0 oy
95 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (991 puan) tarafından
Sakin güzel ortami olan bir kaç yer önerisi alabilir miyim? Konyaaltı ve merkez ilçesinde olacağım diğer ilçelere gitmemiz zor olacaktir :)

3 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
Tam araban varsa Olympos a gidin diyecemtim ki merkez ve konyaaltı yazmıştım :D ikisine de gitmedim gezerken maalesef 
(991 puan) tarafından
Araba var canım ama sakin bir yer tuttuk 1 gün öyle geçecek bir gün gezelim dedik diğer bugün de düğün var o yüzden nereye gidebiliriz bilemedik Konyaaltı ve merkez kaldığımız yere yakın diye dedim
(4,097 puan) tarafından
Anladım canım benim dediğim yer baya uzak kalıyor oralara
-Reklam-
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Soğuk çeşme varmış orda güzel diyolar ama ben gitmedim daha hiç teyzemden duydum 
(991 puan) tarafından
Bakıyim canım teşekkür ederim
(8,662 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Merkezde kalacaksanız eğer kaleiçine gidin saat kulesi cumhuriyet meydanı ç yat limanına üç kapılara gidin bunlar zaten hep dip dibe olan yerler Antalya müzesini gezin konyaaaltı sahil yaşam parkında güzel kafeler var orda bir şeyler içip sahilde Bi yürüyüs yapabilirsiniz üstüne arabanız varsa biraz uzaklaşmanız mümkünse gelmişken olimpos efes antik kenti side antik kentini kemeri falan gezebilirsiniz yemek olarak Antalyanın köfte piyazı meşhurdur aksu tarafında meşhur olan köfteci cihat var orada deneyebilirsiniz ek güzel yemek için tatlı için mekan önerisi de verebilirim ☺️
(991 puan) tarafından
Önerilere açığım teşekkür ederim:)
(4,372 puan) tarafından
Tatiliniz bitmediyse vereyim biraz geç gördüm ☺️
(991 puan) tarafından
Yok daha başlamadık Perşembe gitcez inşallah
(4,372 puan) tarafından
Sanırım yine geç kaldım :(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
25 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,737 puan) tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,691 cevap

37,613 kullanıcı

Kategoriler

...