0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çocuğunuza, eşinize , olaylar karşınızdaki tutumunuza kısacası sabır gerektiren her durumda sabriniza kaç puan verirsiniz? 

1-cok az 
10- çok fazla 

Ben biraz sabırsız biriyim tahammül seviyem gittikçe de azalıyor ve bu durumu çözmeye çalışıyorum. Gün içinde bir çok şeye yetismeye çalışmaktan çok yoruluyorum ve sabrım tükeniyor o yüzden kendime maalesef ki 4 veriyorum ;(( ama daha iyi hale gelmek için uğraşıyorum. 

Siz kaç verirsiniz kendinize ?

48 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından
5 senedir aynı insana tahammül edip tek kelime etmeme karşılık 10 puan veriyorum bu eşim değil başka biri  eşime karşı olan sabrıma 8 puan veriyorum çocuklarıma karşı olan sabrıma 6 puan veriyorum çünkü hiç durmuyorlar fazla sabır etmeme müsaade etmiyorlar kimi zaman böyle beklemeli işlere karşı olan sabrıma 4 puan veriyorum beklemekten nefret ediyorum 
tarafından
Ah ahh hayat gerçekten zor ;( hele ki şu sabır isi
-Reklam-
0 oy
tarafından
eskiden olsa 10 verirdim ama şu an 2 
tarafından
Nasıl o kadar değişti peki
tarafından
ben de hiç bilmiyorum:/
0 oy
(605 puan) tarafından
Tahamül sevıyem çok az ben de 5 verırdım heralde 
tarafından
Benim de maalesef
0 oy
tarafından
Çift 0 veririm asla sabırlı değilimdir 
tarafından
Nasıl oluyor peki. Çevrenizdekiler şikayet ediyor mu bu durumdan ve iyileştirmek için çabanz var mı
tarafından
Çocugum hariç herkese tahammülüm yoktur ve cevrendekiler de bunu bilir eşim bile dediğim dediktir bir şey olacaksa o an olacaktır onlarda öyle kabul etti çok konuşmam çok karışmam sadece kendimle ilgili konularda yorum yaparım  yöneten taraf hep benimdir bu yüzden bir sorun olmuyor
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Şuan 0 noktasındayim. 
tarafından
Nedeeeenn:((
(18,262 puan) tarafından
İşlerim o kadar çok ve ccocuklar beni o kadar sinirlendirdi ki anlatamam. İçim ofkeyle kayniyo bugün
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Ben kendime 1 puan veriyorum en basit dışarı çıkmaz kızıma hadi terliklerini giy diyorum 3 kere tekrarlıyorum ve yok kapıyı açıp dışarı çıkıp terlikleri giyene kadar ömrümden gidiyor sanki hemen şıp diye olup bitmeli 
tarafından
Onlar normal şeyler artık;))
0 oy
(515 puan) tarafından
Gebe kalmadan biraz 10 u kendi sabrima 100 verirdim hamile kalınca bırak 1 .. 0000000000 sıfır veririm sabır falan kalmadı 
tarafından
Dimi genelde çocuktan sonra sabrımız tükeniyor. Nasıl olacak böyle de ;(
(515 puan) tarafından
Bilmiyorum valla kuzum 3 üncü olcak ama bu sefer bende hormon mormon kalmadı kızım 14 oğlum 8 yaşında Allah tan oğlum biraz huysuz ama Onu kirmiyom ya beni mutlu ediyor
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Herkese karşı 0 

Kıza karşı 8 puan veririm 2 puanda bazen çıldırıyorum artık 
tarafından
Benden de sabirsizlari varmış :( zor ya sabretmek
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Kişiye duruma gore değişir ya. Kimine eksi kimine de en faza 7. Ama genel olarak 7 ustu olmaz :)
tarafından
Dimi en fazla 7 daha fazlası kurtarmaz :))
(4,043 puan) tarafından
Degmezzzz yediye sukretsinler :)
0 oy
(307 puan) tarafından

8 diyebilirim :)

0 oy
(8,634 puan) tarafından
100000000000000
0 oy
(1,822 puan) tarafından
9 veririm. Çok sabirliyimdir ama bu kendimi ezdirecegim anlamına gelmiyor. 
0 oy
(741 puan) tarafından
Tek oğlum var eşim ve oğluma sabrım 9 olur:))
0 oy
(2,655 puan) tarafından

Duruma göre değişiyor. Bazen 1 bazen 10 :)

tarafından
Bencede her an değişebilen bir şey ;)
0 oy
(900 puan) tarafından
10 diyorum benim kadar sabırlı bir insanda tanımam valla eşimden dolayı ailesinden ve yaşadıklarımdan dolayı bunu diyorum kimsenin bu kadar acıya dayanacagini düşünmüyorum:(
tarafından
Ben de eşimin ailesi konusunda çok sabırlıym bence. Yaptıkları saçma sapan şeylere hep göz yumdum ama Allah'ın adaletine güveniyorum;)
0 oy
(990 puan) tarafından
Sıfır veriyorum :) 
tarafından
Sıfır sıfır sıfır;)
0 oy
(265 puan) tarafından
Kesinlikle on tabi arada patlamalar oluyor ama o da çok nadir sabir taşı diilim sonuçta 
tarafından
Kimse değil ama siz iyiymissniz ben maalesef sınıfta kaldım bu durumda ;)
(265 puan) tarafından
Cok iyiyim anlatamam kafayi yedim dibini sıyırıyorum sünnet sonucta
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Bence benim sabrım 10 çünkü eşim çok sabırsız iki erkek annesiyim bu yüzden çok sabırlı olmam gerekiyor diye düşünüyorum
tarafından
Maşallah sana. Evet sabrımız çok iyi olması lazım ama biz de insanız tükeniyorz
0 oy
(601 puan) tarafından
9 veriyorum zaten herşeye yetmeye çalışıp kendime yetemiyorum bu gidişle kesin hastalancam artık dayanacak gücüm kalmadı ama yine de susup kendimi yiyorum 
(2,233 puan) tarafından
Sen benmisin acaba
0 oy
(2,233 puan) tarafından
9 veirrim çünkü onların etrafında. Pppervvaneryim.kizim eşim çocuklarım kendi ailem 
tarafından
Nasıl sabrınizi koruyorsunz peki
(2,233 puan) tarafından
Susuyorum kendimi yiyorum

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 326 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde Kubra_87 (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 973 göst.
0 oy
7 cevap 215 göst.
21 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cemile07900 (27 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,285 cevap

36,262 kullanıcı

...