz. Savaş çıkarsa bize de sıçrayacaktır. Türkiyeyi savaşa çekmek isterler. Her bir ülkenin ayrı ayrı çıkarları, hayalleri var Türkiyeye dair. Jeopolitik önemimiz zaten malum.. Yani Allah yardımcımız olsun
0 oy
(949 puan) tarafından
Filistin'e sessiz kaldıkça müslüman ülkeler gavurlar bu sessizlikten güç alarak dahada toprak istiyor bütün denizlerimiz Amerika gemileriyle çevrili Allah sonumuzu hayretsin
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım korkunun ecele faydası var mı yok Allah'ın dediginden ileri geri de olmuyor yaşamamız gereken birşeyse illaki yaşayacağız Allah'ım korusun tabiki çıkmasın ama 1. Ve 2. Dünya savaşlarında da analar çocuklar babalar vardı ve bunlar yaşandı Rabbim zalimlere aman vermesin hepimizi korusun inşallah 
0 oy
(4,838 puan) tarafından
Birileri sosyal medyayı çok kullanınca hemen buraya savaş çıkacak yazmaya geliyor. Çok olmadı platformu kullanmaya başlayalı bu 3 veya 4. Savaş postu sanırım
(862 puan) tarafından
Bu 5inci  canım ama Allah korusun ya etkilendim :(
(4,838 puan) tarafından
Stres yapma bu postlara girip boşu boşuna bir şey olacaksa bunu zaten kimse durduramaz buraya yazarak sadece panik yaptırıyorlar o kadar
(862 puan) tarafından
Ayn Allahım bida diyorum Allah korusun hepimizi canım sağlıklı alalım kucağımıza hamileler 3 cü bebeğim zaten onada korkuyordum iyidir inşallah
(3,347 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum koronada olduğu gibi sadece insanları evhanlandırıp birbirlerine girsin istiyorlar. Az makarna stoğu yapıp 1 sene yemedi bu millet.. Hani nerde şimdi korona(!?) Rabbim korusun bizleri olacağı varsa bir şekilde yaşıyoruz. Darbede gördü bu millet defalarca. Deprem oldu.. Bir şekilde geçti, ama iyi ama kötü. İmtihan dünyası. Rabbim imanımızı korusun. Korkma
(862 puan) tarafından
Dediğin de  doğru canım Amin
0 oy
tarafından
3. dünya savaşından ziyade yeni dünya düzeni yavaş yavaş geliyor bundan korkmak gerek şu an için..
0 oy
(8,910 puan) tarafından
Cıksın sonuçta ölümden kacamayız sadece evlatlarım  için herşey yaparım gerekirse korum onları 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ben cikacagini düşünmüyorum suanda askeri guc zayif turkiye de bu topun altina girmezler 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 699 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,534 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 691 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 472 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nazenin premses (9,731 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 533 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,969 soru

12,402,279 cevap

44,470 kullanıcı

Kategoriler

...