0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

image

Arkadaşlar sizleri dikkate aldim ve pirizlere gore mutfağı tasarladim. Bu nasıl olmuş  yenisini ekledim canlar

10 Cevaplar

0 oy
(972 puan) tarafından

Böyle çok güzel olmuş canım çok beğendim<3

-Reklam-
0 oy
(1,767 puan) tarafından

Gece saat 3 te atmışsın genelde herkes uyuyor. 

Mutfağın güzel görünüyor ben çok beğendim<3

0 oy
(1,307 puan) tarafından

Bu mutfak bi oncekine gore cok guzel olmus. Digeri karmasıktı. 

Bu sekildekine ben olsam evyeyle ankastreyi birer tık sola kaydırırdım. Ankastrenin sagında duvarla arasinda birer dolap olsun isterdim. Hem yemek yaparken daha cok rahat ederdim. Sağ tarafımda bi darlık sıkışıklık hissederdim yemek yaparken bosluk olmadigi icin. 

Bir de bu mutfak kapisindan girerken solunda uzun boydan dolap var ya.onu duvar tarafindan baslatirdim ankastreyi ordaki uzun boydan dolabın ordaki tezgaha veya köseye koyardım heralde. Benim mutfak kapidan girince solunda boydan buzdolabi dolabi var. Ve girirste bir darlık hissi veriyor bana 

Ama sen bu kadar yaptigin icin bu fikirleri söyledim. Yoksa cok guzel yapmissin emegine saglik. Böyle de kalsa güzel görünüyor.
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Cok güzel olmuş eline sağlık ama ocagin sağına tek kapak dolap olacak şekilde boşluk mu kalsa duvara yapışık gibi yemek yapmak zor oluyor benim ocak aynı çizdiğin gibi köşeye sıkışmış hissediyorum kendimi 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Öncelikle eline sağlık. Benim 2 şey dikkatimi çekti 9 ev değiştiren biri olarak söylüyorum... Ocağın bi tarafında hiç yer yok ocağın 2 tarafındada tezgah şart die düşünüyorum.. bide kapının girişindeki soldaki uzun dolap mutfak girişini karanlık ve dar yapar canım direk köşeden tezgah başlasa sanki daha güzel olur
0 oy
(81 puan) tarafından
Çok güzel görünüyor ama ocağı biraz daha ortaya alsan daha güzel ve kullanışlı olur sanki cama perde falan koyunca hani ne olur ne olmaz rüzgar olur yağın çıkar ve duvara yakın olduğu için bı darlık hisederdim ben ama tabi yine sen kulanicagin için senin kararın canım 
0 oy
(10,966 puan) tarafından
alanın büyük ocağı duvara sıfırlama bir de olsam ada mutfak şekilde yapardım ek tezgah sonra masa
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Mutfak yaptırdığımızda ocak camın yanında olmamalı rüzgardan kapanır farketmezsiniz demişti. Ocakla levyelerde çok yakın bir birine onda da yaptığın yemeğe filan su sıçrayabilir. O yüzden levyeyi biraz daha iç kısma koydurmanızda fayda var. En azından yağ kızdırdığınızda filan su sıçrama olasılığı olmaz. Genel olarak iyi görünüyor ama benim şahsi düşüncem buzdolabını koyduğunuzda dolap çok anlamsız geldi kalabalık duruyor. Ben olsam buzdolabını camın oraya alırdım ocağı kapı tarafına koyardım. Ocak ile buzdolabı ocağın verdi sıcaklıktan dolayı yaz aylarında buzdolabın daha fazla ısınmasına neden olabilir. Levyeyi de ocağa 3 tencere yakınlıkta koyardım.
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Canım mantıken Ocak camın yanında olmaz hadi diyelim oldu çok dibe yapmışsınız ocağı az daha ortalaman lazım bütün yaptığın yemek yağları direkt sağ taraftaki duvarda yani oraya en azından bir baharatlık koyabileceğim bir alanın olsun koymasam bile orada bir alan şart çok dipte olmuş onun dışında mutfak gayet güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah
(116 puan) tarafından
Fegerlendirdim
0 oy
(492 puan) tarafından
ocak pencere kenari olmasin cok tehlikeli perde ruzgardan ucar ocaktan alev alabilir firini ve dolabida bi duvarda konumlandir firin la dolap ocagin oldugu yerde olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
25 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Aysudeem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 165 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Deriniko (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 829 göst.